- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
válasz katsazoli #16637 üzenetére
Örülök neki hogy tetszik
Aki eddig hallgatta az egyik sem csalódott. Még a vájtfűlű cimborám sem szaladt ki
Ez már nála nagy szó.Amúgy idővel majd még "bejáratódik" és finomodik.
Nem azt mondom hogy óriási a különbség de lesz némi.
Nem tudom eddig miket hallgattál meg rajta de biztos lesz még néhány kellemes meglepetés.
Filmeknél pl a Top Gun: Mavericknek van pár szenzációs jelenete. Vagy a Fast X.-nek is.
Meg érdemes netről Atmos Demókat letölteni. Pl Amaze meg ilyesmik.
Zenéknél pedig a FLAC formátum nagyon szépen szól.Amire kíváncsi lennék hogy a fentebb említett Bose 900 mennyivel lehet még jobb.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
h1mpi
félisten
válasz M5Norbi #16651 üzenetére
“Amire kíváncsi lennék hogy a fentebb említett Bose 900 mennyivel lehet még jobb.”
Ez sose fog kiderülni, mert szerintem senki nem veszi meg mindkét szettet. Mivel a Bose 900-as szett kb. 3x drágább, így meglepő lenne, ha nem szólna jobban, de ezt se lehet kijelenteni biztosan
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
katsazoli
csendes tag
-
Rommel6600
őstag
válasz katsazoli #16637 üzenetére
Én kis állványban gondolkozom, hogy talán ott el lehetne vezetni vhogy a kábelt szebben, mintha csak felfúrom a falra, a kábel meg lóg.
Tudnál képet küldeni, hogy a hátsó hangszóró kábelei milyen vastagok, és, hogy lecsatlakoztathatóak-e? (az állvány csövébe való belerejtés miatt)
Köszönöm -
katsazoli
csendes tag
válasz Rommel6600 #16654 üzenetére
Per pill nem vagyunk otthon, de felesleges is a kép, mert sima 220-as kábel. 90 fokban el van fordítva és az aljába megy bele, ott meg egy nút vezeti ki.
Xbox live ID: Zolika21
-
csizo
aktív tag
Szerintetek van különbség a Samsung HW-Q995GC/ZG és a samsung hw-q990c/en között az árán kívül?
-
katsazoli
csendes tag
-
Rommel6600
őstag
válasz katsazoli #16657 üzenetére
Áhh, értem, köszi!
Így már ez a része világos!
Én valami ilyesmit néztem ki, mint ez. Viszont a 90⁰-os stekker miatt ezt a tápkábelt kizárt, hogy az ilyen üreges csövekben elvezessem (roncsolás nélkül), max kívülről tudom rácsavarni. (Végülis az is jó, a célom csak annyi, hogy ne "lifegjen" a kábel a hangszórótól be hátra a kanapé mögé...)
De arról mit gondolsz, a hátsó részéhez rögzíthető lenne egy ilyen állvány?
Köszi a segítséget! -
h1mpi
félisten
Kész lettem a Bose Soundbar 900, Bass Module 700, Sorround 900-as szettel. A hozzá adott AdaptiQ hardveres szenzorral belőttem a helyet, ahol nézem a tv-t. 5x tesztelte a szobát, hogy a hangok, hogy verődnek vissza mire kész lett. A BOSE Music alkalmazás egy csoda, ilyen egyszerűen még sose állítottam be semmit. Elképesztően részletesen be lehet állítani mindegyik hangszórót. A hangja pedig , főleg ezzel a tv-vel együtt nagyon durva mozis élmény. Nem volt olcsó a szett, de szerintem bőven túlteljesítette az elvárt igényeimet… és majd, ha be lesz járatva, akkor milyen lesz.
Szóval én nagyon ajánlom annak, aki egy egyszerűen telepíthető prémium minőségű, letisztult rendszert szeretne!Képek a rendszerről:
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ma vettem egy SilverCrest soundbart a Lidlben, egy próbát megér alapon, talán kiváltja a Creative GigaWorks T20-amat, több helyem marad az asztalon.
Egy szó, mint száz, ez egy nagyon gagyi termék. Hiába próbálom hangolni, értékelhetetlen mélyek, dobozhangja van az egésznek. Viszem is vissza. Ne vegyétek meg, pénzégetés.
Remélem tudtam segíteni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Danex
addikt
válasz Rommel6600 #16658 üzenetére
Volt ilyenem, szerintem gyenge a nagy hangszorohoz.
Itt írtam róla.
-
4264adam
veterán
18Nm panel nappali ?
Szepen szólhat de nagyobb térben mégjobb lehet -
M5Norbi
őstag
Na igen nyilván senki nem veszi meg mindkettőt
Inkább úgy értettem hogy ha valahol lenne kiállítva de nyilván ilyen sem nagyon van vagy ha pl baráti/ismerettségi körben lenne.
De erre nem sok esély van. Akit ismerek és érdekli az ilyesmi az még sokkal magasabb berendezést használ.
És persze gratulálok hozzáHa meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
rizso
addikt
válasz Rommel6600 #16669 üzenetére
Viszonyítás kérdése, de pl most mikor megjött a 930C, akkor meglepett kicsit a háttérsugárzók mérete, mert kb 1,5x akkora, mint az SWA-9200S.
Plusz azt sem tudtam, hogy a háttérsugárzók már külön külön kapják a tápot, nincsenek összekötve, mindkettő külön kommunikál a fő egységgel. Nálam szerencsére úgy van kialakítva, hogy mindkettőnél van dugalj, de simán lehet, hogy másnál meg majd hosszabbítózni kell.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Danex
addikt
válasz Rommel6600 #16669 üzenetére
#16418 itt van egy kis összehasonlítás, nem próbáltam a kicsi állvánnyal q nagy hangszórót, de biztosan aránylag könnyen borulna, ezzel az amazonossal meg kB beton stabil.
-
Rommel6600
őstag
Nálam már alapból hosszabbítózva van a kanapé mindkét szélére a történet, mert annó a drágajó kivitelező a nappali szoba két hosszabbik falának közepére tett (mindössze) egy-egy dupla dugaljat a nappaliba, oszt csók...
Így a tévé alatt (is) 6os elosztó van szolgálatban, ill. vele szembe a kanapénál meg két 6os elosztó -
becenevem
aktív tag
Linkeld kérlek az amazonod állványt.
Én felraktam a 930 hatsóit atta a vékonyka állványra (ALZÁban vettem. Ezek egyformák, csak erre rászitálták az alza feliratot).
Nem beton stabil, de tartja a 930 szatelitet.Viszont még van 14 napom visszavinni, ha az az AMAZONos jobb.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
csizo
aktív tag
Van valinek tapasztalata a PHILIPS Fidelio FB1/10 +FW1 mélynyomó párossal kapcsolatban?
-
Toshi_1234
csendes tag
Sziasztok!
Van egy falra szerelt LG 65UQ70003LB TV-m, amihez hangszert szeretnék kiépíteni pluszban egy 25nm2-es, de a konyha felé oldalról nyitott nappaliban. Abszolút nem mozgok otthon a modern hangtechnika terén, így segítséget szeretnék kérni tőletek a megfelelő eszköz kiválasztásában, az alábbiak szerint:
5.1-es hagyományos rendszerben gondolkodtam, de úgy láttam az már kikopott és inkább soundbar + egyéb okos megoldások a trendik - legalábbis az alábbi árkategóriában:
Keret az rugalmas de jó lenne ha megállna max. 150e ft környékén. Ha indokolt persze akkor olyan 200-250ig tudok nyújtózkodni. De ha megáll 100 alatt úgy is szuper.
A TV-re nincs semmi rákötve, a beépített lejátszót használom a hálózaton(wifin) lévő NAS-on lévő filmek lejátszására. Viszont itt visszatérő problémám, hogy DTS hangsávot nem játsza le. Úgy olvastam hogy vmi licenc dolog miatt kilőtték ezt a lehetőséget az újabb tv-kben. Ezt is jó lenne, ha át lehetne hidalni a hangrendszerrel (vagy bármi más megoldással), mintha azt olvastam volna, hogy van rá workaround.
Jó lenne minél kevesebb kábellel megoldani az egészet.
Kifejezett elvárás, hogy telefonról ki lehessen küldeni a hangrendszerre direktben zenét (bluetoothon gondolom én). -
Gino20
őstag
Szekrényen a SUB?
Nem nevezhető ideálisnak. Ha már vezetéknélküli, akkor Én megpróbálnám "hátul" pl kanapét picit arrébb lökdösve és mellé. Egy SUB-ot nem feltétlen a fronton kell elhelyezni. Amúgy ha előrébb húznád a kanapét a surround élmény is javulna, de gondolom ez esztétikai kérdés is. -
Sordoran
addikt
válasz Gino20 #16677 üzenetére
Láttam már cifrábbat. Eladtam régi soundbarom sub-al ismerősnek, és bár neki tetszett, szülei panaszkodtak rá hogy rosszabb a hang. Nem értettem mi gondjuk lehet, kizárt hogy rosszabb mint a TV beépítettje. Múltkor jártam náluk, és a TV szekrényben, az üvegajtó mögött van a sub. Hát igen, így valóban problémás...
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Gino20
őstag
válasz Rommel6600 #16681 üzenetére
Igen, 5.1 esetén az már jó [link], de amúgy meg ugye abból főzünk, amink van
-
RVR400
veterán
válasz Toshi_1234 #16675 üzenetére
Sony HT-RT3 vagy Sony HT-S40R, ami szerintem belefér a kategóriádba.
-
Danex
addikt
válasz becenevem #16673 üzenetére
Ez lenne az állvány.
Ez pedig a hosszabb tápkábel a hangszórókhoz. Mivel a gyári kábelek kb a földig érnek csak állvány esetében.
Ez pedig 2 kép élesben a 990B surroundjaival.
# állvány 990b 930b 990c 930c surround -
becenevem
aktív tag
válasz Rommel6600 #16687 üzenetére
Raben Trans European Hungary Kft
2 munkanap. Nagyon gyorsak voltak.Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Sony Z9F soundbarhoz hátsó hangfalakat keresek. Sony Z9R elvileg a hozzávaló, de sehol se kapható már. Tényleg más nem megy vele?
[link] Itt találtam, de ez a bolt nem tűnik túl biztonságosnak
-
Hadeska22
aktív tag
Üdv,
Soundbarhoz való mélynyomóval kapcsolatban szeretném a segítségetek kérni. Jelenleg egy Creative Katana V2X-t és egy Creative Katana V2-t használok PC-khez. Alapvetően mindkét eszközzel meg vagyok elégedve, ellenben még úgy is, hogy a V2X-t használom a V2 subwooferével sem érzem eléggé erőteljesnek.
Olyan mélynyomót keresek ami kompatibilis (a Katana-kon szimpla sub out van) az enyémmel és lehetőleg plug and play módon működik.
Természetesen ha nincs vagy nem létezik ilyen azt is elfogadom, csak ha van rá lehetőség szeretném még a mostani eszközöm egy ideig használni
edit: max ráfordítás $300:
Fontos: a jelenlegi eszközömhöz keresek mélynyomót így kérlek a jelenlegi kérdésemre válaszoljatok, ne ajánljatok másik eszközt.Tervezek Klipsch RSB-8-re beruházni, de van egy olyan érzésem, hogy ha van olyan elérhető megoldás az olcsóbb lenne mint a fentebb említett Klipsch
Üdv,
H[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Ben.93
tag
Sziasztok!
Egy Soundbar-t szeretnék vásárolni a PC-mhez. Még anno a hangfalas topikból irányítottak ide, ahol ajánlottak egy 24W-os minőségi hangszóró párt a soundbarok helyett, de nagyon kevés a helyem az íróasztalomon, így mindenképp egy Soundbar mellett maradnék, főleg, hogy hangzásügyileg nincsenek nagy igényeim.
Igazából nyelvtanulásra, YouTube-ra, hasonló kis kaliberű dolgokra kellene. Zenét nem hallgatnék rajta. Mivel nincs a monitoromban beépített hangszóró, ez a fő ok, amiért hangot kiadót eszközt keresek...
Nézegettem őket, de fogalmam sincs, mi az a minimum "árügyileg", amire érdemes pénzt költeni, és nem valami vacak műanyagot kap az ember, aminek másnapra már minden baja van.
A zöld manón nézegettem ezeket a tizenpárezreseket, de valószínű, hogy tévúton járok
Köszönöm, ha valaki tudna ajánlani -
Chris.shws
újonc
Sziasztok!
Esetleg abban tudna valaki segíteni hogy az LG SN4 és a DSN4 között mi a különbség? Köszönöm! -
rizso
addikt
válasz Ben.93 #16693 üzenetére
Még csak soundbart sem vennék a helyedben, fölösleges, egy 15-30k Bluetooth hangszóró már szól úgy, hogy nem fogod hiányát érezni egy nagyobb rendszernek, ráadásul alig foglal helyet, monitor alá könnyen elhelyezhető. És akkor ha úgy van, ezt tudod mozgatni is, ha nem csak pc mellett akarod használni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Ben.93
tag
Köszönöm válaszod!
Egy kicsit OFF, de remélem belefér ez a kérdésem még. Ha hangszórót USB-n, vagy Bluetooth USB adapteren csatlakoztatom a géphez, akkor ha előlapi Jack-en meg van egy fejhallgató, akkor a Win 10-ben a jobb oldali lenti hangeszközöknél könnyen váltogathatok közöttük?
Mert régen, amikor volt még hangszóróm, az a hátlapi Jack-en volt, a fejhallgató meg az előlapi Jack-en, és így bármikor eldönthettem, hogy éppen melyik szóljon egy kattintással.
-
rizso
addikt
válasz Ben.93 #16697 üzenetére
Én még nem futottam bele olyan problémába, hogy ne tudtam volna váltogatni a csatlakoztatott eszközök között, pedig jellemzően van egy usb adapter a vezeték nélküli fejhallgatónak, 3.5jack a külső hangszórónak, plusz a monitort is ki tudom választani (van beépített hangszórója).
Nem hinném, hogy ezzel gondod lehet, de hát Windows, szeszélyes egy jószág
-
M5Norbi
őstag
Nem is kell megtudni. És nincs is nagy jelentősége. Ilyesmit eleve nem úgy vesz az ember hogy az a pénz nagyon hiányozzon máshonnan.
Másrészt elégedett vagy vele és ez pont elég. Azért tuti jobb egy Samsung 930- nál.Valami olyasmi lehet ez hogy ha valaki vesz egy E Klasse Mercedest nem hiszem hogy agyal azon hogy bakker lehet hogy elég lett volna egy fullos Octavia.
Bár még egyiket sem vettem lehet hogy tévedek[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Hadeska22
aktív tag
Üdv,
Kíváncsiságból melyik soundbar mellett tennétek le a voksotok az alábbi listából (És miért, ha nem gond a megindoklása ) ?
https://teufelaudio.pl/cinebar-pro-easy-105549000
https://www.lg.com/pl/soundbar/lg-gx
https://www.polkaudio.com/en-gb/product/sound-bars/magnifi-max-ax-sr/MAGMAXAXSR-PGB.html
https://www.klipsch.com/products/rsb-8-sound-bar-wireless-subwoofer
https://www.usa.philips.com/c-p/TAB8907_37/soundbar-3.1.2-with-wireless-subwooferÜdv,
HB.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest