- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz husitomi77 #169748 üzenetére
Lorus esélyes, a Seikót pedig inkább szabályozni kellene.
oba: tök jól áll rajta, nekem is tetszik a Bulova szíja
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
oba
addikt
válasz husitomi77 #169748 üzenetére
A fórumot 2005-töl olvasom, most 2011-nél tartok
Az nem semmi...
fagyalllo: Köszi! Nekem is egyre jobban tetszik ez az összeállítás Gondolom te sem találkoztál még ilyen nylon szíjjal sehol
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
fagyalllo
őstag
Nem láttam még sehol. Mondjuk hátránya is van, mert egy hagyományos NATO esetén ha az egyik stift elgörbül és kiugrik, az óra még kézen marad, itt viszont szétcsúszik a szíj és leesik. Persze egy Seiko búvár stiftet elgörbíteni... akkor már a csukló is törik.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
oba
addikt
válasz fagyalllo #169754 üzenetére
Biztos, hogy ennél sem marad meg a kézen az óra ha baj van? Amúgy a gyári Seiko fat springbar túl vastag volt a bulova szíjnak, egyszerűen nem fért bele. Úgyhogy most a bulova stfitje van benne, de nem tűnik úgy, hogy ki akarna jönni a helyéről. A seiko stiftet amúgy egy rémálom volt kiszedni... vennem kell hozzá valami értelmesebb fat stiftet amivel nem kell vért izzadni ha ki akarom szedni
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
-
oba
addikt
válasz squir #169756 üzenetére
Hm, nem ronda ez a szíj Tetszik Ez is elég egyedien és jól van megoldva. Ez milyen anyagból van?
Amúgy igen, talán ez a hátránya, de gondolom annyira nem kell rá odafigyelni. Az SKX -en a kis fülhosszúság ellenére is kényelmesen elfér a Bulova szíj. KÉPszerk.: az óra is nagyon szép!
[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Napi kedvenc Magrette Moana Pacific Professional Steel. Vélemények?
-
squir
aktív tag
Köszönöm.
Ez anyagában kicsit más történet, mint a Bulováé...
Explaining How Tudor’s Fabric NATO Straps Are Made
Árában meg kb annyi, mint a Bulova, vagy az SKX használtan...
Jó megoldás, én szeretem. Próbaképpen megpróbáltam anno rárakni az új Prospex Turtle-ra is, de arra nem ment rá. Ahogy nézem a Bulova-félén nagyobb valamivel a játéktér, de akkor is több paramétert kellene figyelembe venni a szíjválasztásnál, mint a tokfülek közötti távolság. Gondolom ez lehet az oka, hogy nem nagyon terjedt el. Meg persze annyira nem egyszerű egy szíjcsere, mint sima NATO esetén...
nagynorbi: néztem már az FB-n, gratulálok! Végre kezdenek megjelenni ezek a tokozók is idehaza. (olvastam a kommentek között, hogy mennyien rácsodálkoztak: "ezmiez?" )
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek és főleg azokkal a társakkal akik rendelkeznek GPS-es (Casio) órával.
Szó volt pár héttel ezelőtt arról,hogy a GPS-en keresztül az óra nem veszi,azaz nem frissít csak időt és semmi mást,mint pl.Nyári vagy Téli időszámítást (igaz,hogy Citizen F100 és F150 Caliber-ről beszélgettünk.) a barátom véletlenül teljesen elállította a Casio G Shock MTG-1000 sorozat egyik karóráját és egy gombnyomással,(45 sec alatt) manuálisan frissítette GPS-en keresztül a teljes óra beállításait,azaz időt,időzónát,dátumot is!Mondom Casio-ról van szó!Egyre tökéletesítenek mindent,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
KelemenUhr
aktív tag
Szóba került nemrég egy vita kapcsán dupla rugóházas (?) Slava szerkezet és kíváncsi lettem. Melyik ez a szerkezet?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
nagynorbi
aktív tag
Nem vagyok FB-n, és sajnos nekem nincs ilyen órám Bár erősen elgondolkodtam hogy belevágjak-e az előrendelésbe. Ez pont olyan diver amit majdhogynem mindenhova fel lehet venni, mert a maga módján még elegánsnak is tekinthető amellett, hogy sportos és elég markáns. A lényeg, hogy nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz resool #169772 üzenetére
A Tudor a "snowflake" mutatókat a francia haditengerészet (Marine Nationale French Navy) igényei alapján vezette be 1968-ban a Submariner modellen...
...azóta is a búvár modellek ismérve volt, egy ilyen sportkronón -finoman szólva- elég érdekesen mutat...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Kgabi56
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz berigazek #169766 üzenetére
Biztos, h csak GPS-en keresztül frissült?
GPS HYBRID WAVE CEPTOR: GPS és rádiójel vezérelt szinkronizálás. valószínűleg a rádiójelből vette az időzónát.
-
-
resool
aktív tag
Csak én ülök tűkön a holnap miatt ?
-
resool
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest