- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sirandrish #101896 üzenetére
Hát nekem ez nem akar összejönni.
Hívj meg egy barátot játszani Indíts el bármilyen többjátékos játékot, nyisd meg a Steam Átfedést (alapesetben Shift+Tab), majd nyisd meg a barátlistát, kattints jobb egérgombbal egy barátra és válaszd a Meghívás váróba lehetőséget
-
Sirandrish
legenda
válasz #65537792 #101901 üzenetére
Pár hsz-el feljebb írták hogy "távoli játékra" kell meghívni az emberkét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redneck
nagyúr
12/30 küldetést ír. Napi egy van, mikor lesz a többi, ti tudjátok?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
phenomHUN
senior tag
válasz po1son #101910 üzenetére
Felettébb érdekes, én 3 ticketet nyitottam 2 napon belül, az első kettőre a válasz, engedélyezték az egyszeri vásárlást, a harmadiknál: "... I've gone ahead and made the necessary adjustments to your account. Please try your purchase again. Let us know if you continue to run into trouble completing your purchase and we'll be happy to take another look..." .
Azóta szerencsére nem volt ilyen gondom, pedig napi szinten küldök gifteket.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz po1son #101910 üzenetére
kifogtál egy jófej supportost, de amúgy nem az ő érdekük lenne a vevőknek segíteni?! nekik pénz, lehet főnöke ezt megtudná hogy ilyen a hozzáállása akkor még ki is b*szn*k a pics*ba...
(#101908) -secret- még 4 lesz most tartunk 1600nál
(#101913) phenomHUN Gabriella nevezetű ügyintéző írt neki, tuti két suppport ticket között nem tudja kifesteni a körmeit aztán azért rágott be a soron következő ügyfélre magyarország jobban teljesít, hurrá! amúgy sablon szöveg azt látni, csak copy pastezza sztem is
(#101915) -secret- valóban azt írja h 01. 19ig van ez, hát az érdekes lesz amúgy, mert addig tényleg nincs vissza 4 nap, sőt még 3 se... lehet kettő nap, és az utolsóra ad 200at
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Steames Fallout: New Vegas még mindig orosz? Olvastam annó a hisztiről s nem kapok frissebb infót.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Samus
addikt
A mai küldetés is egyszerű volt. Csak 2 percem ment el rá, hogy az új felületen megtaláljam a képernyőmentéseket...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
fatal`
titán
Biztos unjáttok már a kártyázás témát, de azért mégiscsak kérdeznék Elolvastam az összefoglalóban lévő steames linket, de nem sokkal lettem okosabb.
Mit érdemes csinálni a kártyákkal? Azt látom hogy darabját ilyen 4-5 centért el lehet adni (játékokból van 1-2 "értékesebb" kártyám is).
Érdemes gemekre váltani?
Illetve a mostani kártyákra azt írja, hogy valid until 2020. 02. 03., ezután mi történik vele, eltűnik a raktárból?
-
Samus
addikt
válasz fatal` #101921 üzenetére
Gépre váltani akkor érdemes, ha aránylag sokat ad (20+), vannak kártyák, amiket akár 10 centért is el lehet adni/darab. A fóliások közül van, amiért egy eurót is fizetnek (a fóliás ritka, mint a fehér holló). Mást nem tudsz. Vagy szórod centekért, vagy gemet csinálsz, 1000 darabonként lehet zsákba rakni, és azt eladni (20-30 cent/zsák) vagy booster pakkot veszel (általad választott játékhoz 3 véletlenszerű kártya egy csomagban. A csomagot egyben is eladhatod, vagy kibontod, és darabonként.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Źşë'
addikt
válasz fatal` #101924 üzenetére
vagy gondolhatsz arra is hogy növeled a steam profilod szintjét, kapsz egyéb extrákat mint pl barát lista bővítés stb, és nagyobb esély (pl *) arra hogy boostereket kapj, kb heti 1db jön nekem pl. 50es szint fölött vagyok - ezeket el tudod adni stb, bár aprópénz ez is10-20cent attól függ milyen játékból dobja
*Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:
10. szint: +20% gyakoriság
20. szint: +40% gyakoriság
30. szint: +60% gyakoriság
40. szint: +80% gyakoriság
50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
Stb."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz Joccc07 #101927 üzenetére
Olyan kártyás játékokhoz kaphatsz csak boostert, amiből már kifarmoltad az összes ingyen farmolható kártyát. És persze minél több ilyen játékod van, annál nagyobb az esélye, hogy kapsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Segal
veterán
válasz Joccc07 #101927 üzenetére
Nem vesztettél lényegében semmit. Én már többször is kaptam de vagy valami kártyacsomag jár ami még 10 centet sem ér (max ha kibontáskor az egyik kártya fóliás) vagy valami haszontalan kupon.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Redneck
nagyúr
A mai küldetést hogy kell megcsinálni? Megcsináltam pár korábbi képernyőmentéssel, de nem fogadta el. Játék után pedig nem dobta fel az újakat, hogy megosztom-e.
Szerk:
Megosztottam. Az nem jelent automatikus feltöltést?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Źşë'
addikt
válasz fatal` #101928 üzenetére
sztem ezek a limitálások és "rewardok" globálisak, mind1 hogy mikori az akkuntod
mindegyik bekraftolt kitűző növeli 100TP-vel a profilod, egy játék kitűzője max 5 szintű lehet, kivéve a fóliásat, mert annak 1 szintje van (bár volt karácsonyi kitűző amit többszintűvé lehetett kraftolni -fóliásat és simát egyaránt-ez a biznisz valvenek ha nem tudod elkölteni a pénzed akkor segítenek benne, csinálnak végtelenített kitűzőt - ez halál komoly, van jópár figura akik több (tíz) milliót költöttek már el erre), minél magasabbra mész annál több TP kell majd az újabb szintlépéshez, 50es szintet még viszonylag egyszerű elérni, főleg az eventeknek köszönhetően(#101927) Joccc07 meg tudod nézni mennyire vagy jogosult (profilodon katt a szintre, majd van az oldal tetején egy Bónuszcsomag-jogosultság megnézése opció ) ha valóban akad a listán játék és nem kaptál az lehet az miatt is mert ritkán lépsz be az akkuntodba, azt hiszem hetente legalább be kell lépni ahhoz hogy kapj, de ez le van írva az előző linkelt FAQ-ban
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
azt kérdezd meg aki ilyet tesz személyes vélemény, e-péló növelés és/vagy tényleg annyi pénze van hogy szegény feje nem tudja hova tegye, mert már a bankok se bírják befogadni azt a mennyiséget
más,
ezeket a zsetonokat meddig lehet beváltani? 2020 jan. 1. 19.00? és ha jól látom akkor most SEMMI nem cserélhető amit ott vesz az ember?! az a durva."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Segal
veterán
Annak semmi.
Ha szereted a profilodat díszíteni akkor 160-as szintig még azt mondom oké mert szerezhetsz vitrineket de utána kb semmi értelme.
Én szeretnék 140-ig eljutni de 100 fölött már csökkent a lelkesedésem és már nincs bennem a rohanjunk előre érzés. Majd egyszer meglesz."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz A_Papa #101944 üzenetére
Most kellett volna gazdagon bevásárolnod a sale elején drágakőböl amikor 26 cent volt az ára és pár héttel a sale után meg cserélni a botokkal, de ha nem szeretnél költeni akkor is meglesz egyszer
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Joccc07
addikt
Valakinek lenne kedve steam sale kártyákat cserélni? Már csak 2 szint hiányzik az 5-höz. Szigorúan csak csere. Venni nem akarok senkitől semmit.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Źşë'
addikt
válasz gyugyo79 #101948 üzenetére
nálam 543van, nagyjából 1 hetente ad nekem is, gondolom függ attól is hogy milyen játék mert elvileg amiből nyitnak abból kap valaki random ha jól emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest