- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Mol move-ban 15Ft/L kedvezménytkupont tudtam kaparni, április 13-ig EVO és EVO plus-ra jó. 570 lesz így a dízel holnaptól, ha jól számolom, az elég korrekt.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #22054 üzenetére
Régóta vártál már a pillanatra, ugye? Egyébként mindenképp! Nem adom vissza jó?
Mellesleg sima az ok: nem tudom érvényesíteni a 10% kedvezményt. Akkor sok olcsóbb hely van helyette. A munkahely mellett az offline áfacsalós bolt simán előz.
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
És ismét eljutottunk a wc papír vadászatig, jól jellemzi ez a magyar viszonyokat, no de elvileg nekem is érkezik 4..hagytam nektek is
-
Beni2360
félisten
válasz gangstagergo #22061 üzenetére
Es találkoztál már a 400 ft zöldséges dobozzal a kassza után?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
st6969
őstag
"megjelent (Bp. XIII. Béke tér) a "Mentsük meg!" a pékárút akció 50%-os akcióval"
Ez is a kasszán kívül van (mint a sosem látott zöldség-gyümölcs)? Vagy a pékáru pultnál? Hány órától?
Köszi -
bul07
nagyúr
Az szép környék, évek alatt rokonoknak kocsit loptak ott, volt hogy csak a ködlámpákat lopták ki a kocsiból
Parkolási sérülésekNem mellessleg Lidl-nek talán van 3db nem fizetős parkolója ott, mindíg foglalt, a többi mind fizetős, és ellenőriznek és bünettnek rendesen
Gyerekoromba Béke térnél álltunk a villamos meggálóban egy Ifáról leborult vagy 10-15 rekesz sör, szerencséres csak a sör fröcsent az emberekre és nem a szétrepülő üvegdarabok
De jó régen volt 1990környékén( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gangstagergo
senior tag
válasz Beni2360 #22063 üzenetére
Az elején volt de már hetek óta nem látom.
#22064 st6969
Reggeli nyitáskor tették ki a pékáruk mellett volt.#22065 bul07
nem igazán ingergazdag környék. Teli van a környék vendégmunkásokkal a samsung miatt és néha olyan érzésem van mintha külföldön lennék[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz gangstagergo #22068 üzenetére
Reggeli nyitáskor tették ki a pékáruk mellett volt.
Bocs, nem értetlenkedni akarok, de... ha reggel tették ki, akkor az az előző napi sütés, nem? Így szerintem kevés az 50% discount...Nap végén elfogadható lenne. Gondolom valahogy csak be van csomagolva (hogy ne száradjon meg), és meg van különböztetve, másképp a kasszás honnan tudja, hogy ez az 50%-os belga meggyes csokis, vagy a friss...?!
-
Xtomi
tag
-
bul07
nagyúr
Ha már Lidl
Felétek a brióst mennyire szokták megsütni?Mert Berettyóújfaluban szinte égettre sütik
Én nagyon szeretem, de ritkán tudok venni mert én agyonsült száraz valamit nem veszek meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
st6969
őstag
Régebben gyakori volt, hogy záráshoz közel leárazták a lidliben is a megmaradni látszó pékárukat, viszont ez a gyakorlat évek óta nincs (legalábbis nálunk, alföldi kisváros). Aldiban viszont felfedeztem, hogy van, aztán 2 nappal később már direkt később mentem, és nem volt, szóval mégsincs ott se...Nem értem, hogy miért...inkább kidobja?! Illetve talán értem: átlag magyar inkább későbbre időzítené a napi bevásárlását (mint ahogy tettem én is ), ha biztosra tudná, hogy zárás előtt egy órával minden 50%?!
#22071bul07
Nálunk a lidlben minden frissen sült pékáru minősége fényévekkel le van maradva az Aldiéhoz képest. Nem csak azért, mert túl sütik, van, hogy ép ellenkezőleg, mindenesetre az állaguk közel sem olyan jó, mint az Aldinál. Hogy ez most alapanyag, technológia, ember függvénye, vagy ezek kombinációja, vagy mi, nem tudni. Egy biztos, az Aldiban 100x jobb minőségű a frissen sütött pékáru nálunk. A kifli, zsömle (amit nem ott sütnek) viszont pár óra alatt x@rrá szárad (az meg a lidiben jobb).[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
válasz st6969 #22072 üzenetére
Mit gondolsz nem cseszik le a sütödés kollégát ha elszámolta magát és túl sokat sütött aznap?
Mindegyik multi fagyasztottból süti így olyan is kb. nem beszélve ha ugyanazon a hőfokon és ugyanannyi ideig sütnek mindent, mert nem kell azon állítani jól van az úgy.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz st6969 #22072 üzenetére
Azért mert a kereskedőnek nem üzlet a leáraztott termék. Inkább kevesebbet süt és majd a vásárló visz a másik termékből. Napi szinten vezetik az x-y darab számot es egy idő után már be all a fogyasztási kvóta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
AssAssynn
őstag
Eddig nem használtam a Tesco Clubcard mobil appot, most viszont feltettem, mert láttam a füzetben, hogy van az appon belül olyan kupon, hogy 25,5e felett 3,9e kedvezmény. Teljesítettem, beváltottam, és az alkalmazás főoldalán volt még egy olyan kupon is, hogy (nem emlékszem pontosan) 22e felett 2e kedvezmény és azt is rá lehetett tolni, úgyhogy 26e-ről szépen levittem 20e-re az összeget.
Úgyhogy ezek után lehet érdemes lesz majd figyelni ezt az appot és a kuponhalmozásokat."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
st6969
őstag
válasz Beni2360 #22076 üzenetére
Az világos, de én a már megsütött és nyilvánvalóan megmaradó termékekről beszélek (amikor 20:30-kor tele van a polc, vásárló már nincs, 21:00-kor zár, de mégsem árazza le).
Én a döntéshozó helyében lehet, hogy csinálnék egy kísérletet egy hosszabb ideig, mondjuk 2 hónapig: mindent adok teljes áron az utolsó perben is, ha 10 tonna rámrohad, akkor is, illetve, hogy zárás előtt 1 órával minden konstans 50%-kal leárazva (persze akkor már nincs új sütés). Nem tudom, melyik hozna több profitot/kevesebb veszteséget. -
8
senior tag
válasz Gézengúz #22083 üzenetére
köszi, már ideje volt leárazniuk, minden évben ilyenkor veszek
bár remélem más fajtából is van, egyszer vettem ilyen sheront, úgy maszatolta hogy nem láttam semmit, pedig üres tartályba töltöttem, nem kevertem semmivel, ki is járattam belőle mert használhatatlan volt - lehet hogy csak egy rossz szériát fogtam ki, de még egyszer nem vennék52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Ra3
őstag
Ez elég gyakori gond úgy látszik, nekem a jp auto-s prémiumtól mintha zsíros lett volna a szélvédő, nappal nem volt vészes de este ha szemből rávilágítottak kábé semmit nem láttam, durván balesetveszélyes volt, nem bírták a lapátok se leszedni.
Azóta nem próbáltam, mondjuk a sheront se, az aldis flassx bevált, most a tescobol is azt vettem 75%-on, 175ft/l.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
BestBuyTopik
csendes újonc
Sziasztok ismertek olyan budget appot amivel vezethetem a kiadasaimat es a megtakaritasaimat egy helyen, cryptot reszvenyeket is kezel es az arfolyam alapján szamolja õket?
-
bul07
nagyúr
Penny 13-tól
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
GIJoe
addikt
Sziasztok holnap, elvben glamur napok vannak! (nem tudom, online ér e majd vmit)
Én most zsebkendőre vadászom, Alouette 329 Ft (most ennél jobbat hirtelen, nem találtam...) -
-
PainKiller13
őstag
válasz szabi__memo #22099 üzenetére
Mostanában elég savanykás, Auchanos sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest