Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tropehus

    csendes tag

    Nos, itthon dübörög már a Denon Heos Home Cinema soundbarja. Nem csalódtam, brutál jó hangja van. Persze ez az én igényeimről szól. Ha valaki hiperszuper térhatást akar, akkor valószínűleg nem ez az ő cucca. DE ha valaki egy olyan soundbart szeretne amellyel szép mozis hangot varázsol a lapostévéjéhez és szeret rádiózni és zenét hallgatni is (tehát elvárás hogy a zene is jól szóljon) akkor nagyon mást ne is nézzen, ha 200 ezer alatt akar maradni. Feljebb találni még versenyzőket, de azok a 300 ezres kategóriát erősítik már.

    A kezelése a HEOS appal pofon egyszerű. HDMI ARC kimenetre kötve a tévére, a tv távirányítóval kezelhető a hangerő (kényelmes). Az appon még állíthatsz mozis vagy zene módot, van éjszakai mód (kisebb hangdinamika), és beszéd kiemelő módja is. Equalaser-el szépen lehet még variálni a magas, basszus tartományt, valamint külön kezelni a subwoofert.

    A TuneIn alkalmazásban ott az összes magyar rádió a Local radio menüpont alatt. Spotify alap és még egy csomó online zeneforrás. küldhetsz rá zenét telefonról (minden kommunikáció wifis, nincs bluetooth), vagy dughatsz az usb aljzatra usbkulcsot és onnan is játszhatsz le zenét. AUX IN jack aljzat és bármit rádughatsz. Ezenkívül opticai csatlakozó és a HDMI ARC mellett sima HDMI is van.

    Azt gondolom átlag felhasználásra tökéletes, a hangja hozza azt amit ezért a pénzért el is várok. Nekem 10/10.

Új hozzászólás Aktív témák