- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
Bementem tesztelni az eladót?? Persze, hisz jobb dolgom sincs.
Az hogy utánaolvasok, megnézek pár tesztet, meg felszedek némi infot itt a fórumokon, gondolom nem bűn. Ezek után nem mehetek be egy üzletbe ránézni a készülékekre vagy mi? Nem az eladókat tesztelgetni, de ha hülyeséget beszélnek esetleg feltűnik. -
inoxcrom
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #4298 üzenetére
Szia! Bocs ,hogy írok.
Én hasonló képen jártam mint Te.Én a Gyöngyösi Sony Centerrel vettem fel a kapcsolatot,elmondtam milyen árak vannak és a vezetőnek semmi kifogása nem volt,hogy ő is adjon kedvezményt.Sony KDL-50W829 -t vásároltam meg amivel nagyon megvagyok elégedve,pl. a t-hom sat tévével-is a vártnál jobb a képe.Szerintem sokan biztosan jól járnának egy ilyen tévével.Nem reklámozi akarok én már vagy 3-éve keresem a tévéket de remélem most sikerült.Ha megnézed élőben szerintem Te is hasonló képen gondolod,vagy bárki más is. -
B-L-A-C-K
titán
válasz inoxcrom #4308 üzenetére
A TV-t az tudom jó, nincs is ezzel baj, csak az ilyen akciókkal. Én is ilyet fogok venni mert tudom hogy jó, mindenki dicséri, láttam már élőben is, és külföldi tesztek is jókat írnak róla. Én ott rontottam el a vásárlást hogy már több hete egy akcióra várok, de még mindig nem jött el az ideje így már kivárom. Már emiatt szerintem itt hülyének is néznek páran... Megtehetném hogy megveszem ennyiért is, de már csak elvből nem fogom...
-
kopee1980
tag
válasz B-L-A-C-K #4306 üzenetére
Manapság sajnos ez jellemző mindenhol. Semmi profizmus vagy hozzáértés az eladók ma már szó szerint eladnak.
Régen lehetett tőlük kérdezni, és még válaszolni is tudtak a kérdésekre.....Most már csak azt akarják, hogy vedd meg amit ők akarnak.
Érdekes pl. hogy a 42w828-at nem forgalmazza a sony center, ami ugyanazt tudja mint a 42w829 csak árban rögtön kb. 20k-val olcsóbb. A Hz mizériáról már ne is beszéljünk, mert ott minden gyártó esetében megy a parasztvakítás.
Ma már a TV-k mindenre jók, csak egy dologra nem. TV nézésre. Pedig szerintem, ha ezt az alap funkciójukat elveszítik akkor miért hívják TV-nek.
És persze ott van az is, hogy 150k alatt ma már nemigen kapni semmit, és még ezeknél is meg kell alkudni.
-
Peat;)
veterán
válasz B-L-A-C-K #4309 üzenetére
Hát a nagy akciók szerintem nyár végén várhatóak, vb láz után. De ne legyen igazam. Én pl az MM-es akcióval vásároltam meg úgy a tv-t hogy nem is lesz használva 1-2 hónapig. Mert tudom hogy sokat nem bukok rajta, de ha később kezdik akciózni akkor meg szívnék hogy ott az új kéró tv nélkül. (és monitor nélkül mert nem akarom vinni)
-
B-L-A-C-K
titán
Azt tudom ha jól rémlik még én említettem neked az MM-es 10%-os akciót. Én is gondolkoztam a 815-ösön, de végűl úgy döntöttem jobban tetszik a fekete keretes így várok a 829-esre.
Amúgy a 815-öst forgalmazták még az elején a Sony üzletek is, utána vette át az MM, sőt egy hétvégi akcióba 263 volt ott, akkor voltam a hülye hogy nem vette meg....
-
Renwick
őstag
válasz kopee1980 #4310 üzenetére
Nem tudom, nekem a Központi Szalonnal például kifejezetten jók a tapasztalataim. Anno az erősítőmet is náluk vettem, most a tévét is, nem vetítettek, minden kérdésemre korrekt választ adtak, a tévét kihozták még a vásárlás napján, pedig nem reggel mentem be megvenni. Most már csak a jó meccsek kellenek...
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Tutu7030
veterán
Ma kipróbáltam az mm-ben egy w7xx és egy w805 tv-t. (a 805-ön próbáltam a hbbtv-t, jól és gyorsan működött) Sajnos w828 nem volt nekik.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
nismoka
addikt
Használ valaki UPC direct szolgáltatást Sony tv beépitett DVB-S2 vevőjével?
Ha igen akkor milyen CI+modullal? Nagra, irdeto, cryptoworks, vagy milyen? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Lehet-e egy nem teljesen idevaló kérdésem?
LED TV vásárban gondolkodok és csak két márka van amik befutók, Sony és Samsung. Ti, akik már nagy Sonysok vagytok, miket tudtok mondani, ami miatt jobb választás ez a márka?
.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
Konkrét modellek is vannak a listádon?
Én lakásban a F6400-es Samsungot és a 655-ös Sonyt tudtam szemügyre venni.
A Samsung gyengéi a Sonyhoz képest:
Nekem túlzottan színezett, rajzfilm-hatású kép
felhősebb fekete háttér (A Sonynál ez nagyon szép egyenletes)
szappanopera (ha nem elégednél meg 50 Hz-cel) - viszont a Sonynál nincs értelmes alternatíva az 50 Hz-reMindkettőnél elég gyenge a betekintési szög.
Idei Samsungokat nem ismerem
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Én most próbálgattam egy 815B modellt tegnap. Szerintem semmi extrát nem vonultat fel a sony most kb egy árban volt a többivel így ezt vettem. Egy Lg 615s-hez mérten nézegettem(1-2 éves modell, ips panel), a feketéje jobb a sonynak, de összességében az lg-nek is nagyon jó a képe és jobb a betekintési szög. A sonyhoz adott 3d szemüvegek nagyon, értsd NAGYON vibrálnak, biztos lehet venni drágán jobbat ami magasabb hz-en villog így kevésbé zavaró, de az plusz pénz. Én kicsit bánom hogy nem LG tv-t vásároltam.
Viszont játékkal még nem használtam, ott meg a sony a jobb állítólag. Szerintem már annyira közel van az összes értelmes tv márka egymáshoz, mert elérték a technológia határait, hogy azt kell megvenni ami szimplán megtetszik! A sony nagyon szép, nálam ez is szerepet játszott[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
-
Peat;)
veterán
Ha neked nem vibrál egy aktív 3d szemüveg amit gyárilag adnak a tv mellé (olcsóbb fajták) akkor egyszerű: egészségügyileg valamilyen problémával küzdesz.
Csak úgy mellékesen, neked véletlenül nem passzív 3d-s a tv-d? Mert amit most csinálsz, ráadásul abban a stílusban ahogy az feltűnően orbitális hülyeség.Egyébként az aktív 3d-nél a használati útmutatóban általában leírják milyen módon kell megszoktatni a szemet, agyat a vibrálás hatásával. Először 10 perc, aztán egyre magasabb használati idővel. Biztos azért csinálják ezt a tájékoztatást az aktív 3d-s modellekre vonatkozóan a gyártók, mert nem mindenki olyan tapsikoló okos mint Te.
Én kifejtettem bővebben. Kicsit informálódj máskor mielőtt a magas lóra ülsz, mert nagyot eshet a személyiségi indexed.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Az idei W8 Sony-nak minimum 3x jobb a fekete szintje a kontrasztja, és a homogenitása mint az IPS paneles tévéknek melyeknek szinte egyetlen előnyük a nagyobb betekintési szög. Az aktív 3D kicsit vibrál, de ha nincsen a képernyőn kívül más fényforrás a látóteredben akkor a vibrálás nem érzékelhető. A passzív felezi a felbontást ami engem jobban zavar, bár nem vagyok nagy 3D rajongó. Az ips paneles sonykat pld tavalyi w8, eléggé le is húzták pont a rosszabb kontraszt és fekete miatt, szerintem ips az mobilokba való. IPS glow effektje nagyon ronda tud lenni..
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
A szemüveg úgy villog ahogyan a tv vezérli, ha tvt nézem akkor nem érzékelem a villogást, a motionflow-t be kell kapcsolni és a vibrálás megszünik, feltéve ha a képernyőt nézed és nem a napsütötte ablakot vagy a csillárt. Amúgy tény hogy a régebbi sony szemcsik jobbak voltak mert volt oldaltakarásuk és nem engedték be a külső fényt. De lehet nagyon érzékeny vagy rá, mint ahogyan én a plazmák vibrálására...
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
DVB-C2 létező szabvány vagy egyes oldalak hibásan írják a tv-k adataihoz?
-
Rubyra1n
tag
Olyan kérdésem lenne hogy vettem egy Sony KDL42W705 Tv-t, szeretném iPad-ról vagy iPhone-ról is vezérelni. Milyen app-ot kell leszedjek hogy tudjam vezérelni a tv-t?!
-
nismoka
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz nismoka #4337 üzenetére
A plazmáknál én is látom a villogást, de az aktív szemüvegeknél általában szélesebb réteg érzékeli ezt a hatást, amit lehet csökkenteni a leírtakkal. Szerintem a 3d ebben a formájában simán jó ha passzív, de ez egyéni preferencia, de tény hogy ott nem kell annyit bajlódni. Elsősorban a 2d kép miatt vettem meg a sonyt abban meg nem hiszem hogy gond lenne, illetve játék is megy majd rajta és arra is dicsérik. Csak a másik tag akasztott ki, azért fogalmaztam vehemensebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest