-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #23301 üzenetére
Látom megértetted a lényeget.
Arra akartam utalni nem rossz órabérnek sem ha az ember a piac helyett elmegy és leszedi. -
Beni2360
félisten
válasz sambenez #23300 üzenetére
Hanyan szedtetek? Es 8 oran keresztül tudsz gorgyedni? 20 napon keresztül?
Egyebkent 1250 ft/kg volt a piacon.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sambenez
addikt
Mindenkinek mondom aki nem érti. Nem ebből akarok megélni.
Semmit nem akarok összeszedni. Mivel nem eladásra szedtem.
A kérdés az volt milyen órabérre jön ki a megspórolt összeg, ha elmegyek leszedni és nem megveszem.
Aki befőzi annak nem mindegy, az a kilónkénti 700 forint, mivel nem 1kg-al fog szórakozni.
Melyik piacon 1250? Amikor a termelők az útszélén 1700-2000 között adják minőségtől függően?
Itt vannak a nagybani piaci árak.
Szóval el tudom képzelni milyen minőség az 1200ft-os.[ Szerkesztve ]
-
válasz fege87 #23298 üzenetére
Nem igaz!
Lupa-szigetnál jártunk nyitás után, múlt szombat délelőtt kb 11hre értünk, akkor is kényelmesen lehetett szedni várni se befelé se kifelé nem kellett, akkor igaz sok a félig érett, így akkor csak 6 kg-t szedtünk.
Tegnap is ott voltunk kb. fél 10h-ra, tele volt a parkoló, befelé nem kellett várni, de kifelé már 10-15 percet kellett várni a pénztárnál, és most már rengeteg érett eper volt. 1.5 órás alatt több, mint 21 kg-t szedtünk (2 felnőtt 2 kamasszal)
Megjegyzem még, hogy mind2 alkalommal max 8-10 méter hosszában szedtem, tehát kb 20m2-en keresztül, van bőven eper, csak alá kell nézni, és megtalálod.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sambenez
addikt
válasz osztraksajt #23309 üzenetére
Na tessék és.mindig megy a sírás milyen drága minden vidéken.
-
bul07
nagyúr
Mi meg kaptunk egy szatyornyit(5-6Kg) és nem eszi senki, több mint felét elajándékoztuk
De úgyis az lesz hogy megy majd ki a csirkéknek(#23311) Mr.Csizmás
Én Penny Riost ajánlanám, pl Rios mascarpone-erdei gyümölcsök
Már ha tartották a színvonalat mert egész télen nem láttam a Penny boltban8-tól csütörtöktől meg
Ebből fogok venni vagy 3db-ot már ha lesz még belőle 13-án
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gézengúz
addikt
Lidl-s kupon, holnap lejár, az már csak ma váltható be, vagy holnap estig?
-
KMT
addikt
Szedd magad gyűjtő: [link]
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #23315 üzenetére
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
rég volt téma a wc papír
a 4 rétegű Penny-s Wippy az jó? mi most fogyunk ki a feltankolt Alzás valamiből“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Top cat
addikt
válasz Atomantiii #23319 üzenetére
Mit számít az? Atom Anti egy pillanat alatt, leszedi az égész területet.
-
Soulfly842
addikt
hosszú cenzúrázott mondatok után írom ezt
Bevallotta a Pöttyös, módosítottak a receptúrán, ez több millió magyart érint
Marketing bullshit:
"A Pöttyös termékek gyártójaként a FrieslandCampina Hungária számára kiemelten fontos, hogy termékeinek több millió magyar fogyasztóját egészséges, minőségi és finom élelmiszerekkel lássa el – fogalmazott az Index megkeresésre a gyártó."
helyett a tények:
Ahogy A termékkritikus nevű TikTok-csatorna videósa kiszúrta, hogy több ízesített Túró Rudi termék összetevői között nem is szerepel a túró. Így a hatóságokhoz fordult. A videója szerint a kókuszos ízesítésű, epres, madártejes, mogyorókrémes, sós karamellás, illetve a diétás Túró Rudik nem tartalmaznak túrót, és nem túróból gyártják.[...]
Ez utóbiak tejpor hozzáadásával készülnek, de a szabályok értelmében ez már nem tesz eleget a túró rudi lajstromozott védjegynek.
Igaza van!
Ez utóbiak tejpor hozzáadásával készülő rögös készítmény, de a szabályok értelmében ez már nem tesz eleget a túró rudi név felhasználásához szükséges feltételeknek.
A túrórudi egy hivatalos védjegy, szigorú jogi szabályokkal! - s mit adnak helyette?
Ez után szigorúan meg is kellene büntetni őket, vagy akár elvenni tőle a bitorolt brandet is, ha ennyire becsülik meg, s a gyártóknak szigorú feltételek mellett kiterjeszteni
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Soulfly842 #23322 üzenetére
mintha csak tudtam volna... egy ideje valahogy a mizo rudi jobban ízlik. (csak nehogy most meg arról is kiderüljön, hogy az se túrós )
Vérboci
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Soulfly842 #23322 üzenetére
lal
aldis 5db-s kék anyag szerintem sokkal jobb eredetiből csak a madártejest meg unikornisost veszem.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
AnonymusX
senior tag
válasz Mr.Csizmás #23324 üzenetére
Erre gondolsz? Mert ezen sem lehet túrónak nevezni, amit tartalmaz, összetevőknél nem is túróként tüntetik fel.
-
Stylewars_kp
őstag
"Eredeti". Ugye ez is már csak a nevében eredeti.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Soulfly842
addikt
Pedig a kokárdás aldis finomabb
Az eredeti arra vonatkozik, hogy a túró rudi névvel, lajtsromozott védjeggyel gyártható terméket két gyártó gyárthatja, de ennek meg vannak a megfelelő gyártási/élelmiszer technológiai kritériumai (hogy ezt az elnevezést egyáltalán kiírhassák!). Ezt sértették most meg igazából.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Javaslom a válogatósoknak még a Kockás rudit. Sokkal "túrósabb", mint bármi más. Na jó, a Cserpes talán jó még (remélem, régen vettem már...)
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Soulfly842 #23329 üzenetére
Jaja. Magyarbánhegyesen is gyártottak túró rudit. Fekete csomagolása volt. Ott dolgozók hordták haza kedvezményesen. Rengeteget ettem gyerekkoromban belőle, de már nem emlékszem az ízére.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
KMT
addikt
Pár éve arról volt szó emlékeim szerint, hogy fel kell tüntetni a transzzsír-tartalmat a csomagoláson, de azóta se láttam. Mindenesetre ahol ezt látjátok: hidrogénezett növényi zsír, annak jobb ellenállni. Sajna a túrórudik ilyenek.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
kaptam egy fülest a túrórudi témában, miszerint a tesco sajátmárkás az 47% túró
-
TheMartin03
tag
válasz Mr.Csizmás #23334 üzenetére
Én pont most néztem a LIDL-s óriást a hűtőben (ma vettem mert akcijós) és 51% túró.
Mondjuk ha őszinte akarok lenni, akkor a Pöttyös jobban ízlik... -
addikt
mi például rengeteg hidrogénezett növényi zsírt eszünk, mert a feleségem tej allergiás (tej fehérjére és laktózra IS) így Rama helyett, vagy sima teavaj helyett Flora margarin van, ami ugyan elméletben "szívbarát" de azért jórészt hidrogénezett növényi zsírokból és olajokból áll (kókusz, pálma, stb)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #23334 üzenetére
[link] bocs 51% félzsíros
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Ebben a pöttyösben biztos nincs transzzsír.
-
hurjup
csendes tag
En egyszeruen allok hozza: egy par eve vegleg kiverte a biztit a cukortartalma, azota nem eszem egyiket sem.
-
8
senior tag
válasz hurjup #23339 üzenetére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Top cat
addikt
-
8
senior tag
Tudja valaki, hol van a csomagban most valóban "extra zsenge" zöldborsó? ami max 10 perc alatt (de inkább 5) puha, és puha a héja is. Kis méretű, ráncos szokott lenni.
Már több, mint fél éve hiába veszek akárhol ilyet, csak kemény héjú, fél óra alatt sem megfövő borsókkal találkozom
nem összekeverendő a "zsenge" kategóriával52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #23346 üzenetére
Nekünk meg nem fussa majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest