- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A8Lang
csendes újonc
Omegákat már néztem üzletben is hát nem tudom, nekem olyan semmilyenek. Meg nagyon sok belőle a használt a neten, tehát nem nagyon lehet eladni sem ezek szerint.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Misi1979 #141447 üzenetére
Ha már minimál dizájn... Nem tagadom, nagyon tetszenek a pilóta órák, és végtelenül boldog tudnék lenni egy Orient Flight-tal mind ár, mind pedig tudás tekintetében, de bizony sajnos ők sem kis kacsóra terveznek a 42 mm-es tokmérettel:
Létezik vajon hasonlóan olcsó pilóta óra kis méretben? (A Sinn-ek tagadhatatlanul csecse példányok, de kívül esnek a költségvetésemen, no meg azok aztán nagyon bucik még az automaták között is.) Ja, és ez a pilótaóra dolog nálam most csak egy mellékvágány lenne!
[ Szerkesztve ]
-
karesz501
senior tag
válasz KelemenUhr #141456 üzenetére
Ez nem egy gyári SNK809!!! Ennek fel van polírozva a tokja....
Az eredeti teljesen homokfújt.
Life is no picnic!
-
izmike
tag
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz KelemenUhr #141456 üzenetére
Áááá, ez zseniális! És Sky-on csak 55 dolcsi!
Érik az első órarendelés... -
fagyalllo
őstag
Csinos új Seiko Premierek 4R automatával és kvarccal, valamint feltűntek a honlapon az új automata kronográf búvárok:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
captcha
csendes tag
Sziasztok,
a Seiko Solar, Citizen Eco-Drive, Casio Tough Solar órák kondenzátorai (capacitor) kb. hány év alatt használódnak el, és mennyibe kerül a kicserélés? Előre is kösz a válasz(oka)t. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz Kimmuriel #141460 üzenetére
Ezt örömmel hallom. Abban igaza van a kollégának, hogy ez egy polírozott változat, gyárilag matt a tok. De szerintem ez ne tartson vissza, nem egy bonyolult/drága dolog felpolíroz(tat)ni.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz KelemenUhr #141464 üzenetére
A homokfújt nekem még jobban is tetszik! (Legalábbis képen amiket láttam.)
-
TimeCenter
tag
válasz captcha #141463 üzenetére
captcha:
1996-os CITIZEN Eco-Drive rádiójel vezérelt, titán tokos órám, valamint az 1998-as G-SHOCK RAYSMAN Tough Solar órám ma is működik az első energiatárolóval.Ha nem hagyod, hogy teljesen lemerüljön ( és törekszel arra, hogy inkább 100 és 80% között legyen a töltés ) az energiatároló 10-12 évnél tovább is működőképes maradhat.
-
captcha
csendes tag
válasz TimeCenter #141467 üzenetére
Na, ez nagyon jól hangzik - akkor mégsem igaz, amit az előbb írtam.
-
Sungoo
addikt
válasz TimeCenter #141467 üzenetére
"és törekszel arra, hogy inkább 100 és 80% között legyen a töltés"
Ez egy mezei három mutatóson hogy ellenőrizhető?
-
őstag
válasz captcha #141468 üzenetére
Van olyan kvarcóra amibe 8-10 évente kell elemet cserélni? A többség 2-3 év, de a 60 hónapos ígéret szerintem már jónak mondható. Persze ha a Chronos, vagy világítós, ébresztős részét gyakran használod... azaz használod amire tervezték, akkor ez jóval kevesebb is lehet.
Meliora sunt bono inimica
-
karesz501
senior tag
válasz fagyalllo #141462 üzenetére
Remélem ezeket lehet majd Japánon kívül is kapni..... bár nem lesznek olcsók , viszont lesz rajtuk "Zaratsu" polír és Diashield
SARX035
Cal. 6R15
Case Diameter 40.8mm thickness 11.5mm
Dia Shield + AR coating
Released in May.SARX033
Cal. 6R15
Case Diameter 40.8mm thickness 11.5mm
Dia Shield + AR coating
Released in May.[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
TimeCenter
tag
válasz Sungoo #141470 üzenetére
A mezei három mutatós modellen nem ellenőrizhető a töltöttségi szint, mivel az csak a kritikus töltöttségi szintet jelzi.
De nem is ellenőrizni ajánlott, ha hosszú távra tervezel, hanem, hogy 2-3 havonta kiteszed a napra töltődni. Így biztos lehetsz benne, hogy nem merül le. Én a kritikus töltés jelzést még egyik órámon sem láttam soha ( Igaz az egyik 2 év járástartalékos, a másik meg 7 éves ).
Ha biztosra akarsz menni ez a modell lehet érdekes az olcsóbbak közül:
[ Szerkesztve ]
-
captcha
csendes tag
válasz bluemirage #141471 üzenetére
Persze, már kb. 2003 óta vannak ilyenek, digitális és analóg egyaránt (pl. azok a Casio-k, amelyeken szerepel a "10 year battery" felirat). A svájci kvarcok között is van ilyen: Ronda 762 / 762e. Ez az ETA meg az elem kapacitásástól függően 72 vagy 100 havonta igényel elemcserét. De ez, ez és ez is hasonlóan sokáig megy egy elemmel.
-
csƵ
addikt
Valaki korábban említette, hogy volt valahol Bulova akció. Hol és milyen mértékű?
-
g0n21
senior tag
válasz krx21 #141478 üzenetére
Nem, a dátumállításról beszéltünk, nem kategóriákról, valamint ízlésekről
De tessék, ez az 50 perces dátumváltás jobban tetszik? Itt már nagyjából azonos az árkategória.És akkor ne feledjük még a H.Moser & Cie Endevour Prepetual órájának a dátumváltását. Nagyon beteg. LINK És itt öröknaptárról van szó.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
ronin s8
senior tag
válasz Kimmuriel #141480 üzenetére
Emlékszem, még én írtam, hogy a Te méreted 27-36, de ez most pilótaóra. A II. Világháborúban a pilóták zubbonyon kívül viselték a nem ritkán 55 mm-es órát, gigantikus koronával, hogy kesztyűben is lehessen állítani.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
fagyalllo
őstag
-
condy
senior tag
+ még 1 a 38-as Hamira.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
Régebben néhányan érdeklődtek búvárlünetta formájú karkötőt iránt. Fb-n Mészi arul párat.
-
karesz501
senior tag
Jó minőségű NATO -kat honnét rendeltek?
20 és 22 -es, egyszínű sötétkéket keresek, lehetőleg a közelben (EU).
Life is no picnic!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest