Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsozsoka 74

    senior tag

    Sziasztok! Én is varjáltam hónapokig és többször is voltam az MM-ben és állandóan Bluetooth kapcsolattal zenét hallgatva teszteltem a hangjukat.
    Alanyaim a következők voltak; Samsung hw-q70r, Samsung hw-q80r, yamaha yas - 207, Jbl 5.1.
    Ezek közül úgy tapasztaltam, hogy a jbl - t kizártam. (a magas valamint a közép valahogy nem tűnt túl muzikálisnak, egyszerűen nem hallottam hogy tere van a hangnak, nekem egysikunak tűnt, persze lehet hogy otthoni körülmények között más hangot produkált volna) a mélyekkel nem volt gond abból volt bőven mind az sb mind a sub - on.
    A yamaha yas - 207 és a Samsung hw-q70r között már éreztem versengést de a yamaha valóságban elvarázsolt az összhatást illetően. Úgy éreztem minden a helyén van hangban (magas, közép is) és a mélyhang a sub - ból az valami zseniális.
    A Samsung hw-q80r soundbar hangja is nagyon ott volt és itt már szinte a magas, közép és mély úgy szólt mintha hangversenyen ültem volna.
    Erősebb volt magas és közép hangban ez mint a yamaha de még mindig a yamaha mellett döntöttem volna.
    Viszont arra gondoltam hogy online kihozom őket és otthoni körülmények között tesztelem őket.
    Most hogy voltak ezek a kupon napok sajnos raktáron nem volt Samsung hw q80r így az eredeti árból sportoltam 73 ezer forintot. Ez jó vételnek tűnt így mert nem tudtam hogy mikor viszik le ismét ennyire az árát.
    Természetesen ezek a saját véleményemet tükrözik...de ez a yamaha yas 207 tényleg nagyon ott van és szép hangja van, ő érte azért fáj a szívem és értem hogy miért lett ajánlott, a kategóriájában a legjobb.
    :R

    Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....

Új hozzászólás Aktív témák