Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beetlejuice

    tag

    válasz Grande Ale #3585 üzenetére

    Azt kene latnod, hogy a fuggoleges betekintesi szoge pl. olyan gyenge, hogy a kep aljan, vagy tetejen folyamatosan inverzbe fordulnak a szinek ahogy a fejed kicsit megmozditod. A sotet jeleneteken a szurke, fekete arnyalatok kozott kulonbseg szinte lathatatlan.

    Egyebkent a Sony vs minoseg temahoz annyit, hogy az E szeria a Sony kifejezetten versenykepesen arazott kommersz sorozata. Nekem a full HD valtozat volt es annak tobb kategoriaval jobb kijelzoje volt, mint az itthon kaphato valtozatoknak, es a piacon meg az Acernek sem volt hasonlo gepe, hasonlo aron. 953 euroert kaptam core i5 procit, ati 5650-et, es egy kifejezetten decens FULL HD kijelzot 15 colon. Azt hiszem, hogy talan jelenleg sem lehet kapni olyan gepet, ami ezt uberelne ar / ertek aranyban.

    Ja (errol mar korabban volt itt szo), de a Sony strategiat valtott, es mar csak a premium sorozatokat gyartjak, illetve tervezik Japanban, ugyhogy ezeket a gepeket igy kell nezni. Ez a Sony, mar nem az a Sony... :)

    Megjegyzem most egy Z11-et koptatok, es az hozza a Sony-tol megszokott top szinvonalat viszont ezt mar 600.000 forintert... dual ssd raid 0-ban, atkapcsolhato vga, core i5, 98% color gamutos kijelzo, 1.4 kilo suly, 4-7 ora akksirol...

Új hozzászólás Aktív témák