Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz icemad #46792 üzenetére

    Van Milyen routert topik, ott érdemes érdeklődni, nem tudom mire képes egy 15e Ft-os, magasabb kategórába szoktam nézelődni. A Sony TV-mnek semmi gondja nem volt az Asus és Synology routerrel utóbbival egy laptopnak volt gondja. Előre nem lehet tudni, hogy az adott routerrel lesz-e gond vagy sem. Asus routerekkel eddig nem volt gond semmilyen eszköz esetében.

    Ha a box megy a routerrel, akkor nem is kell a tv-vel kínlódni,szóval az inkompatibilitás másodlagos lesz. Cserébe kap egy használható, gyors rendszert, meg plussz egy fogyasztót... :D - csakhogy az Amlogic boxon nem lesz 4K HDR youtube-od, 4K HDR Netflixed, stb. Persze ha veszel egy Apple TV 4K-t akkor nem kellenek a TV-s app-ok. Továbbra sem oldotta meg az inkompatibilítást hanem megkerülte, tehát nem az a megoldás, a megoldás az lenne ha a router és a TV között sem lenne gond és normálisan tudna pl 4K HDR youtube-ot nézni.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák