- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz pmheros #81954 üzenetére
Abszolut semmi, ki fogja irni hogy duplicate, es szevasz . Eleg sok penzt mernek ra tenni hogy akitol vetted is probalta, es nem mukodott, ezert "o maga nem hasznalta", a tobbi pedig a feledes homalyaba merult.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Csapoati
nagyúr
válasz maross #81955 üzenetére
"Alig hasznalt" The Crew meg hasonloval van tele az apro. Aki csak a dobozt akarja eladni es johiszemu, az ki is irja, hogy aktivalt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
JumboJet
csendes tag
válasz [Prolixus] #81959 üzenetére
csángó gyerek
Öngyilkosság: Főnév. Amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert FELMONDASZ!
-
sixpak
nagyúr
Hey!
A telefonos védelmet próbálta valaki már?
Originen már régóta használom, de mintha azt hallottam volna, hogy Steamen valami gebasz van/lehet vele.
Ha így van, akkor mi a buktatója, azon kívül, hogy részegen elhagyom a telefonomat?
Valami olyasmi rémlik, hogy valamiért nem tudott belépni a saját fiókjába az illető(k).
Mostanában minden indításnál felajánlja a Steam, ezért kérdem, hogy minden rendben van-e vele.
Tenkjúszómács.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Aha...köszi, akkor ezt nem nekem találták ki.
Rendszeresen előfordul, hogy tolok egy hard reset-et.
Mondjuk nem is értem hogyan működik ez...Origin egyszer küdött kódot sms-ben, miután alaplapot/cpu-t cseréltem a gépben és a Win-t is újraraktam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
laceszgamer
addikt
Ezt az üzenetet miként lehet amúgy eltüntetni, telefonra én se akarom, de azért az is poén lesz ha minden nap odatolja majd.
Amúgy meg megtehetnék azt amit a Blizzard, rendes authenticator tokent készíteni és azt árulni. Ha Blizz esetében pár játék mellé van rá kereslet akkor itt a sokszor több ezer euros accountok mellé szerintem nem két ember ruházna be rá.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
eami
Topikgazda
válasz laceszgamer #81965 üzenetére
szerintem minden nap oda fogja tolni az arcodba és ha nem váltasz, de ellopják az accodat és kipucolják akkor a steam support majd széttárja a kezét és azt mondja "mi minden nap figyelmeztettünk erre".
(#81964) wjbhbdux: elég leterheltek valóban, de nekem sosem sikerül összehozni azt az egy hónapos dolgot.
Legutóbb 9 nap alatt megoldódott a problémám és többször írtunk oda vissza (átlag 2 nap alatt reagáltak). Azt megelőzően is kevesebb mint egy hét alatt rendeztük a ticketet és az első válasz kevesebb mint 24 órán belül érkezett.[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
De ez a telefonos dolog, amit most fölajánlott Steam, hogy adjak meg számot, hogy működik tulajdonképen?
Hogyha nem tudnék belépni, vagy más gépen próbálkoznék elsőre, akkor küld egy kódot SMS-ben amit belépésnél meg kell adni?
-
Ryder62
őstag
Szerintetek kártyás lesz a Fallout 4?
-
nagyúr
-
Assimilator
őstag
válasz FollowTheORI #81972 üzenetére
The Evil Within is kartyas.
Szerintem ez is az lesz. -
Ryder62
őstag
válasz FollowTheORI #81972 üzenetére
Amúgy sem venném meg. Majd a Goty-t
Csak azért kérdem, mert beraknék végre valami jó kis Falloutos hátteret.
-
Niczo
senior tag
újabban steamen nem lehet a kulcs aktiválásokról nyugtát nyomtatni?
aktiváláskor kiírja hogy nyomtassam ki, csak éppen nincs hozzá gomb
(xps-be le szoktam menteni a nyugtát, így könnyebben tudom követni mit/honnan/mennyiért szereztem be)Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Archttila
veterán
kutyafajat, nem tudok vasarolni...
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
Persze hiaba probalom ujra nem enged tovabb.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
regener
veterán
válasz Archttila #81976 üzenetére
Nekem tegnap a Tiny Big: Ratventure-nél tette ezt ki, se magamnak se giftben nem tudtam megvenni.
Most viszont jó volt és megvan márMióta van ez a Távoli telepítés dolog és működött már valakinek? Mert rányomtam de csak átdobott a steam profil játéklistájára, ahol ugyanúgy hiába nyomok rá a telepítés ikonra.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
-
Źşë'
addikt
Ezt én is hiányoltam, ha jól sejtem az utóbbi frissítés kavart be, és nem csak az a része hiányos de aktiválás utáni telepítés sincs ott. először arra gondoltam lehet átkerült a fiók adatai lapra... de ott sem találni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Arcképgyáros
-
Sirandrish
legenda
-
wjbhbdux
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz wjbhbdux #81989 üzenetére
Csinálhatnának egy friss interjút is...kíváncsi lennék mi változott azóta. Néhány plusz platform ugye
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Prolixus]
addikt
válasz Sirandrish #81990 üzenetére
Nem ez az a gyűjtemény, amitől megváltak nemrég tisztességes áron? Volt valami rekorder gyűjtő, aki végül házasodott aztán eladta a gyűjteményét, hogy megalapozza a közös életet az asszonnyal. Persze ha egészben vették meg akkor tökmindegy, egyben maradt a gyűjtemény végülis.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Arcképgyáros
válasz Sirandrish #81988 üzenetére
Fogalmam nincs csak megosztották facebook üzenőfalamon, mert van pár játékom.. gondoltam bedobom ide.
-
Sirandrish
legenda
válasz [Prolixus] #81991 üzenetére
Az nekem is rémlik.
Egy ebay aukció volt, és azt hiszem PH-s hír is volt róla.
De ott fel volt sorolva minden!-secret- Jól tetted
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eami
Topikgazda
nem hiszem mert a második cikkben le van írva hogy 17 éve házas és két gyereke is van
-
JumboJet
csendes tag
értem én, hogy gyűjtemény, meg tisztes ár
de.. amikor a szintén steamos CS GO fegyvereket nézzük, és egy késért kb. 100 valahány EZER dollárt fizettek; utána semmin nem csodálkozom az emberi hülyeség, és az unalom néha texasi milliomosokat szül[ Szerkesztve ]
Öngyilkosság: Főnév. Amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert FELMONDASZ!
-
Sirandrish
legenda
-
nonsen5e
addikt
A Steamen mióta van minimum feltöltési korlát (5 euró)?
2-3 hónapja vígan tudtam Steames pénztárcán keresztül tölteni a Final Fantasy XIV havidíját úgy, hogy cuccok eladásából jött 2-3 eur, aztán fizetéskor cent pontosan emelt le a számlámról pluszban.D4: hunPH, nonsense#2596
-
NyMRooD
őstag
válasz nonsen5e #81998 üzenetére
Tehát nem tudsz wallettal és bankkártyával egyszerre fizetni vagy a walletodat nem tudod kiegészíteni 5 euróra (pénztárca feltöltésnél)? Utóbbi esetben tudtommal mindig is 5 euró volt a minimum feltöltési lehetőség, viszont ha előbbi akkor nem tudom mikor változhatott meg, valszeg ez is a pénteki (vagy szombati) update óta lehet így (ha így van).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nonsen5e
addikt
válasz NyMRooD #81999 üzenetére
Több opció is van? Kicsit megzavarodtam most. Mindig ugyanazokra a gombokra kattintottam, de most így nem megy emiatt.
11 euró lenne a havidíj, a walletban 7.38 euró. Bankkártyán meg pontosan 1500 forint, ami pont nincs 5 euró.
Régebben ezt úgy csinálta, hogy ha volt 1.23 euró, akkor levont a bankkártyáról 11 - 1.23 = 9,77 eurót pontosan minden kötekedés nélkül.
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest