Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz condy #129319 üzenetére

    Megunta a folyamatos skhmz/x 685-özést, meg hogy érdemleges svájci órás téma nincs már szinte a topikban, 'oszt lelépett. Szíjat még csinál...
    Spec. lassan én is így leszek, az egy-két kérdésemmel, ami sztem érdemlegesebb, mint hogy a sky-ról rendelt terméket megfogja-e a vám, és hogy hogy kell paypallal fizetni, vagy hogy zavaró a prospex X-e az új Seiko búváron; na azokra pont semmilyen választ nem kaptam.
    Kezdem egyre kevésbé szeretni a Seikot a Samsung féle üzletpolitikájával. Telefossák a piacot a lehető legtöbb típussal, amikben egyre kevesebb az egyediség. És évről évre alig változik. A 7s26-ról nem is beszélve.

    Más: Az érdemleges órás magazinok inkább weben vannak, és angol nyelven:
    - a blog to watch
    - fratello watches
    - hodinkee
    - worn&wound
    - monochrome watches
    - quill & pad

    Magyarországon ilyen egy darabig még nem lesz. Vagy terra52 (sejtem, hogy nem jól írtam) a werkmania nevében kialakít egy szoros kapcsolatot két-három jó írói vénával megáldott kameraképes fiatallal, a WDL-lel, Orex-szel a termékek tesztidőszaka miatt, Dzsanától megveszi a javítási naplók publikálásának jogát, bevezeti a reklámokat a honlapra, és átvált WP-ről HTML5-re..
    Na erre sokkal nagyobb az esély, minthogy önálló tartalom legyen az egyébként szerintem nem rossz Óra-ékszer magazinban (másfél éve veszem rendszeresen)

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák