- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
-
torma1981
veterán
válasz Hunbeast87 #82053 üzenetére
De a tesztek, hozzászólások alapján azt írták nem kell hozzá.
-
csaba951
veterán
válasz torma1981 #82054 üzenetére
Jó, ha te eldöntötted, hogy nem kell, akkor nem kell!
Egyébként kell. Mindenhol le is van írva. Nem is értem, merre találtál információt, hogy nem kell.
Más. Crytek-nek megvan az új számítógépe! Windows 10-et tett fel rá. Mivel korábban az írta, hogy az elmúlt években felhalmozott játékokat fogja kipróbálni/végigjátszani ezért rögtön lett is egy önkéntes Windows 10 (játék) kompatibilitási teszterünk!
[ Szerkesztve ]
-
JumboJet
csendes tag
vegyétek meg g2a.com -on én a Painkilleremet is így úsztam meg 1000 forintból, pedig 22 ezer lett volna a komplett valójában
Öngyilkosság: Főnév. Amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert FELMONDASZ!
-
regener
veterán
Szerintem off:
Kaptam egy emailt miszerint megszűnik a Playfire Credit és átkell pakolni GmG Credit-re (különben Okt 30-án elveszik), de a GmG Credig is mind elveszik Nov. 13-án.
Na most ebből mi az igaz?
Szöveg a levéből:
Please note that any Playfire credit remaining after October 30th will be expired, so be sure to transfer your credit before that date. Stuck for things to buy after the transfer is complete? You can click here to check out all of our current hot deals on GMG and head over to our VIP section for exclusive deals only available to account holders like yourself! Do be aware that any credit you have on Green Man Gaming will expire on 13th November 2015.
-
-
nagyúr
-
regener
veterán
válasz maross #82062 üzenetére
Nekem a Playfire app és GmG account is 3,4fontot ír, hiába kattintok a linkre amit kaptam nem pakolódik át az összeg
(#82063) NetTom
Ja igen, kaptam Bioshock Infinite DLC-hez is kupont de azt persze nem lehet a GmG pénzzel használni, így nézhetek körbe mi értelmes van 3,4fontért max.
Ju eszembe lehet összegre keresni GmG-n vagy listáztatni?[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz regener #82061 üzenetére
Hmm, nekem még nem jött ilyen mail... pedig a meglevő kreditet egy 75%-kal leárazott BioShock infinite Season Passra akartam költeni.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Edorn
senior tag
Most aktiváltam és telepítettem a Commandos sorozatot a Win10 gépemre. Amikor elkezdtem volna velük játszani derült ki számomra, hogy ez a sorozat csak winXp-n, esetleg win7 alatt fut...
Valószínű majd végigjátszom egy win7 oprendszer alatt, viszont beugrott egy lehetőség és kíváncsi vagyok hogy miképpen működne:
Én humblebundle-n vettem, vagy cseréltem a sorozatot ugyebár jó ócsón... Viszont mi van, ha steam alatt visszakérem a pénzem mert nem fut az oprendszeremen??? Nem kérhetem vissza, mert nem közvetlenül tőlük vásároltam?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
sagem
addikt
Nem kérheted vissza, mert nem tőlük vásároltad. Próbáld meg kompatibilitási módban futtatni, hátha. Vagy rá kell googlizni, valószínűleg már 8.1 alatt is problémák lehettek vele, s az akkori megoldások jók lehetnek win10 alá is.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Samus
addikt
Nem kérheted vissza, mert nem Steam-en vetted. Csak a Store-ban vásárolt digitális termékek ára kérhető vissza a feltételek teljesülése esetén. Semmilyen külső aktiválású tartalom nem.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
csaba951
veterán
Csak Steam vásárolt játékoknál kérhetsz visszatérítést! És ott is csak egész speciális esetekben.
A világ üzlete lenne olcsón felvásárolni a világ távoli részein a játékokat, majd drágán beváltani a Steam-en. Pláne, hogy az EU-s Steam Store régió a legdrágábbak között van a Föld bolygón, szinte minden játéknál.
-
Csapoati
nagyúr
Remélem beszereztétek már a Gabe Newell Simulatort!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #81648 üzenetére
Erre valaki azóta?
Annyiban módosult, hogy már nem látszik a másik fél megosztásai között, viszont ugyanúgy nem tudok játszani vele. Annyit ír ki, hogy Steam frissítés keresése, eltűnik aztán visszadob az áruházi oldalra.
Switch Tax
-
-
NyMRooD
őstag
Majd ír már le, hogy az xbox kontrollerhez viszonyítva mennyire éri meg, illetve, hogy mi aktivál az ajándék steam kulcs.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
Topikgazda
válasz NyMRooD #82078 üzenetére
nem jött hozzá steam kulcs, gondolom az csak beta tesztereknek ment. xbox controllerhez vagy máshoz nem lehet hasonlítani. gyorsan kipróbáltam GTA V-ben, de egyelőre újra kell tanulni mindent. nagyon furcsa.
(#82079) Cheesus: futotta, de annyira fényes és tükröződő hogy kb a fél szobát lehetett látni belőle
-
mntn
tag
Engem majd olyan játékhoz érdekelne teszt ami alapból nem gamepad támogatott. pl. jedi knight részek, vagy valami hasonló.
-
Sirandrish
legenda
-
eami
Topikgazda
válasz tomsolo #82089 üzenetére
bizony, én nem bánom hogy rendeltem belőle egy másodikat is, de az csak 1 szűk hónap múlva érkezik
(#82087) Godlike79: jónak tűnik, alul a takarólap viszont nem tudom meddig fogja bírni, elég 2 filléres műanyagnak tűnik. Akksi csere nem olyan egyszerű mint az xbox controllernél.
-
Sirandrish
legenda
Ő nem érdemelte meg...csak olyanok kaptak akiknek nincs 25K játék a birtokukban
Neki már nem tudtak volna újat mutatniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
freddirty
senior tag
válasz Cheesus #82093 üzenetére
nem külön jön hozzá steam kulcs, hanem a fiókodban aktiválják a játékokat.
Az előrendelőknek eredetileg nem lengettek be játékokat. Pl. én megrendeltem június július környékén és nem járt semmi.
Szeptemberben csak úgy véletlenül észrevettem, hogy a sok gama között megjelent a rocket league. Mondom emmeg mi. Valami fizetős hülyeség. Ilyet én nem vettem
Utánanéztem és kiderült később hirdették a controllert és a linket ajándék a rocket league plusz portal 2 játékokkal.fred
-
eami
Topikgazda
válasz freddirty #82095 üzenetére
nem erről beszélünk most hanem hogy 3 hete volt egy unboxing videó ahol AAA játékokat adtak a controller mellé. Gyanítom csak beta testereknek, mert azóta sem említett extra játékot senki sem.
-
kriszpontaz
veterán
-
eami
Topikgazda
válasz kriszpontaz #82098 üzenetére
igen az az elemek helye, viszont az a kapcsoló az elem mellett nem is kapcsoló, azzal tudod kivarázsolni később az elemet (elég nehéz berakni egyelőre). Az alsó kapcsolók az elem meg toló karok között vannak. Kis apró kapcsolók. Hivatalosan nem tölti az akksikat (mondjuk nem tudom hogy tudná megkülönböztetni a sima elemtől) és vezetékesen tényleg vezetékes lesz.
XBOX controllerednél más lesz a gond, mert már voltak akik kimérték hogy nincs input lag a vezetékeshez képest. Max valami más zavarhatja.
-
Qmi
tag
Sziasztok. részt vettem a "Golden Joystick Awards" szavazáson, megkaptam a GMG-s voucher kódot amivel elméletileg meg tudom venni a Bioshock Infinite címet 1 dollárért, de nem fogadja el a kapott kódot a gmg rendszere.
Hibaüzit ad ki: "Unable to add the voucher"Erre valaki tud megoldást? Szívesen bezsákolnál 1 dollárért na
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest