- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz szabi__memo #21099 üzenetére
tudom, ettem mar ilyet sajnos.
-
bul07
nagyúr
Sima hab töltelék, teljesen finom
Talán a oldalán lévő csoki rászórós lehetne inkább tejcsoki és nem étcsoki, de azon kívül teljesen vállalható....
Amúgy meg ilyen ízlések és pofonok
Ha más az ízlése édesség terén nem fog ízleni , de lehet hogy egy bizonyos gyártó tortája ízleni fog, ami meg másnak nem
Az édességek édessége se mindegy, mert van akinek a kevésbé édes sütemények ízlenek, vannak akiknek a édesebb édességek (mint tej és étcsoki, én ki nem állhatom az étcsokit más meg oda van érte)
.....
Kóstoltam én drága cukrászdából való torta szeletett, mások szerint hú milyen finom, nekem nem ízlett
Meg nekem az ilyen tortákban a piskóta a egyik döntő pontom, sok gyártó vastag száraz piskótát használ, na én azt nagyon nem állhatom, már az állagát se, hogy rágni kell egy piskótát
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
st6969
őstag
Tegnap előtt tapasztaltam, hogy az Aldiban a megmaradó pékáruk egy része ~50%-kal le van árazva. ~19 óra körül voltam ott (20-kor zár). Nagyon rég a Lidlben is volt ilyen, viszont évek óta ott nem láttam ilyet. Nem tudom, hogy eddig ez elkerülte-e a figyelmem, vagy mostanában ezt visszahozták...mindenesetre jó volt látni, tegnap ismét voltam (kicsivel 19 óra előtt, amúgy az Aldi nekem nagyon kiesik), ugyanezt tapasztaltam
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz zoltan6 #21104 üzenetére
van, csak drágán 1-2 nagykerben. 2020-ban mátraszentimrén random étteremben volt a kis üveges, vacsorához toltam rendes üdítő árban [meg is van, itt]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
st6969
őstag
válasz Janusz001 #21109 üzenetére
Ja, hogy te a Lidl-ről beszélsz.... pont azt írom, hogy ott nem szokott lenni már évek óta.
Aldiban láttam pár napja, meg is lepődtem rendesen Nem minden pékáru volt leárazva érdekes módon, de gyanúsan sok (főleg, amikből még több db volt), tehát biztos, hogy nem normál akció volt.
Nem tudom, ez hogyan van összhangban a mindent oda kell adni az élelmiszerbanknak történettel...mindenesetre kellemes meglepetés volt. -
Soulfly842
addikt
válasz st6969 #21111 üzenetére
Nálunk van egy kisebb forgalmú aldi Nyíregyen, ott szinte mindennapos a féláru pékáru akár már zárás előtt 1-1,5 órával, s kiváló minőségű zöldségek is szinte mindennap vannak fél áron nap végén. Emiatt sűrűn beugrok oda, s élek is vele Szerencsére közel is van (~1km)
[ Szerkesztve ]
-
-
titko
tag
Valaki talált ma valai jó áras műszaki cikket az Aldiban? Reggel voltam Kecskeméten, plakát kint, de sehol az akciós árú
-
Soulfly842
addikt
válasz #42308056 #21114 üzenetére
Rózsavirág keserűségét tolja hozzá az alap ízhez.
Nem hangzik rosszul, annyi pancsolós édes ital van, hogy nekem ez is és a kofola is ezért vonzó (főleg, hogy a gyógynövényesebb alap ízt szeretem egy kóla hatással)
Szóval szerintem mindkettőt levadászom majd a köv. beszerző úton.
-
abdulka1
őstag
Szia!
Én is kerestem a piros árcédulákat(Kazincbarcikán), de sok készletkisöpréses sima sárga cetlivel volt árazva. 7:15-kor a Robotgépnek csak a hűlt helye volt , a robotporszívóból még 2db figyelt a polcon, semmi más értelmeset nem láttam.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Ciccuka
veterán
Lidl Plus ajánlataink
kenyérCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Lackooo84 #21120 üzenetére
Ja, akciósan még 200 alatt is volt. Amúgy jó kis kenyér, jó ízű.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
tisn
addikt
marka zero kola az elso, ami viszonylag ihato a pepsi/coca dietasa mellett.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Digitalpimp #21121 üzenetére
Hát, csak volt, mert még amikor nem volt drága elkezdtek vele trükközni, és egyre többször valami pöttyös aljú szart sütöttek ki buci néven, azt csak 1x vettem, elég is volt.
The Truth is out there...
-
Beni2360
félisten
-
123xyz
aktív tag
Bosszantó nagyon, mert egyedül az a "garantált" termék, ami itt az újságban szerepel (a képen jobb oldalon), viszont semmilyen információt nem kapsz arról előzetesen, hogy adott boltban lesz-e más is kapható a kiárusítás keretein belül. Lutri az egész... Az elmúlt hetekben több ilyen akciót is hirdettek, különböző kategóriákban, de amikor mentem vásárolni akár az ajánlat első napján egy-egy üzletbe, nyoma sem volt ott semmilyen extra kiárusításnak. Pedig az újságban lévő leírás alapján tényleg egy helyen kéne lenniük az érintett termékeknek. Persze biztos van az országba olyan bolt, ahol tényleg árulnak több hete megmaradt termékeket leárazva, de mivel nem tudhatod előre, hogy hol, ezért így, ebben a formában kiárusítást hirdetni szerintem semmi értelme. Sőt, inkább negatív érzéseket kelt bennem a cég irányába, mert ez így szinte csak egy "vevőcsalogató átverés"
Ráadásul facebookon is csak ezt a sablon szöveget másolják az értetlenkedő kommentekhez válaszul: "A készlet és az akció mértéke üzletenként eltérő lehet. Termékelérhetőséggel kapcsolatban vevőszolgálatunkon dolgozó kollégáink tudnak a segítségedre lenni. Kérjük, az alábbi weboldalon https://www.aldi.hu/hu/kapcsolat/contact.html vedd fel velük a kapcsolatot." Ezzel pedig nem nagyon vagyunk kisegítve, mert eléggé macerás lenne így információt gyűjteni arról, hogy mit árulnak kiárusításban egy adott helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Stylewars_kp #21127 üzenetére
Nagyon szívesen, ott a sütés más de le írom az én változatomat ha keritek. Már több mint 8 honapja sütöm. Videós recept alatta leiratban is.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
domestos wc illatosító 338-369 ft/db [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kenwood
veterán
válasz 123xyz #21126 üzenetére
Szerintem az lenne a jo megoldas, hogy az akar "50%" tipusu bullshitek moge kotelezo lenne kiirni, hogy az akcios termekek atlagosan hany szazalekkal olcsobbak a normal arnal.
Kit erdekel egy olyan akcio, ahol 500 termekbol 499-re van 5% es 1-re 50% ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
raziel01
veterán
válasz Soulfly842 #21132 üzenetére
Akcióban még szerencsére ki lehet fogni 900 Ft körül. 1000 Ft nekem nagyon a lélektani határ már.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #21132 üzenetére
Az még olcsó is.
-
Beni2360
félisten
válasz erdey_a #21137 üzenetére
A parodnak mennyi az óra bére? Mármint amikor a Házi munkát vegzi.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz arcsin #21139 üzenetére
Azért én 74 eves mozgás sérült, utcan jarokerettel tudok közlekedni a kocsiban fixen ott van rögzítve. Tv, face vagy forum ekozben bőven belefer a főzés sütés a feleségemmel kettesben. A 180 négyszögöles telken már semmit nem tudok csinalni. Van egy igazi keresztény szomszédom ő csinal szinte mindent. Néha fizetett ember jön egy kis kerti munkára. Ennyi roviden a "nyomorom"
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #21145 üzenetére
Ha 74 évesen még élnénk és kapnánk nyugdíjat is.
-
Beni2360
félisten
válasz Soulfly842 #21145 üzenetére
Majd 10 év mulva erre vissza térünk.
Én bizom benne.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
erdey_a
addikt
bizony, bizony, az ember szabadideje is forintosítható. ezért veszünk mosogatógépet, ezért járunk tömegközlekedés helyett autóval, vagy éppen ezért vesszük a bélszínt boltban ahelyett, hogy marhát tartanánk. na ugyanez az analógia a túlgondolt kenyerekre is.
kenyeret venni a boltban szükség, aldis kenyérliszt-keverékből 2 óra alatt kenyeret sütni megoldás, kovászt \ előtésztát nevelgetni meg ráérős hobbi.(#21141) Beni2360: a házimunka órabére a legmagasabb. pont ezért gyorsítjuk ahol lehet. ezért pl. egy ideje már nem a patakban mosunk, és fát sem kell vágni a főzéshez. hogy a robotporszívót ne is említsük
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
zoleeno1
veterán
válasz erdey_a #21149 üzenetére
Más a világ. Nagyanyáink, nagyapáink ezeket mind megcsinálták, mellette meg megkapáltak 3 hektár földet, amibe mi valszeg belepusztulnánk.
Nálunk is sokat süt a feleségem saját kovászos kenyeret, kiflit, stb. Jó minőségű lisztekből, ami nem a 150 ft-os kategória. Nem számoltuk ki, valószínűleg olcsóbb még így is, mintha egy normális házi cipót vennénk a boltban (nyilván ha az órabért nem vesszük ide), de nem ezért teszi, hanem egyrészről imádja csinálni, neki ez kikapcsolódás hétvégén, másrészről összehasonlíthatatlanul finomabb, mint bármelyik bolti kenyér. Arról már nem is beszélve, hogy ebben semmiféle adalékanyag nincs, kivéve amiről nem tudunk, hogy a lisztben mi van[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest