- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nem kell Győrbe menni. Ezt az akciót nem ismered?
2:0 a Sony-vásárló javára
Kettős árengedmény azoknak, akik kedvezőbb ajánlatra bukkannak.
Íme, a példa: egy Sony KDL-40W605 televízióhoz az eredeti 189.990 Ft helyett most 169.990 Ft-os akciós áron jut hozzá üzletünkben. Ám ha talál egy olyan üzletláncot, ahol ennél is olcsóbban, mondjuk 159.990 forintért kínálják ugyanezt a típust, ugyanezen feltételekkel – akkor ne rohanjon se hová, térjen be a Westend Sony Centerbe, mert még lejjebb visszük az árakat. És ezt a készüléket 110 százalékos ár garanciával, vagyis 158.990! forintért adjuk önnek.A 110 %-os árgarancia nem csak a televíziókra, de minden más Sony termékre is vonatkozik.
-
tomp
félisten
A Sony oldalán megjelent a .222-es szoftververzió a W706-on. A tv szerint még nincs. Szóval napokon belül jelezhet a tv!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Régi YouTube alkalmazást használja valaki?
Nekem random időnként nem mutat a subscribe-olt tagok alatt videókat.
Ott van a feliratkozós lista, rámegyek, de alatta levő videók nincsenek.Az új YouTube a TV-hez-el vannak videók, de az egy fosh alkalmazás. 20 perces videó végén már kifagy. Vissza kell lépni Home-al majd megint elindítani.
⭐ Stella
-
tunkiih
őstag
sziasztok! kellene egy kis segitség..
Sony KDL-32W705 - legfrissebb szoftver
létrehoztam a ps3 media server segítségével kapcsolatot a tv és a gép között. tökéletesen látja a meghajtót minden mappát.. csak épp a mappákba nem lát semmit.. mi a teendő? filmet szeretnék nézni..[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Az lehetséges, hogy a Serviio-val megosztott mappában pár BD film azért nem jelenik meg a tv-n mert a film elsődleges hangsávja DTS-HD MA és azt nem támogatja a tv?
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Lenne egy olyan - kissé abszurd - kérdésem, hogy egy nem egy éves 42W650-est van e értelme lecserélni egy 2014-es w705-re? Magában a panelban lett valami változtatás amitől jobb? AVF-en olvastam fél szemmel valami olyasmit, hogy a 650esben még Sony-Samsung panel van a 705-öben pedig már valami jobb panelt raktak de ebbe egyáltalán nem vagyok biztos mert csak bele-bele olvastam 1-2 comment-be.
Igazából az egész csere ötlet onnan ered, hogy amikor a 650est vásároltam sajnos nem figyeltem a HDMI portok számára amiből a 650esen édes kevés van - 2db. 2 konzol, PC és set-top box-hoz ez a 2 port nagyon kevés így elgondolkodtam, hogy ha már most úgy is kijött a w705 akkor lehet becserélem a 650esem amennyiben a HDMI portok számán kívül van más szignifikáns különbség is.
Esetleg nem ismertek olyan boltot ahol be tudnám trade-elni a 650esem egy 705-re? Nyilván rosszabbul járnék mintha meghírdteném de a munkám mellett sajnos nagyon kevés időm van és semmi energiám vevők után 'futni'.
Természetesen ha a cserének abszolút nem sok értelme van akkor tudok élni azzal a 2db HDMI portal is csak hírtelen eljátszottam a gondolattal mi lenne ha és gondoltam rákérdezek a dologra ...
Köszönöm a segítséget!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz nismoka #5914 üzenetére
Értem és köszönöm! Akkor leteszek róla azt hiszem mert a cseréhez a csatlakozók számánál kéne még egy kis plusz is hiába zavaró a kevés HDMI port... Azt tudom, hogy kb 1ms-al gyorsabb a w705 de az sem nagy szám. Ahogy nézem akkor nincs jelentősebb különbség. Ez esetben várok még.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
törölt tag
Sziasztok! Megkaptam a tévét 705.
Teljesen jó,csak tátom a számat,és ha
majd ha lesz időm felrakom a falra fixen,a saját konzoljával.[ Szerkesztve ]
-
peet656
újonc
Urak! Egy fontos kérdésem lenne, és bocs, ha már tárgyalva lett, de van-e megoldás arra, hogy a felirat mögötti sötét hátteret eltüntessem? W705-ös tévéről lenne szó, de gondolom a többinél is a felirat mögé teszi, ha USB-ről megy a film. Vagy amire gondoltam még, hogy van-e olyan alkalmazás amit le tudok rá tölteni és azzal lehet filmet lejátszani felirattal? Köszi!!!
-
krx21
nagyúr
Egy kis érdekességnek néztem utána. Mondtam, hogy a tavalyi 905 mennyivel jobban sikerült a mostani 955-nél. Nos, a kalibrált fekete szint az egyik leghitelesebb oldal szerint AVFORUM a következő:
Sony W955: 0,145-0,263 között...
Sony W905: 0,019-0,027 között...
Ez ha jól számolom kb. átlagban Több mint 8X!-os fekete szint különbség!!! Nem tudom, hogy a Sony-nak ez az apró tény miért nem elég, hogy az IPS panelt kerülje...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz nismoka #5927 üzenetére
Igen, nagyon jó TV... Sőt azon az oldalon még egész jó feketét mértek... Valahogy én még félek a 4K-tól... Talán mert 1. generáció. Úgy gondolom, hogy a FULLHD felkonvertálva nem olyan jó, mint a NATIV 1080p...
Egyéb 4K tartalom meg nem sok... Ráadásul az input-lag is erősen megnőtt... Ez a jövő nem kérdés, de látszik, hogy nem a jelen...
Néztem élőben kiváló demó anyaggal a 79" 4K Sony TV-t... 2.5M-ért hozható... Döbbenetes látvány volt! Nem is vészes az ára, mert tavaly egy 84" Samsung 8-10M volt.. Úgyhogy haladunk... Ha most lehetne 79"-os 4K OLED TV-t venni 1M-ért, gyűjtenék rá... Idővel lesz...[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Ja és a 70X8505 sem IPS, csak a kisebb méretek.
-
törölt tag
Valaki lenne olyan kedves és berakná még egyszer a beállításokat(gamma,stb...)
Azt hiszem ehhez a motyóhoz voltDL42W705Köszönöm!
-
tunkiih
őstag
Ha már beállítások.. a W7 széria game mode-ja tökéletes?
Samsungnal szoktam olvasni hogy atrakjak a source-ot PC-re
Továbbá valaki nem tudja stream esetén mért szenvednek az mkv filmek? Folyamatosan megallnak maguktol időközönként es manualisan kell ratekernem (Servioo)[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
Sziasztok
Az, 50W705-nek szerintetek 200k körülre le fog menni az ára ?
Azt szeretném megkérdezni mik róla a vélemények, anyósomnak lenne, néha xbox lenne rákötve illetve retekklubb és társai is mennének rajta...A plazma azért is nem ajánlott mert simán beégetné a panelt, azt meg nem szeretném.
Előre is köszönöm a segítséget !
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
yanna
addikt
Hali!
W705-ön próbálgattam (volna) alkalmazásokat, mi mit tud, de kb. a youtube-on, meg néhány hasonló videos-tv-s dolgon kívül nem indul semmi. Próbáltam vagy 40-50 db-ot, a folyamatjelző darál a jobb fölső sarokban, aztán nem történik semmi.
Kevés a 10 mbites net?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest