Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn[4k3]

    senior tag

    válasz #65675776 #21794 üzenetére

    Mondom, hogy nincs hibátlan szoftver, ezt tudom jól. Ma már a fix vasra dolgozás sem olyan, mint huszonöt-harminc éve, mert mindenféle kernelek, kerektrendszerek, meg illesztőprogramok vannak a hardver és a szoftver között, tehát a fejlesztő sosem lehet mindig biztos abban, hogy az fog történni amit ő akart, erre az is rásegít, hogy egy program nem egy nyelvben íródik, az objektum-orientált programnyelvek meg pláne. De még mindig nem a lényeget ragadod meg, azaz azt, hogy a Bohemia mindig hagy egy zsáknyi hibát a játékaiban.

    Btw.: a verziószámnövekedés meg nem feltétlen hibák foltozgatására utal. Például ezen produktumoknál a Battle.net-et frissítették, javítottak a balance-on (ami ugye nem bug), adtak-vettek dolgokat, stb.

    csaba951: én akkor borultam le a székről amikor a tank egyből padlógázzal süvített, meg amikor átment egy kerítésen, az a tank felé dőlt(!), ráadásul mire az a földre ért, addigra már máshol volt a tank.

    [ Szerkesztve ]

    Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Új hozzászólás Aktív témák