- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Pár hete linkelt valaki webshopot Seiko mod alkatrészekhez és nem Dagaz vagy Yobokies volt az. Valaki megadná a linket, vagy egyéb ajánlott moddolós oldalt? Köszi!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
BAti77
aktív tag
válasz gipsztigris #167707 üzenetére
Kérdeztek, válaszoltam... ...de maradjunk annyiban, hogy egy-egy dílerhez, aki itt (is) népszerűsíti az általa árult márkát napi szinten, én kismiska vagyok...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
fagyalllo
őstag
Mivel a hirdetett óráimról sose szoktam még burkoltan se beszélni, most jött el az ideje hogy egy régi kedvencemről megosszam a fotókat, DFI-n még elérhető, nagyon jó áron.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
berigazek
őstag
Svájci óra
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
klampfer
tag
Sziasztok,
Citizen PROMASTER DIVER-em 23mm-es kaucsuk szíja szépnek szép, de inkább Nato kerülne rá...
23mm ritka mint a fehér holló Natoban is, 24-essel próbálta már valaki? Occcco kínai Bond szíjat rendeltem kipróbálásra, de ugye az ~3-4 hét.. Jó lehet, lesz annyi mozgástér?Illetve minőségibb Natot áruló oldalak elég húzós postával jönnek, talán a cheapestnatostraps.com tűnik még elfogadhatónak, de milyen minőség?
Kint ezeket ajánlják minőségi sorrendben...
1- Omega Nato strap
2- blueshark alphashark
3- Zuludiver new prototype
4- CSW and other zuludivers
5- toxic natosElőre is köszi a válaszokat..
Udv, G.
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #167716 üzenetére
Szörnyűek ezek a webshop-os képek a valósághoz képest.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Bazsi101
tag
Srácok, a "kompresszor" tokról tudna valaki néhány mondatot írni?
Neten találtam angol forrást, de nem nagyon megy a dolog. Leírná valaki néhány mondatban a lényegét? Köszönöm. -
gipsztigris
addikt
válasz tupacamaru #167724 üzenetére
Ez igaz! Volt már olyan órám amit háromszor meg kellett nézni, hogy valóban ugyanazt küldték-e mint amit kinéztem. Nem is hasonlított a rendelt órára. Szerencsére életben még szebb volt így nem csalódtam, csupán meglepődtem.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
BAti77
aktív tag
válasz Bazsi101 #167725 üzenetére
A compressor vagy "Super-Compressor" kifejezés a Ervin Piquerez SA (EPSA) által szabadalmaztatott toklezárási eljárás takarja, ahol a merülés közben a növekvő nyomás szorít le egy O-gyűrűs megoldást. Lényege, hogy minél nagyobb a víznyomás, annál jobb a tömítettség. Ezt egy belső rugós ellenbiztosítással érték el, mely nyomás növekedésével ellentétesen feszítette szét a tömítőgyűrűt még nagyobb vízállóságot biztosítva. Három alapvető fajtája van különböző tipusú rugós kialakítással. A legfejletebb "Super-Compressor"- nál a hátlap csavarosan kapcsolódik (kivéve az Enicar modelleknél, ott bajonett-zárral oldották meg) és hullámos laprugó található, mig az elődöknél egyszerűbb spirál. Általában a dupla koronás, belső lünettás modellek jellemzőek, de voltak egyszerű egykoronás változatú tokok is ezzel a rendszerrel...[link]
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
nagynorbi
aktív tag
válasz gipsztigris #167717 üzenetére
Na ezt csúnyán benéztem, és még válaszoltam is a kérdezőnek Ettől függetlenül tényleg gyönyörű darab, megérdemelt volna egy jobb képet is ide.
[ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
Sziasztok fiúk,
Tonneau formájú órákról mi a vélemény? Van itt valakinek? Visszakerestem, de szinte semmit nem találtam a topikban. -
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Tissot Couturierhez hol tudnék szerezni jó minőségű fekete bőrszíjat? Gyárit nem szeretnék, mert ahhoz képest, hogy milyen drága, nevetséges, hogy másfél év használat után foszlik szét.
-
szivarvég
csendes tag
Sziasztok!
Választanom kellene:
vagy
Közvélemény kutatás: Ti melyiket választanátok?
-
squir
aktív tag
válasz szőröscica #167737 üzenetére
Riosshop, vagy drágábban Hirsch szíjak közül választasz, vagy készíttetsz egyedit.
Szivarvég: A Hamilton sportos-katonai, a Visodate gyönyörű elegáns. Szerkezetre egyforma, Úgyhogy csak ízlés kérdése.😊 Nekem a Tissot.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz szivarvég #167741 üzenetére
Nekem is jobban tetszik kinézetre a Tissot, bár elsődleges órának biztos mást választanék. Viszont, ennek ellenére a Hamilton lehet mégis jobb döntés lenne, ha sportosabb öltözethez szeretnél egy direkt sportosabb órát. Vedd meg mindkettőt, úgyis csak akkor leszel maradéktalanul elégedett. Vagy dobj fel egy érmét, és ha a megpillantott eredménykor egy minimális kis sajnálatot is érzel, akkor a másikat kell megvenned.
Nálam, ha elsőre rossz eredmény születik, akkor jön az, hogy jó, akkor 3-ból 2...[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz b4zsi- #167705 üzenetére
Kösz és mit építettél?
Ilyen számlapot vajon merre lehet találni Seiko 5höz? Esetleg sötétkékben hasonlót, az lenne a menő."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
szivarvég
csendes tag
válasz SOAD19 #167742 üzenetére
Igen, előbb-utóbb meglesz mindkettő, de most meg kell állnom egy időre, mert asszony feldarabol és letuszkol a lefolyón... Az a baj, hogy bármi is jön ki, jön a 3-ból 2, majd az 5-ből 3, stb... tökéletes tanácstalanság. Lehet ilyenkor kell egy harmadikat választani.
@squir: Sajnos már rákerestem. Nem segített...
@Soad19: Feketéről szerintem nagyon hiányzik a tükröződésmentesítés. A fehér számlapon annyira nem tűnik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest