- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Gabonetta #21950 üzenetére
To our knowledge no previous cohort study has directly investigated the association between quantitative artificial sweetener intakes per se—distinguishing the different types of sweeteners, in the whole diet—and cancer risk [...]
These results need to be replicated in other large-scale cohorts, and underlying mechanisms clarified by experimental studies. Artificial sweeteners are present in many food and beverage brands worldwide [3] and are consumed by millions of citizens and patients daily. Our findings do not support the use of artificial sweeteners as safe alternatives for sugar in foods or beverages and provide important and novel information to address the controversies about their potential adverse health effects.ez szerintem feltételes mód, és simán nem ajánlja, de ezen az alapon levegőt se lenne szabad venni a magyar települések 90%-án fűtési szezonban
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
123xyz
aktív tag
válasz Gabonetta #21950 üzenetére
Nem vitatom, hogy sok vizsgálat szerint előfordulhat, hogy okozhatnak problémákat, viszont
1, nem mindegy, milyen fajta édesítőszer, mert rengeteg van, szóval ez egy csúnya általánosítás, hogy mindegyik veszélyes
2, felesleges állandó jelleggel emlegetni, hogy káros meg méreg meg miegymás. A többség úgyis tisztában van vele hogy mit fogyaszt és el tudja dönteni, hogy bevállalja-e ezeket vagy sem -
perempe
addikt
8*Egri natúr joghurt 150g 59Ft (ma jár le)
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
ZsZso
Közösségépítő
E heti találatok a PENNY, Aldi, Lidl hármasból:
Talán a Tolle trappista a legjobb akció, de nálunk a grissini is állandó vendég a fagyasztóban, úgyhogy én annak is örülök, igaz múltkor is ennyi volt akcióban.
Hátha találtok valamit, vagy szóltok, hogy milyen hülye vagyok, hogy X meg Y kimaradt .
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Gabonetta
aktív tag
Utolsó OFF a témában.
#21951Mr.Csizmás: Nem fogok idézni a cikkből, legyen elég annyi, hogy véleményem szerint, ha egy kutató nem ajánlja, az már bőven okot adhat az aggodalomra. Mindenesetre ezért összeesküvéselmélet-hívőnek bélyegezni valakit elfogadhatatlan, ezért, és csak ezért szóltam hozzá ehhez a témához.
#21952123xyz: 1. A konkrét termékben - ahogy a linkelt adatlapon látszik - két édesítőszer van, ami - maradva az elfogadható megfogalmazásnál - nem ajánlott több kutató szerint. Szóval szó sincs általánosításról az én olvasatomban (az én hozzászólásomban meg pláne nincs általánosítás). 2. Nem tudom, Ciccuka sokszor emlegeti-e, hogy "káros, meg méreg, meg miegymás", én nem.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
perempe
addikt
Palini füstölt kenyérszalonnáról én égettem le a szőrt pár perce.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
pohár
félisten
-
zoleeno1
veterán
válasz Ciccuka #21960 üzenetére
Igen, abban a visszahívott csokiban egy gombaméreg van (aflatoxin), hol van ez a sparos szörpben?
De a lényegen nem változtat, ha hitelt érdemlően akarod bizonyítani az állításod, semmi esetre se origos cikket linkelj[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
pohár
félisten
válasz Top cat #21964 üzenetére
fú, régen a KmPlayer reklámjainak az IP-je benne volt, hogy nehogy megjelenítsen nekem bármit is, de rég nem használom már a progit... el is felejtettem a hosts-ot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Criminal017
őstag
A Lidl féle tigris cipóról hallott valaki valamit? Hetek óta egy boltban sincs, mintha ki lenne vezetve.
Egy kedves Lidl dolgozó annyit tudott csak mondani, hogy elvileg lesz, csak módosítják az összetevőket.
Kár lenne érte, szerintem ár/érték arányban nem volt rossz...
-
bul07
nagyúr
válasz Criminal017 #21969 üzenetére
Tuti kikeverték hogy olcsóbbra jöjjön ki
Itt falun már olyan zsemléket kapni hogy úgy fel vannak fújtatta mint egy lufi, de 4zsmle súlyra kb annyi mint régen két darab
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lackooo84
nagyúr
Anno a bucit is átvariálták, na azóta egyet sem vettem egyék meg ők. Mondjuk amennyit drágult már amúgy se venném.
The Truth is out there...
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
válasz PROHARDVER! #21967 üzenetére
Mégis mitől és kik szerint clickbait?
Csak pár embert zavar, de azok úgyis álladóan kötözködnek.Ott a Nébih oldala, ott ez a leírás:
Probléma jellege: határérték feletti aflatoxin tartalom
Itt a wikipédia ide vonatkozó része: Aflatoxin
Amiben ugyanazt írják, mint az Origo főcím.Többen jelezték már nekem, hogy hasznosak ezek a visszahívás beírások. Mások is szintúgy linkelnek ilyen híreket ide.
Meg kellene szavazni, hogy legyen itt ilyen vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
kress
aktív tag
válasz szabi__memo #21978 üzenetére
az albános zsömi tényleg jó, de már az is arany áron megy
-
123xyz
aktív tag
válasz Ciccuka #21973 üzenetére
Ugyan nem én panaszkodtam, de a "mitől clickbait" kérdésedre szívesen válaszolok, mert egyszerű: azért clickbait, mert az egyetlen linkből álló kommented nem tartalmazza a tényleges, hasznos információt. Ehelyett elvárja, hogy kattintson a user a linkre ha szeretné megtudni, hogy melyik rákkeltő anyagról van szó és ami talán fontosabb, melyik termékben. Pontosan ez a clickbait lényege, hogy csak ködösen fogalmaz, félinformációt tartalmaz, arra ösztökélve az olvasót, hogy nyissa meg a linket a részletekért.
Szóval ha egy linket beillesztesz, mint forrás, de mellé is tennéd a kommentbe hogy egy-egy visszahívásnak mi a pontos oka (szennyezőanyag neve, üvegszilánk, bármi) és milyen termékre (konkrét márka, típus), akkor valószínűleg nem panaszkodnának az emberek, hogy clickbait. Mert ilyenkor a weboldal megnyitása nélkül is eljutna hozzájuk a hasznos info. Én legalábbis így látom
(Általános clickbait logika: a címekben a konkrét dolgok helyettesítése névmásokkal, pl. ebben a termékben, ezen a helyen, ezzel a sztárral, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz szabi__memo #21980 üzenetére
albanban csak burek!
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #21980 üzenetére
Tudnak ilyet is, olyat is, egyetlen cégen belül is. Annak idején a környékemen nyitott egy albán pékség, tényleg nagyon finom és jó állagú cuccokat készítettek, sokat jártunk is oda - kb. 2 hónapig, utána jött amit említesz, puffasztott száraz vackok...
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #21988 üzenetére
Gyanítom, jórészt pénzmosodák lehetnek, kioptimalizálva a minimális költségre
-
Balázs Z.
tag
válasz Degeczi #21989 üzenetére
Ugyan már, miből gondolod...?
https://444.hu/2021/12/20/1-millio-eurot-akartak-rabolni-egy-alban-pektol-pomazon[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
#akció
GymbeamSzardínia sós lében - GymBeam
Alapértelmezett ára 569 körül van valahol, az akciós ára volt 369 Ft
Most az akciós árat akciózták le még jobban! 289 Ft/DB. Abszolúte bestbuy.A többi akció is változott némiképpen, mert most jött róla értesítő nem rég.
Nagy Tavaszi Akció - GymBeam -
perempe
addikt
Pont egy hónapja vettem 100-as zsebkendőt, és még a fele se
fogyott el, pedig tömegközlekedem, állandóan van vmi bajom.* Brahms: 4. szimfónia *
-
válasz Soulfly842 #21992 üzenetére
Aldiban most volt akciós tonhal 3x80gr (natúr/oliva/napraforgóolaj) 799 ft volt, kipróbáltad? Azok is finomak.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Soulfly842
addikt
válasz FireFox1996 #21994 üzenetére
240g összesen? Nem láttam, ill. amikor voltam aldiban a napokban, akkor csak beugrottam. Az úgy erősnek hangzik, gyanúsan erősnek
Pépes vacak, vagy egyben van a húsa?
Ha ilyen nagy a difi a Gymbeam-hez képest, akkor okkal tartom gyanúsnak
Tonhal sós lében - GymBeam 120g - 690 Ft
Egyébként a Gymbeam-nek a sima sós szardínia és tonhala iszonyatosan könnyed és finom, nagyon jól eteti magát. Szerintem jól el vannak találva.
-
válasz Soulfly842 #21995 üzenetére
1 kockában van a húsa, és nekem nagyon ízlik. Gyanúsan olcsó volt, de kipróbálás után vettem egy csomót, legalább 1-2 évig elég lesz
80g bruttóból kb 56gr a nettó hús, és 2026 végéig jó, amiket vettem (asszony dobott egy hátast, amikor meglátta az éléskamrában, hogy mennyit vettem )[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Soulfly842
addikt
válasz FireFox1996 #21997 üzenetére
Mikor vetted? Fellelhető még? Lehet teszek vele én is egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Soulfly842 #21998 üzenetére
Talán 2 hete vettem. Szokott lenni akció, csak figyeld az újságot. Előtte egy héttel 3x80gr (ami csak 52gr nettó hús) is akció volt 899 ft, de rá egy héttel a 3x80gr (56gr nettó) már 799 ft, így megint vettem egy adagot.
És Lidl-ban is szokott lenni.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Soulfly842
addikt
válasz FireFox1996 #21999 üzenetére
Ja, hát úgy már ugyanott van!
A Gymbeam tonhal nettó 120g, a szardínia nettó 125g!
5762/kg (aldi egyedi akció) vs 5750 Ft /kg nettó tömeg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest