- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
-
FrezeR
senior tag
-
joe-ker
senior tag
Volt pár db bundle szökevényem gondoltam felrakom a kissebb accomra,és kifarmolom a kártyákat. De több olyan játék van hogy csak 1db kártyát kaptam,és kiírja hogy nem eshet több ,nem,nem fóliásról van szó.Van olyan játék ami többet ad de nem az egészet,úgy tudtam hogy az összes kártya felét ha páratlan akkor a felét+1-et ad ki.Ilyenkor mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Arkennys #102259 üzenetére
Kellemesen csalódtam a steam support-ban .
Még régebben itt is jeleztem , hogy a dead space 2 játék telepítési limites . A limitet elértem és nem tudtam elindítani a játékot . Próbáltam törölni a könyvtárból , de nem sikerült . Írtam a supportnak , hogy töröljék véglegesen a játékot , mert amíg bent van a könyvtárban , nem tudom megvenni újra . Mit tettek ? Nem törölték , hanem küldtek egy újabb termékkulcsot . Le a kalappal .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Geller72
veterán
Üdv.
Van ugye egy Steam accom. A helyzet úgy hozta, hogy volt egy gépem, amit ajándékba adtam az egyik rokonomnak. Meghagytam a Steam könyvtárat is, legalább ő is tud játszani és nem kerül pénzébe.
Igen ám....de:
-Eddig is volt, hogy egy laposon és kát másik gépen is volt Steam feltelepítve és egymástól teljesen függetlenül. Akkor pont ez volt a bajom, hogy ha otthn az asztali géppel játszottam, abbahagytam valahol az adott gammát, és onnan x ezer km-re elővettem a lapost elsőnek azt hittem, hogy onnan folytathatom, ahol abbahagytam. Nos, nem.
Le sem voltak töltve ugye, volt, amit le kellett töltenem, ha azon a laposon még nem játszottam, de az asztalin igen. És a laposon kezdhettem elölről.Ez AKKOR volt cumi, de mivel ezt akkor megtudtam, ennek megfelelően kezeltem a dolgot. MOST azt hittem, hogy szintén ez van, gondoltam, milyen jó lesz, mind a ketten külön (de akár egy időben is) tudunk játszani mégpedig egymástól függetlenül mindketten onnan folytatjuk, ahol, azon a gépen abbahagytuk. Nos, nem.
Én mondjuk elkezdtem a saját gépemen, a rokonom játszott mondjuk adott játékkal 8 órát, akkor én legközelebb onnan folytattam, ahol Ő abbahagyta. Mondanom sem kell, kissé meglepett. Mint említettem is, előtte pont hogy nem így volt, amikor ennek örültem volna. Akkor..
Ráadásul úgy érzékelem, hogy egy időben csak együkönk játszhat, a másik nem. Ha jól tudom, egyszerre 5 gfépre lehet feltelepíteni a Steam-ot egy accal, de azt nem tudtam (ok, logikusnak tűnik) hogy az 5 helyből egy időben csak egy user játszhat vele. ez még nem gond, ezt át tudjuk hidalni, azonban a probléma, amit jelen pillanatban nem tudunk megoldani, az az, hogy két külön állapot legyen, azaz amit ő az ő gépén játszik, az onnan folytatódjon, amit pedig én itt, az innen. Megoldható e ez, avagy sem, Ha igen, hogyan?
Köszi.
Geller -
sagem
addikt
válasz Geller72 #102262 üzenetére
Ez alapjában véve játékfüggő dolog lesz. Gondolom amivel játszotok az felhő alapú mentést használ ami az adott steam profilhoz van rendelve, így amikor elkezded a játékot letölti/betölti. Ha olyan a játék, hogy állítható hogy felhőbe vagy saját gépre mentsen, akkor utóbbit kell választani. Illetve két külön mentés fájlba kellene menteni mindig. De ez tényleg játéka válogatja, hogy mik a lehetőségek
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bepken
veterán
válasz Geller72 #102262 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy a EULA többek között azt is tartalmazza, hogy nem adhatod át a jelszavadat/fiókodat másnak. későbbi esetleges kellemetlenségek elkerülése végett csupán
ilyen esetekre lett egyébként kitalálva a family share - kényelmesen és egyszerűen megosztható a teljes steam könyvtár (a multiplayer játékok zömének kivételével), mindenkinek saját mentése van a saját kis profiljában, így nincs kavarodás.
persze, ahogy előttem is írták, a mentések egy elég kényes téma....fejlesztőtől is függ, hogy hogyan implementálja. sajnos olyan is előfordul, hogy hiába mentettél, mert felhőbe azt nem tárolta az adott játék. szóval lényeg, hogy erre meg őt találták ki GameSave Manager
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Geller72
veterán
válasz bepken #102265 üzenetére
Ez jónak ígérkezik, azonban az a bökkenő, hogy a másik gépet nem tudom, hogyan vegyem fel? Hozzáadás button sincs, hogy legalább a gépnevét beírhatnám. Lokálisan lehet azt megadni, hogy ha esetleg EZT a gépet többen, több MS fiókkal használnánk, akkor azokkal a fiókokkal lehetne megosztani a Steam játékaimat, de a távoli gépet nem tudom, hogy adhatnám hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz ollie #102267 üzenetére
Nincs konkrét gamma, nagyjából egyezik az ízlésünk, azért is szeretném ezt a megosztást.
Amúgy egy valami biztos. Egy időben nem tudunk mondjuk ugyanazzal játszani. Ez azért érdekes, mert mi van, ha én mondjuk átrakom magam offline-ba és azzal játszom, amivel ő online? Persze, nem multis játékok esetén.."Osztozhat két felhasználó egy könyvtáron, és játszhatnak egy időben?
Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá." -
bepken
veterán
válasz Geller72 #102268 üzenetére
azon a konkrét gépen kell belépned a saját fiókoddal, amelyiken meg szeretnéd osztani a könyvtáradat, így fog bekerülni a listába.
(#102269) Geller72 ! egyszerre továbbra sem fogtok tudni játszani (max ahogy írtad, ha te átmész offlineba) - amennyiben te, mint fiók tulajdonos bármilyen játékot elindítasz, a rokonodnak felugrik majd egy kedves kis pop-up ablak, hogy van 2-3 perce a mentésre és a kilépésre
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Geller72
veterán
válasz bepken #102270 üzenetére
..Na most jelen pillanatban mindkét gépen be vagyok lépve, mert ugye most Ő is csak így tudja használni a játékaimat... . Meg ha nem lépek be a másikon, akkor mi alapján osztom meg? Milyen fióknév/Acc alapján? Mert a gépnév az ok, hogy van, no de a steam accban az én játékaim vannak. Hogyan osztom meg vele, ha ő nem lép be? Vagy ehhez neki is kelleni fog egy szeparált Steam Account? (Így lenne alogikus, de azt még akkor sem tudom, hogyan adjam meg őt, mint megosztásra jogosultat, mármint a gépét..
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Geller72 #102271 üzenetére
ja nyilván. neki kell egy saját steam account, fel kell venned a barát listádra, majd miután a saját fiókoddal belépsz (vagy belép) azon a gépen, engedélyezed kell annak a felhasználónak a részére a könyvtármegosztást
ha ezután ő átjelentkezik a saját fiókjába, akkor már látni fogj a te játékaidat is
-
bepken
veterán
válasz Geller72 #102273 üzenetére
nem tudom, így még nem variáltam, megmondom őszintén olyan módszer szerintem jelenleg nincs, ami teljesen megegyezne az elvárásoddal, sajnos.
mindenképpen meg kell osztanotok a játékidőt, egyszerre nem fogtok tudni sehogy se játszani. (hacsak nem offline)talán a legközelebb tényleg ez a family share áll az elképzeléshez, csak ajánlani tudom, egyik haverom így szokott játszani a játékaimmal.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! kérdeznék egy hülyét. Amióta ez az új steam felület van, képtelen vagyok kiigazodni a vásárolt játékokban, miből van vagy több száz.
Kérdés: van egy olyan játék mint a SniperElite4, ugyan úgy lopakodós, távolról levadászós, mostani környezetben, de nem az a kiadó és fogalmam sincs hogy hívják, pedig meg van vásárolva
Ötlet?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Out
addikt
válasz s7evcsenko #102281 üzenetére
Te válaszoltál, Te vagy a nyertes
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Golden9
addikt
Princess Lili - 丽丽公主
ngyen megtarthatod, ha febr. 17., 21:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
Out
addikt
válasz s7evcsenko #102284 üzenetére
Visszavághatnék azzal, hogy mindenki látja ki nyomta meg a Válasz gombot, de nem akarok szemét lenni
-
Segal
veterán
válasz Samus #102287 üzenetére
Kivéve ha mangára van hangolva a profilod. Akkor az ingyen teljesítmény ikonokat is értékelni fogod
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Źşë'
addikt
válasz Golden9 #102285 üzenetére
szándékért köszi, de ez még ingyen sem kell nekem, a manga az amivel ki lehetne kergetni a világból, mikor meglátom ezt a sok szemét programot steamen (alapból (mellőzés gomb FTW) mennek tiltólistára), feláll a szőr a hátamon
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
VGYke
addikt
válasz bepken #102282 üzenetére
Köszönöm, igen, ez az!
s7evcsenko: ne gondold hogy besértődtem, már csak azért sem, mert nem értem megjegyzésed. Mert rajtam kívül, aki elfelejtette bevenni a cavintont és elfelejtett offolni is, miért lenne hülye aki válaszol?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Golden9
addikt
-
VGYke
addikt
válasz s7evcsenko #102294 üzenetére
Akkor még sem a cavinton hiány a problémám, hanem hogy pálinkára nem szedünk gyógyszert!
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Out
addikt
válasz s7evcsenko #102294 üzenetére
Ezért kár volt egymást hülyének néznünk
-
wjbhbdux
veterán
Új: Steam Labs 008-as kísérlet, még nem játszott játékokat ajánl a meglévők közül a korábbi szokásaink alapján.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok