- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz resool #141745 üzenetére
"amikor leírom, hogy ahhoz képest, akkor miért veszi úgy mindenki, hogy lehet venni másmennyiért is"
Na jó, csak nem mindegy, hogy egy használt óra azért megy el nyomott áron a retailhez képest, mert népszerűtlen, nem keresett márka, vagy azért, mert már újonnan is bő kedvezménnyel vásárolható. Nyilván annak ez nem vigasz aki megveszi butikban a telihez közeli áron, aztán pár év múlva kicsit kap csak többet a vételi ár felénél. -
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #141751 üzenetére
Mondjuk van egy érzésem, hogy a hozzánk hasonló órabuzikon kívüli többség nem feltétlen adja-veszi az órákat, vesz 1-et, ami vagy a kukában végzi, vagy az örökösnél, vagy zálogházban.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
5-ös kezelő
senior tag
Megjött az üvegvédőm. Sima öntapadós műanyagfóliának néz ki, szépen méretre vágva kaptam. Tesztelem a másik topikos 45-ösön /ami továbbra is nagyon bejön, ócska csavarmenetei ellenére/.[link] A másikat a Vosztokra akartam, de görbül a plexi a szélén erősen, így a régi 5-ösre kerül majd.
Bölcs ember aranyba fektet, nem órába. Ha nem lettem volna bölcs, még lenne 9 millám, és nem Sipos István aranykereskedő tapsolta volna el.
Ktg3 : Mind jó, nekem a fekete tetszik a legjobban, Én a Fortisomra vettem egy tök jó szegecseltet Harrynál.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ktg3
őstag
válasz Misi1979 #141757 üzenetére
Hogy jut eszedbe úgy általában, hogy egy kis vitával kapcsolatban visszakeress a hsz.ekben? Vagy a fejedben volt még valami, hogy mit írt korábban a témával kapcsolatban? Azért az nem lenne semmi így 3 év távlatában.
Amúgy meg köszi a válaszokat a szíjas kérdésre.
Nyárra marad a fém szerintem, tavasz-ősz-tél pedig ahogy jön.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Lami66 #141350 üzenetére
És megérkezett
San Diegoban adták fel múlt hét szerdán és ma meghozta a posta. Sajnos a vám- és áfakezelést nem végezték el, így ezt kénytelen vagyok magam intézni utólag, csak hogy Bazsi101 nyugodtan aludjon (141279-es hozzászólása után)
Dupla doboza van, a fekete külső kartondoboz rejti az ugyanolyan fekete belső, bőrborítású díszdobozt.
A doboz belseje bézs színű finom szöszmösz kárpitot kapott. Az egész nagyon elegáns. Csak megjegyzem, hogy a 15 évvel ezelőtt majdnem kétszer ennyibe került Certinám doboza sincs ennyire igényes.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Lami66 #141770 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Bazsi101
Ne vedd komolyan, csak piszkálódom egy kicsit.
Mindenki tisztában van vele, hogy ha valaki azt írja, nem vámolták, az nem jelenti azt, hogy nem fizet rá vámot és áfát.
Nekem meggyőződésem, hogy mindenki aki vámolatlanul kapja a csomagot, az jogkövető jómunkásember módjára letölti a NAV honlapjáról a formanyomtatványt, kitölti a hivatalos papírokat, elküldi a hivatalba, és a kapott sárga csekken lerója tiszteletét a közteherviselés oltára előtt.BAti77
Igen, tervezem, hogy írok majd a tapasztalatokról. Persze az némi időt igényel, hogy a szerkezet működéséről értékelhető információt gyűjtsek össze[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #141041 üzenetére
Végül nekem jutott eszembe egy név, ami megtetszett. PhenomeNato lesz
A 4db ajándék szíjjat nem akarom magamnak tartani, így listát alkottam, hogy mik voltak a legjobb 5letek.
3 db szíj a WUS-en talált gazdára, a negyediket pedig Deskdiver kapja, ha egyszer elkészülSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Misi1979
őstag
-
Reverting
őstag
válasz WiZARD #141753 üzenetére
Latom megint megy a szakértői vita... kár reszelni, majd ha veszel egy "komoly" órát rájössz a dolgokra... hagyd a had ringassa magát... xinatrának is írhattam volna... Olyan izzadtságszagú ez az egész felkapaszkodós, ki ha Én nem a többi láma duma... hagyjátok....
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
őstag
válasz Misi1979 #141774 üzenetére
Köszönöm!
Örülök, hogy másnak is megnyerte a tetszését!
Azt azért hozzáteszem, hogy a Certina / Tissot / Zeno ellen győzött, amelyek bár a svájci órák alsó lépcsőfokát képviselik, két-háromszor ennyibe kerülnek. A japán órákat azért győzte le, mert ez ritka példány, nem sűrűn fogok másik Erroyl-t látni élőben....Seiko viszont még a szomszédban is van. -
Bazsi101
tag
Óraforgatóhoz alkatrészt lehet valahol venni? Azt hiszem a vezérlő elektronika döglött meg.
-
krionius
csendes tag
válasz vadászcsiga #141705 üzenetére
Köszi megoszto, egyedi, úgy gondolom. valami alapból megragadott benne, ami végül szerencsére napról napra jobban tetszik... hogy részben klasszikus, részben apró hommage utalások (hullámos "smp" utalás, klasszikus bezel), de egyedi megoldásokkal, mint a trident / szigony másodperc és az inkább nem búvár jellegu lume-os óra beosztása. Egyedi, újító, szeretem ezt az oraimban bár angliában biztos sokan hordják a londoni cég miatt, aki svájcban gyártat.
Eddig pontos, szépen gyűjti a fényt. A nem pötty óra lume kicsit nehezítene víz alatt szerintem. De mostanság sem merulok -
Miamiquake
aktív tag
Vélemények érdekelnének erről az óráról: BOREALIS SEA DIVER
Volt esetleg vkinek?
Elvileg zafír üveg AR réteggel, acél tok, Miyota 8215 Automata (ennek azért annyira nem örülök)☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
resool
aktív tag
válasz Miamiquake #141784 üzenetére
Nem tudom mennyibe kerül, de 60 ezer fölött ez már kevés specifikáció, ha alatta van akkor jó lehet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Miamiquake #141784 üzenetére
Kobold
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #141693 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek és külön őrülök ,hogy Gabit személy szerint kiemelted.
-
WiZARD
addikt
nato project:
- megvan a lézervágó, egyelőre csak pár mintadarabon játszottam vele, q sok paramétert kell belőni jóra, de úgy tűnik ha egyszer megvan, akkor utána jó lesz
- gyártás alatt van a tüskecsat+bújtató (4k+12k db)
- a kínaiaktól kapott utolsó szövet minta megfelelő, még egy nyugat-eu gyártótól is várok mintát, hátha az mégjobb.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
condy
senior tag
Urak!
A Tag Cal.16 az Eta vagy Sellita?
Gondolom az "még" nem saját szerkezet."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #141796 üzenetére
Az relativ...
Ami a kezemen van, az viszont q drága, ha azt nézem eddig mennyibe van az egész, és ez az összes eredmény
phranxinatra: pü.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
krisztianAMG
senior tag
Kinéztem magamnak egy Casio PRW-3000-et sportoláshol (bicikli, futás, úszás, túra, stb...). Mindent tud, ami nekem fontos, viszont csak WR100. A legutóbb nagyon megoszlottak a vélemények arról, hogy most akkor lehet-e úszni WR100-al, vagy sem. De ahogy nézem, WR100-at már maga Casio is elegendőnek titulálja az úszáshoz.
Szóval, mi a topikos népítélet?
Egészen véletlenül nem bujkál itt egy PRW-3000 tulaj?
-
condy
senior tag
válasz krisztianAMG #141799 üzenetére
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest