-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Iksz
tag
válasz Mr.Csizmás #23346 üzenetére
Touche, Mösziő la Kandúr
-
Top cat
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #23354 üzenetére
Nekem 17Km a Román határ első kútja, jó lesz az nekem
Lassan megint megéri seftelni az üzemanyaggal
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ggeleven
őstag
válasz DrBubo77 #23357 üzenetére
Ezzel már meg mehetünk is kb a politika topicba.
Nagy Márton: a magyar gazdaságnak át kell állnia egy uniós forrás nélküli létre
Világgazdaság
Kivonat 24.huEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Bogyi007
veterán
A Pennyben kapható Zöldségeskert borsó korábban elég finom és zsenge volt.
Mostanság nem vettem hogy ez változott -e.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Beni2360
félisten
-
8
senior tag
válasz Beni2360 #23365 üzenetére
ugorj át, megmutatom, van 4-5 fajta a mélyhűtőben, 3 percnél még brutál kemény, 10 percnél picit puhább csak, 40 perc múlva még olyan hogy a héját alig lehet elrágni, belseje meg keményke
mindegyik "extra zsenge", olyanok amik korábban mindig jók voltak (lidl, aldi, penny, stb)#23364 zoltan6
Nem szeretem én lefagyasztani, nem olyan friss az íze. A beltartalma sem olyan, mert gyorsfagyasztani házi módszerrel nem lehet.
Persze kertben szedni a legjobb, vidéken a családban ki is használjuk ilyenkor frissen.
Ha a gyorsfagyasztott rendes extra zsenge, akkor isteni finom, a piacit meg ki tudja mikor szedték le (ha aznap hajnalban, akkor is 8+ óra amíg feldolgozom, de még rosszabb ha előző nap, 2-3-4 napja, vagy már egy hete utazik a kereskedelmi láncban). A gyorsfagyasztott szedés után max 3-4 óra múlva már gyorsfagyasztódik.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
Mi évek óta Penny ben vesszük ,van ott is kemény de mar az említett fajta jó. Hagyma dintszeles piros paprika majd a borsó kevés vízben párolni majd tejfőlben lisztes habarás, egy roty es kész.
Igen a nagy szemű szemét .[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #23368 üzenetére
piacon nagyon meg kell nezni mit veszel es ha lehet kostolni is.
-
123xyz
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #23311 üzenetére
"most mi a jó vételes minőségi jégkrém?"
Nem tudom, mi számít neked minőséginek, szóval az alapján válaszolok, hogy én hová tenném az elfogadható szintet jégkrém ügyben.Ha az ember megteheti, hogy nem kell az utolsó filléren is spórolnia (és nem vegánkodunk), akkor azokat az alja termékeket, ahol a legfőbb összetevő a víz, szerintem ki is zárhatjuk.
Valószínűleg a tej alapú jégkrémek közül is van olyan olcsóbb, ami nem igazán finom, őszintén szólva azt a kategóriát / árszintet nem annyira követem már egy ideje. Amit én az utóbbi évek (és persze az áremelkedés alapján) belőttem, azok a 900-1000 ml-es "családi" jégkrémek, amik jellemzően 1400-1600 ft/liter körüli áron mozognak mostanság. Szerintem ennyi pénzért már kifejezetten finom termékek kaphatóak, akcióban pedig olcsóbbak is voltak már az utóbbi hetekben, akár 1000-1200 ft körüli áron.
Amit alapvetően tudnék ajánlani, azok a csavart jégkrémek, mint amiket bul07 is írt, a Pennyben pl a Rios márka, most csütörtöktől lesz a 999 ft-ért mascarpone-s, előtte tripla csokis volt (van) éppen. Hasonló termékek Lidl-Aldi vonalon is akciósak néha, alap áron valahol 1500-1600 ft körül lehetnek idén, a Lidl-ben pl. a Bon Gelati mascarpone és a tiramisu is finom szvsz, Aldiban meg pl. GRANDESSA csoki-kókusz vagy fekete erdő
Ezen kívül vannak a "premium" jégkrémek egyfajta ízzel, amik közül szintén találhatsz szimpatikusat, mondjuk Lidl-ben a sós-karamellás, vagy Aldiban epres [link] , és akár sztracsatella is jó választás lehet a további ízek közül. (Az Aldi premium jégkrémek a tényleges boltokban olcsóbbak, mint a linken, 1300-1400 ft körüli áron kaphatóak.)Hasonló árszint Tesconal [link] és Auchannál is van, de utóbbinál szvsz nem annyira bíztató az összetevők listája (visszaoldott sovány tej + víz) és ezekről nem is tudok tapasztalat alapján véleményt írni. Ellenben a Sparnál is vannak saját márkás 900 ml-es jégkrémek [link] , abból kóstoltam már 2 fajtát és szerintem azok is finomak, főleg a csokis-barackos. Kicsit drágább alap áron mint a Lidl-Aldi, de néha akciózzák, vagy lehet rá 20%-os kupont lőni
Ha a minőséget illetően magasabb elvárásaid lennének, akkor sorry a hosszú komment miatt, hátha valaki tud majd ajánlani ár/érték arányban jobb termékeket is.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz 123xyz #23371 üzenetére
kb. tökéletes válasz, igen a minőségi mérce nálam a tej/tejszín alapú, minél kevesebb kummantós dologgal (savópor, meg glükóz, stb.) cardetor régen jó volt de érzésem szerint elk*rvult, drágábban kapok budget minőséget. köszönöm, próbálkozok
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bul07
nagyúr
Sipo patika ma ingyenes szállítás
[link]Nekem most sokszor Error 503 Backend fetch failed dobál az oldal hogy keresgélek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
st6969
őstag
"40 perc múlva még olyan hogy a héját alig lehet elrágni, belseje meg keményke
mindegyik "extra zsenge", olyanok amik korábban mindig jók voltak (lidl, aldi, penny, stb)"
Pontosan ugyanezt tapasztalom pár hónapja. Direkt mindig a drágább "extra zsenge" zöldborsót veszem, és az tényleg extra zsenge is volt korábban. 5-6 percnél nem kellett több forralás neki. Most 1 órát kell főzni, hogy ehető legyen. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az, hogy ugyanazt töltik bele, mint a kilós csomagolásba (amire "csak" zsenge van írva). Volt régebben, hogy olyat vettem, ott is bőven sokalltam az 1 órát. Most az extra zsenge pont ilyen... Így semmi értelme a drágábbat venni. Konzerv nem olyan ízű. Szezon ide vagy oda, nekem nincs időm molyolni vele (anno édesanyámmal sokat bontogattam, szerettem is csinálni). -
edk-
őstag
Lidl csütörtöktől Gouda 1159 Ft / 450 g (1 kg = 2576 Ft)
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
osztraksajt
őstag
válasz st6969 #23375 üzenetére
Voltam gyakorlaton anno konzervgyárban, kicsit túlgondoljátok ezeket a dolgokat. Összevásárolják mindenféle termelőtől, lehet az egyik csomag Szerbiából, a másik Lengyelországból behozott, a harmadik meg Békéscsaba mellől származó borsót tartalmaz. Hogy lenne már egy mezőgazdasági termék homogén? Ez olyan mint a kollégám, aki csak Hajdú finomlisztet vesz, mert az a legjobb. Persze a minőség ellenőrzésnél lehetnek különbségek, hogy a vén borsót nem teszik bele a zsenge jelölésű zacskóba, de ne legyenek illúzióink, minden szállítmányt szemenként nem néznek át, a termelők meg simán belekeverik aztán vagy észreveszik vagy nem.
-
edk-
őstag
Nekem új, hogy a Lidl Plusban partnerajánlatok is vannak, most ezek:
20% kedvezmény minden CEWE fényképes termékre 2023.06.01. – 2023.07.15.
25% kedvezmény a DiBook összes termékére 2023.05.01. – 2023.06.30.
Vászonképek 33% kedvezménnyel 2023.05.22. – 2023.06.30.
15% kedvezmény a Bass Paradise Fesztiválra 2023.05.25. – 2023.07.20"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
st6969
őstag
válasz osztraksajt #23377 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk. Tisztában vagyok azzal, hogy a multiknak rengeteg alternatív beszállítója van (és nem csak a borsónál). Nem is arról van szó, hogy az egyik zacskó ilyen, a másik meg olyan. Hanem arról, hogy néhány hónapja az "extra zsenge"-nek nevezett és drágábban eladott borsót az eddigi ~5 perc helyett ~1 óráig kell főzni, ami elég jelentős különbség, és mindegy, hogy Lidlből vagy Aldiból veszem, konstans xar, nem hol ilyen hol olyan. Nekem ez a tapasztalatom.
-
ggeleven
őstag
Ha már SIPO patika.
Az egyszeri 1.000 Ft-os kedvezmény kupon, amelyet a SIPO Webáruházban tudsz beváltani december 31-ig:
KUPONKÓD: TOBBMINTPATIKA2023
(a kupon regisztráció és bejelentkezés után használható fel. A kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. A kupon egyszer használható fel.)Valamint külön feliratkozással további kedvezmény kapható a lentikre (első hármat gyorsan megcsináltam, de a többire most nincs időm feliratkozni egyenként):
KIEMELT TÉMÁK A SIPO WEBÁRUHÁZ AJÁNLÁSÁVAL (a feliratkozás után email-ben kapod meg az adott termékkörre vonatkozó vásárlási kupont)
Baba/Mama termékek KUPONKÓD: SIPOBABA2023 (500 Ft)
Vitaminok/étrend-kiegészítők KUPONKÓD: SIPOVITAMINOK2023 (500 Ft)
Vichy dermokozmetikai márka KUPONKÓD: SIPOVICHY2023 (500 Ft)
La Roche-Posay dermokozmetikai márka
CeraVe dermokozmetikai márka
Uriage dermokozmetikai márka
Bioderma dermokozmetikai márka
Eucerin dermokozmetikai márka
Dermedic dermokozmetikai márka
Apivita natúrkozmetikai márka
Babé dermokozmetikai márka
NUXE natúrkozmetikai márka
Lierac dermokozmetikai márka
Egyéb kozmetikumokEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
bul07
nagyúr
válasz ggeleven #23381 üzenetére
Na igen de nekem sehogy nem fogadta el a kupont
Friss reg volt, a kosár értéket felvittem 37e Ft-ra és úgyse fogadta el
Pedig semmilyen feltételt nem ír, mondjuk összeghatártEzért nem is írtam be
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Én meg barackosban dolgoztam.Emlékszünk a Sió reklámra,amikor leszakitja a fáról a szép érett barackot? Na ez a gyakorlatban úgy néz ki,hogy a nyomott, földről felszedett,kukacos, bogár rágta barack félre lett rakva,hogy azért majd jön a Sió.
-
bul07
nagyúr
válasz zoltan6 #23383 üzenetére
És lehet azt is csak azért vitték el hogy a gyártósor elé kirakják hogy lásson barackot a gyártósor
-
ggeleven
őstag
Akcióleírás utolsó sorát most látom:
A Panda nap ideje alatt egyéb kedvezmény kupont beváltani nem lehet!Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
st6969
őstag
Igen, szomszédom is szállított a Lidl-nek, igaz mint sofőr, nem termelő. Ő is azt mesélte, hogy nagyon szigorú az átvétel. De egy uborkánál instant eldönthető, hogy az áru ok, vagy nem. Egy fagyasztott zöldborsónál nem tudom, hogy megy a minőségi átvétel.
#23383 zoltan6
Ehhez képest a Sió szerintem eléggé finom, igaz, nem olcsó...
A szép áru meg megy osztrák-német piacra. Ismerősöm ezzel foglalkozik, xarrá keresi magát, igaz, csak a fullos árut viheti. Akkor van baj, ha elfagy a barackja. De egy jó év simán fedez 3 rosszat[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Soulfly842 #23390 üzenetére
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
8
senior tag
válasz sambenez #23388 üzenetére
fyi 10% locsolási kedvezményt igénybe vehetsz a vízközműtől a csatornadíjra
vagy külön locsolómérő, ha megéri a mennyiség alapján52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Balázs Z.
tag
A lisztek között óriási minőségi különbségek vannak, ez teljesen jogos a kolléga részéről
-
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #23390 üzenetére
Cicaplast
Rá kellet keresnem hogy milyen macskáknak való cucc ezAmúgy a XIXO italok is jó áron vannak
Jellemzően 139Ft-ért a 250ml dobozosok
[link][ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz ggeleven #23391 üzenetére
Jogos!
Köszi bul07!
Én is mindig röhögök rajta De tényleg macskáknak való cucc tényleg Vadaknak, dorombolóknak, vagy ezek között ingázóknak is
Az ajakápolójuk oldalborda szerint mindent ver (sok mindennel kísérletezett, nekem meg úgy teljesen jó, hogy soha nem használok ilyesmit mindig szivatom is, hogy ezekbe bele van kódolva, hogy mindenképpen kelljen is a jövőben venni/kenni )
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz Degeczi #23209 üzenetére
A háttércsoportunk megkezdte az áprilisi jegyzőkönyvek feltöltését az oldalunkra. Szíves türelmét kérjük, amíg valamennyi dokumentum feltöltésre kerül.
sajnos te nyertél, 10 százalék etanol lett a 98-asban is :/ ez innentől nem "prémium", egy igazi átverés az a benzin
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz sambenez #23397 üzenetére
május 1-től szeptember 30-ig, ez öt hónap
persze nem kötelező igénybe venni, lehet fizetni azt a 10%-ot is a vízműveknek pluszban aki nem akar kitölteni egy papírt52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest