Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s02e10

    Mi a fene ez a nagy nyálaskodás az elején, az előző végén nem volt elég? Azt hiszik, hogy most hogy így utólag elmondják, hogy ki volt, tudunk érzelmileg kötődni Airiamhoz, vagy mi? Szörnyen rosszul van megírva ez a forgatókönyv, semmi érzelmi súlya sincs szegény robocsaj halálának, de azért facsarják a könnyzacskóinkat.

    Természetesen a fentebb általam említett robot-PC-t itt is felhozzák, egyszerűen bekakilás. :D Akik ezt írták azok nem ismerik a Borgokat? Azaz, hogy a transzhumanizmussal rohadtul vigyázni kell, mert egy bizonyos határ után már egyáltalán nem leszel önmagad? Meg TNG-ben ott a vak fekacsávó, aki a "látókájával" mindent is lát, de bármit megadna azért, hogy emberi szeme legyen.

    "Don't be so binary!" - na elmehetnek a 3.14... Ez mi ez a jelenet baz? :DD Tillyvel tudok egyertérteni: "What the fuck just happened?" Legközelebb a pamutplafonról lesz szó vagy mi? :F

    Na, a vörös vadangyal kiléte legalább jó. Csak kár hogy ez red angel koncepció ilyen szuperhősfilm szintre degradálja a sorozatot.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák