- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #22933 üzenetére
Pedig én tudtam kártyát igényelni mint már nem kereskedő. Vannak olyan napok amikor kártya nélkül is lehet vásárolni. Ezt tavaly olvastam.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ármester
válasz perempe #22952 üzenetére
Az idézett hsz-t tekintve, ahol épp abbahagyni kéne a témá, szerinted érdekli a mérges pingvint?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Kaba
veterán
Csütörtöktől Máj. 25 a Spar/Interspar-ban edami/gouda sajt (Cheese4you) lesz 1999 Ft-os áron. A Pennyben Tolle trappista sajt lesz 1990 Ft-os áron.(csütörtöktől).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lidlben megint van mától 3499 Ft/kg áron 1 kg-os cheddar. Számomra sokkal finomabb mint bármelyik trappista.
-
AssAssynn
őstag
válasz Mr.Csizmás #22960 üzenetére
És amilyen ritkán van lényeges, már a félig jó ajánlatokra is lecsapsz.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz zoleeno1 #22957 üzenetére
Igen?! Rég nem vettem Tolle-t, mert laktózmentesre próbáltam szorítkozni, de most az Ammerlandert próbáltam és attól nem volt bajom, úgyhogy bátrabban próbálkozom a laktózos sajtokkal. Én úgy emlékeztem, hogy a Tolle igazán jó cucc volt... mondjuk azóta már sok víz lefolyt a Dunán, hogy olyat ettem.
(most bajban vagyok, hogy ez OFF-e ... szerintem már a #22957 sem volt az, mert fontos vélemény volt, meg csak témához kötődik ... OFF lesz a töprengés = problem solved! )
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
addikt
válasz Lackooo84 #22967 üzenetére
szerintem félreértetted arcsin kommentjét
nem attól jó a sajt, mert laktózmentes, hanem attól laktózmentes, hogy jó (azaz sokáig érlelték, és természetes módon vált laktózmentessé, nem laktáz enzim hozzáadásával, mint a legtöbb hazai laktózmentes cucc, bele értve a sajtokat is)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
arcsin
senior tag
válasz sambenez #22975 üzenetére
Szerintem nem drága 3-4 ezer egy kiló sajtért, főleg hogy nem is egy kilót veszek hanem sokkal kisebb kiszerelést. 1kg sajtot én tuti nem vennék mert rámrohad 20 dekás kiszerelésre vetítve ez 200-400ft különbség, és cserébe finom, normalis sajtot kapok. A papíron lévő 24%os inflacio mellett 400ft pont a 0val egyenlő.
Keef_Lee: Így. Főleg hogy olasz tésztázni, meg pestos kenyerre használom el, kb. végtelen idő alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz sambenez #22975 üzenetére
pedig a sajtok drágulása még a laposabb görbék között van, lásd kenyér, ott simán beleszalad 1,5-2x szorzóba. (persze a queen cola - gyermelyi liszt fanclubot nem hatja meg úgyse, de az arcsin féle sajt úgyse az a fajta amiből 10 dekát teszel egy pizzára, hogy legyen valami íze )
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bul07
nagyúr
Silán öblítő
3 x Silan Aromatherapy Fascinating Frangipani öblítő, 2775ml, 111 mosás
[link]
5.398 Ft
(Van más illat is)Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre 2023.05.23. és 2023.05.26. között érvényes.1800Ft-ra jön ki egy darab, legutóbb ha jól rémlik akcióba 2000Ft/db volt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lackki
őstag
válasz Safranek #22992 üzenetére
hogy ne csak mindig románia meg szlovák akciókat írjatok, cserébe innen lehet is rendelni házhoz.
Allegro, Lengyel étteremből eredeti olasz liszt és paradicsom konzervek majdnem féláron a magyar boltokhoz képest
Meg van a trükkje az allegros rendeléseknek, de tisztálkodószerektől kezdve a kajákig rengeteg cucc rendelhető hasonló akcióban. Sajna kint ennyi alapból... DPD ma hozza nekem ezt a pakkot. 2500ft házhozszállítás lényegében 1 konzerven bejön.nem tudom miért választ nyomtam... na mind1
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PainKiller13 #22994 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lackki
őstag
válasz PainKiller13 #22994 üzenetére
allegro.pl de mondom van trükkje a rendelésnek. Nem súlyra megy a szállítás, hanem darabra és bolt függő honnan mennyit. A fenti étterem/boltból [link] pl 20 unit rendelhető.
~80nal kell szorozni az árat
-
Lackki
őstag
gyors számolás szempontból egyszerűbb 80nal... arra írtam a "~"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest