- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
válasz Mr.Csizmás #21749 üzenetére
m33 mi? erre nem dob játékot a kereső
-
Sn[4k3]
senior tag
Valahogy nem akar összejönni semmi sem A Win reinstall megvolt (most már jogtiszta Windows XP SP3-am van), driverk feltelepítve, .NET Framework és DirectX 9 is, PhysX-et felrakta a Defenders of Ardania, de minden maradt ugyan olyan rossz: a DoA összeomlik azimmáron normális ESRB-képernyő után, a Team Fortress 2 meg befagy a betöltések végén.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Źşë'
addikt
válasz izomhod #21746 üzenetére
Alan Wake-t játszva nekem totálisan Alone in the Dark érzetem támadt jó kis játék az is, csak már nem mai darab, de ennek ellenére nem ronda, sőőt... a konzolos hatás érződik rajta, ami nekem kifejezetten negatívum egy játéknál, de ennél nem érdekelt annyira! mondjuk sztem az Alone in the Dark az szaratósabb... valahogy még nem sikerült paráznom Alan Wake alatt, pedig éjszaka toltam 70%ban - különben azt sem bánnám ha Alan sztorija ilyen kempingezős lenne, mert a tájak felvonultatása eszméletlen szép nappal!! fények/árnyékok piszkosul figyelemre méltók!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #21751 üzenetére
Dead space 2 játék közben volt nálam para rendesen befostam néhányszor. Éjszak játszottam totál sötétben fülessel lehet az én idegeim gyengék. Így vissza gondolva jó volt a félelem és rettegés amit átéltem játék közben.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Trapped Dead
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás Dawn of Fantasy
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
NFL#13
tag
válasz pethYeti #21740 üzenetére
Szerintem meg nem is olyan nagy baj ,hogy kevesen játszák. Aki maradt az a kemény mag, codos 12 éves agyatlan kölkök nélkül.
Maga a játék ilyen állapotában is verni bármelyik mai 12 éveseknek gyártott óvodás FPS-t.
Ha komolyabb FPS-el szeretnél játszani ,akkor kötelező vétel ,ha nem ,akkor nem is ajánlom. -
HartgeH3-2.8
addikt
Nagyon meglepődtem most..
Régi nagy kedvencem volt a Jane's Fleet Command talán van aki emlékszik rá.
Elvileg itt a méltó utódja
[link][ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
danih
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #21762 üzenetére
Erről jut eszembe, ha már így nosztalgiázunk: volt egy amiga/pc game: Carrier Command.
Pár éve láttam, hogy egy remake készül brutálütős graffal (akkor az volt) - nem tudja valaki, mi lehetett? Teljesen eltűnt... -
danih
veterán
-
sith7
nagyúr
+1
-
Midweek Madness:
From Holland With Love - Diamond Dan - Edge - Greed Corp - Rush - Serious Sam The Random Encounter - Swords & Soldiers HD - Toki Tori
Indie Adventure Pack - Gemini Rue - Jolly Rover - Lume - Machinarium - The Tiny Bang Story[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
csaba951
veterán
Naval War: Arctic Circle
Sajnos egy bugtengerre számíthatsz csak. A fejlesztő cég 2008-ban alakult, ez a játék az első projektjük. A kiadó cég (Paradox) meg nem éppen az AAA kategóriás hibátlan játékairól híres.
Carrier Command
Ha nem a Bohemia csinálná, azt mondom, hogy ütős lesz. A Flashpointból viszont emlékezhetsz rá, hogy igazából egyik jármű irányítását sem tudták megoldani. Még arcade szinten sem. Erre ezek csinálnak repülőgép-hordozót? lol
Az ARMA II-őt úgy adták ki, hogy a single kampányban minimum 2 olyan hiba volt ami miatt nem lehetett végigvinni. Na jó, kb. 4 hónap múlva ezt kijavították. Sajnos az ő játékaik annyira béta állapotban kerülnek ki a nyilvánosság elé, hogy már a megrögzött rajongók is erősen gondolkodnak azon, hogy rögtön a megjelenés után megvásárolják őket. 6-9 hónap kell még nekik, hogy úgy ahogy működjenek a játékaik. És mindezt úgy, hogy egy hatalmas moder tábor van mögöttük. (A játékuk a bénaságuk ellenére is a legjobb a saját piacukon.)
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelentkeztem!! Ugye nyerek????
Nem vagyok ideges..
csaba951 Akkor azt mondod nem éri meg megvenni? Konkrétabban mire alapoznád ezt az állításod kicsit bővebben?
sith7 Értem
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
sith7
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #21773 üzenetére
A +1 arra vonatkozott, hogy a fleet command nagyon jó játék volt, ezt nem hiszem, hogy megveszem, ennyi időm nincs játszani /Dota 2 , BF3, SC2 ... talán Diablo 3/
-
-
válasz HartgeH3-2.8 #21778 üzenetére
Egyeduli leven eddig jonak mondanam az eselyeid .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Serpiko #21759 üzenetére
Ez egy felülnézetes túlélő zombihent, nem? Valakinek megvan? Vélemény?
SOL: Exodus is felkeltette az érdeklődésem, de egy kicsit alacsnyak az értékelései. Valaki játszott vele?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz tupacamaru #21782 üzenetére
Isten őrizz Sebesen haladok a csodálatos győzelem felé
Sn[4k3] Ha megnyerem elmondom
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #21778 üzenetére
Gondolom valamilyen kis garázscégről lehet szó. 2008-ban megalakultak de a cégnek ez az első játéka. Eddig gyakorlatilag nem tudtak semmit felmutatni. Megfelelő tapasztalat híján szerinted milyen lesz az első játékuk?
Mindez megfejelve a Paradox kiadóval. Nekik van pár játékuk ami tetszik a rajongóknak, de a termékeik többsége bugtenger, Tesco Gazdaságos szint.
Szerintem emiatt várd meg a startot, és olvasd el a metacriticen a felhasználói véleményeket. Tuti, hogy őszinte véleményeket fogsz olvasni. Ha mások jókat írnak akkor vedd meg, ha nem akkor meg kerüld el. A rossz játék akkor is rossz marad ha olcsó. A 20 € kezdőárból meg biztosan kapsz olyan programot is ami jó!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz csaba951 #21785 üzenetére
Igazad lehet
Ez a metacricit mennyi időn belül szokott élesedni? Mert steam fórumon már látok bejegyzéseket a játékkal kapcsolatban.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #21784 üzenetére
Bele kellett köpnöm a levesedbe
Amúgy ez a Steamgiftes dolog hogyan működik? Bármilyen játékot kiválaszthatok a listámból, hogy elajándékozzam? Ha kapok egy giftet akkor azt tovább is küldhetem, ha nekem nem kell?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #21786 üzenetére
Az attól függ, mennyi idő alatt írja be 4-5 játékos a véleményét. MW3-nak nyilván másodpercek kelletek ehhez. A kisebb címek akár 2 év alatt sem tudnak annyi játékost összeszedni akiknél a játék megüti azt a mércét, hogy egyáltalán véleményt nyilvánítsanak róla. Ezt egyébként a játék kiadásának napjától, vagyis mától már megtehetnék. Ez egy rétegjáték, nem csodálkozom, hogy nem vették meg 30 millióan elővételben. (Természetesen pusztán azért mert csak kevés embert érdekelhet, még lehet egy nagyon jó játék a saját kategóriájában.)
Van egy olyan érzésem, hogy a Steam fórumon előbb fogsz kritikát olvasni.
polonic
Nekem egy másik játékkal volt ilyen gondom valamikor az elmúlt 5 napban. 1 nap múlva egész biztosan jó lesz. Addig meg használd azt a mentést, ami a gépeden van![ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #21777 üzenetére
Carrier Command
Na, akkor olvassuk el a legutóbbi programjuk, a Take On Helicopters felhasználói kritikáit. Hát igen, nem csalódtam! A Bioware meg azt igérte meg, hogy a Dragon Age III jó lesz. De tényleg!
Igazából a Bohemia a kb. 12 éves fenállása alatt sem tudott összehozni 1 db olyan játékot sem, ami a kiadáskor hibáktól mentes lenne. De utána 1 évvel sem. Csak addigra általában kijavítanak annyit, amennyi a játékot az éppen elviselhető szintre emeli.
Sn[4k3]
Ha nyersz, akkor a játékot neked kell felhasználnod. Rögtön bannolnak ha eladod vagy elajándékozod. Amit felajánlasz, azzal a játékkal rendelkezned kell. Ami már a Steames Librarydban van, azokat nem adhatod el!
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz csaba951 #21790 üzenetére
És tényleg. Mind az OFP, mind az ArmA, mind az Arma II hemzsegett a bugoktól. Nameg az utóbbi igyekezett hűtlen lenni a nevézeh (valósághű harci szimulátor, vagy mi), mert amit ott házrombolásnak neveztek, na az minden volt, csak házrombolás nem... meg a gépigény se volt alacsony. Az új OFP ezért is tetszett jobban.
másik fele: jó szigorú a Steam De egy valamit nem értek: ha megveszek valamit akkor az a Lybarimba kerül, nem? Akkor meg hogyan ajándékozzak a haveromnak pl. egy CoD-ot születésnapjára, ha az nekem nem kell?
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21792 üzenetére
Hát én speciel a Last Ninjában vagy az Eureka!-ban nem láttam bugokat. Izé, öö, PC-re meg a StarCraft és az Imperium Galactica II az ami szerintem hibamentes volt. Frozen Synapse-ban sem lelek hibát, Galcon detto, Warcraft III-ban is csak az agyonmoddolt cg pályákban fordulnak elő néha hibák. Továbbá Rare produktumban se láttam még bugokat, Bungie szintén. Manapság az a baj, hogy a marketing meg a haszon utáni hajszában (nem feltétlen a fejlesztők részéről) kevés idő jut az érdemi fejlesztésre, sokszor idő előtt kell a kiadó nyomása miatt kiadniuk a játékot. Hibátlan játék persze nincs, de most a hangsúly azon volt, hogy a Bohemia az átlagnál sokkal több hibát hagy a mátrixban. Nézz meg egy ArmA II-t, bár már erősen csiszolgattak rajta, de a megjelenésekor is inkább volt béta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sn[4k3] #21793 üzenetére
Az a probléma az állításoddal, hogy olyan, hogy hibátlan sw nem létezik...
Egyébként ha a StarCraft hibátlan, akkor miért 1.16.1 a legutolsó verziószáma? Warcraft III esetén 1.26.0.6401. Hibátlan játék esetén csak 1.0 lenne... Mondjuk az alacsony verziószám sem feltétlenül arra utal, hogy hibátlan, jelentheti azt is, hogy nem foglalkozik vele a fejlesztő. Amihez meg kiadnak egy marék patch-et, az nyilván azért van, mert alapból is hibátlan.
Az, hogy a Te gépeden nem jelentkeznek érdemi hibák nem jelenti azt, hogy nincsenek. Még a fix kiépítésű konzolokon is van 1-2 tucat hiba minden játékban, a teljesen moduláris PC-n meg egyszerűen képtelenség hibátlan sw-t írni.
-
válasz Sn[4k3] #21793 üzenetére
A Starcraft-ban is voltak bugok, meg az IG2-ben is. Persze 20 patch után már nehéz volt találni az SC-ben.
De nem reális 10-20 éves játékokat hasonlítani a maiakhoz, mert komplexitásban akkora a különbség, mint egy ladik meg a Titanic között.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
nem tudom hogy volt e, de a BeMine2 elindult
// csak nem akar működni a fizetés button
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
csaba951
veterán
válasz #65675776 #21792 üzenetére
Warner Bros. Interactive Entertainment:
* Batman: Arkham City (szigorúan csak a dx9!)
* Batman: Arkham Asylum
* BastionEzek szerintem már a kiadáskor tökéletesek voltak. A többi játékuk meg megüti a közepes színvonalat. Persze ők is mellényúlnak néha, erre példa a F.E.A.R. 3 vagy a Batman: Arkham City dx11-es módja. Ezek szerintem nem ütik meg a minimális elvárható szintet sem.
Hasúlyozom, nem tökéletes szoftvert akarok. Egyszerűen csak egy elfogadhatót. Ha a kiadáskor nem lehet végigjátszani, akkor nem ütötte meg ezt a minimális szintet.
A Bohemianak viszont minden játéka bugtenger a kiadáskor. Azt elismerem, hogy a játékaik egyre szebb grafikával jönnek ki. Viszont a Flashpointban (2001) is éppen olyan rossz volt a járművek fizikájának modellezése, mint az ARMA II-ben (2009). Jó, 2001-ben még nem volt tapasztalatuk, meg kevesen is voltak. Na de azóta?! Miért nem fejődnek ezen a téren?
Néhány remek példa az ARMA II fizikai modelljére:
* Arma 2 Physics
* Launching Tanks in ArmA 2
* Arma 2 physics failKomolyan mondom, mostanra már az arcade Need for Speed Hot Pursuitban jobb a járművek fizikai modelje / viselkedése! Nem szimulátor szintet akarok, de ez azért ma már szégyen!
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21794 üzenetére
Mondom, hogy nincs hibátlan szoftver, ezt tudom jól. Ma már a fix vasra dolgozás sem olyan, mint huszonöt-harminc éve, mert mindenféle kernelek, kerektrendszerek, meg illesztőprogramok vannak a hardver és a szoftver között, tehát a fejlesztő sosem lehet mindig biztos abban, hogy az fog történni amit ő akart, erre az is rásegít, hogy egy program nem egy nyelvben íródik, az objektum-orientált programnyelvek meg pláne. De még mindig nem a lényeget ragadod meg, azaz azt, hogy a Bohemia mindig hagy egy zsáknyi hibát a játékaiban.
Btw.: a verziószámnövekedés meg nem feltétlen hibák foltozgatására utal. Például ezen produktumoknál a Battle.net-et frissítették, javítottak a balance-on (ami ugye nem bug), adtak-vettek dolgokat, stb.
csaba951: én akkor borultam le a székről amikor a tank egyből padlógázzal süvített, meg amikor átment egy kerítésen, az a tank felé dőlt(!), ráadásul mire az a földre ért, addigra már máshol volt a tank.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csaba951 #21797 üzenetére
Az első játéknál a kiemelésed már azt sugallja, hogy bizony vannak ott problémák...
Emellett lehet szépíteni a dolgot, de az UE3 összes jelenlegi bugja (van belőlük szép számmal) érinti ezt a játékot is. (Az meg alapból bugnak tekinthető, hogy egy regköteles FB oldal a hivatalos oldala valaminek...)
Bastion mint hibátlan játék: [link] Ugyan ez Arkham City-vel: [link]
Nemhogy tökéletesek (ami semmiből sem létezik), de még csak nem is hibátlanok (ami szintén nem létezik). Harmadik bekezdéseddel egyébként önmagadnak mondasz ellent.
Sn[4k3]: Az utolsó bekezdés szerecsenmosdatás. Egy stratégiai játékban az elbalanszolást mindenki bugnak tartja, még a fejlesztő is. WarIII-ban egyébként elég durva grafikai hibák is akadtak. (Ez csak egy patch fixlistája...)
Attól mert azt embernek van egy kedvenc kiadója, kedvenc játéksorozata még nem kell azzal ámítania magát, hogy ezek mind hibátlanok. Mert nem azok.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #65675776 #21799 üzenetére
A Fixlist kétharmada, sőt kb. az egésze balance-olás. Ezek is olyan bugok amiket csak idővel, sokezer visszajelzés és játékóra után értékeltek át. Apró dolgok ezek is, nem olyasmik amik nagyban rontják/ellehetetlenítik a játékélményt. Mint a kiméra dmg-jének magicról chaosra cserélése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok