- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
Sziasztok, automata chronot keresek (esetleg felhúzósat?), vmi épkézláb szerkezettel, hasonló stílusban mint ez az Oris, de tetszenek világos számlappal és bőrszíjjal az omega speedmasterek is. Tudtok ajánlani árban vmi visszafogottabbat, igazából első komolyabb órának szánnám, használttól félek, mert egyáltalán nem értek hozzá, szóval elég könnyen madárnak néznének. Olvasgatom pár hónapja a fórumot, de kb ennyi a tudás, mostanság kezdek belebuzulni a témába, eddig tudatosan kerültem, mert könnyen elveszítem a fejem a jól kidolgozott fémtárgyak láttán Ha beleugrok valószínűleg nem ez lenne az utolsó órám. Pár hete (hónapja?), majdnem meggyőztem magam és beleugrottam egy SKX-be, de hidegvérrel még nem tettem meg, mert asszem chronot szeretnék. Tippek, tanácsok?
-
Sungoo
addikt
válasz alphaville #170511 üzenetére
Kicsit belekeveredtünk ebbe a hülyeségbe. A nálam megfordultak azok, illetve azok voltak. A többiről nem tudok nyilatkozni. Tényleg lépjünk tovább.
-
jegesib
aktív tag
válasz N.otorious #170514 üzenetére
Esetleg egy linket tudsz adni, h melyik tipusra gondoltál? Nem zárkózom el semmilyen márka elől sem. 38-42 körül gondolkozom és a lineklt Oris lenne a nagyon maximum. Abból itthon le kell hazudnom 50-et
[ Szerkesztve ]
-
jegesib
aktív tag
válasz resool #170516 üzenetére
300ra gondoltam mint elméleti maximum, nyilván +10% még benne van az elméleti maximumban, de ha elsőre megveszem életem óráját, mire baszom el a lóvét 2 év múlva (mármint óra vonalon, félreértés ne essék, nincs pénzfám vagy ilyesmi, de érzem h ez a hobbi(?) is be tud szippantani, nem lesz megállás)?
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
válasz jegesib #170515 üzenetére
A link a google-re mutat, persze használtan találsz jó áron, csak a képek kedvéért
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
jegesib
aktív tag
válasz N.otorious #170519 üzenetére
ez is szép, igen ez a stílzs tetszik. Mondjuk ez is 600 körüli ár, de köszi
-
jegesib
aktív tag
válasz N.otorious #170522 üzenetére
Fenetbb írtam miért ódzkodnék a használttól. Egyszerűen nem értek hozzá, simán belefutmék gond nélkül egy átverésbe, bár ahogy olvastam fentebb jóval magasabb árkategóriában is bele lehet szaladni idegesítő szarságokba (IWC)
[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
válasz gipsztigris #170512 üzenetére
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
csedaviasd
csendes tag
Hát sajnos úgy néz ki nem úsztam meg a vámot a sky-ról való rendelésemnél :/
-
ricsik
őstag
válasz fagyalllo #170530 üzenetére
Hogy őszinte legyek egyik sem jön be.
A GS-nek bumszlibb már nem is lehetne a mutatói, kinek csinálták? Gyengén látóknak?
Ráadásul nem mondom mire hasonlít az óra mutató.
A lenti Seiko meg hát no comment...Ja köszi valakinek, aki lesunázta a Seikok 12-es indexét, azóta csak azt figyelem.....
-
őstag
Hali!
Kb meddig kéne foszforeszkáljanak a mutatók és az indexek? Mi számít jónak? Van jelentősége, hogy meddig éri közvetlen fény pl? Mi számít jónak ebben?
Köszi!
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
A Rolex vitához szeretnék hozzászólni, mivel van egy kis tapasztalatom a témában. Használok egy 1560-as, valamint egy 1570-es Rolex órát, mindkettő a 60-as évek közepén készült. Bármelyiket kiveszem a dobozból már jár is, tehát nem kell rázogatni mint a hasonló korú egyéb márkák óráit. Ezen kívűl tusolásnál sem kell levetned, valamint stabilan 10 másodperc eltérésen belül járnak. Omega 125., Mark3, Mark4.5, mindet rázogatni kell hogy elinduljon, nyilván víz nem érheti őket és a pontosság sem olyan stabil. Ami még tudja ugyanazt mint a Rolex, az az Iwc 8541-el szerelt órám, könnyen indul, pontos, nagyon finom szerkezet , amennyiben egy vízálló tokba építették volna akkor egyenrangú partnerek lehetnének. Egyéb svájci korabeli automatákkal nincs tapasztalatom, így el tudom képzelni hogy más típusok is kimagaslóan teljesíthetnek. Ezen kívül Vostok Europe órával van személyes tapasztalat, de semmilyen formában nem veszi fel a versenyt az itt előbb említett márkákkal, nyilván a bekerülési költsége is szerényebb volt. Szóval szerintem is van valami ebben a Rolex dologban.[ Szerkesztve ]
-
Chewdor
újonc
válasz von toth #170403 üzenetére
Az egy ad hoc ballépés volt az akkori Zenith CEO, J. F. Dufour részéről, alig több, mint egy évig használtak Sellita szerkezeteket Elite szériájukban. A cég azóta visszatért gyökereihez, és kizárólag a saját maga által tervezett és előállított szerkezetekkel szereli időmérőit.
A Rolexhez CEO-ként átigazolt Dufour remélhetőleg nem próbálkozik hasonló (bal)lépéssel a koronás manufaktúránál. -
fagyalllo
őstag
Köszöntsük újra köreinkben Tempus Fugit!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Csigusz 1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest