- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Ha bejön, az csoda: nyereséggel számol a Sony tévés részlege [link]
A törtető kilátások mellett arra is fény derült, hogy jövőre a Sony Bravia tévék része lesz az Android TV platformja. „Saját rendszert készíteni nehéz, logikus választás ezért a Google rendszere. A Sony ezért semmilyen körülmények között nem fog egy saját, új rendszert kifejleszteni.” – mondta Imamura.
-
luciferc
őstag
Holnap a MediaMarktban a 2014-es többek között Sony TV-kre 15 és 20% kedvezmény lesz. A honlapjukon felsorolt TV vajon az összes, vagy másra is érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
válasz DummyBoy #4850 üzenetére
És működik
A Serviio Generic DLNA profilt állított be automatikusan, ez a Blue Ray lejátszónál jó volt, de a TV nem szerette ...
Átállítottam Bráviá-ra és most szuper. (Érdekességképp a BlueRay cuccost átállította valami Sony profilra, onnantól kezdve az sem működött De mostmár minden működik ...)
Valamint megjött a CT60BT-m is.Az én botfülemnek szuper, rádásul bőven elég is ...
Stílszerűen épp Pharell Williams szól ... Happy
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
Doma88
tag
válasz nightshadow #4860 üzenetére
De egyáltalán nem hozza a W905-nek a szintjét. A Sony eddigi legrosszabb flagship TV-je lett a W955.
-
Lacza_26
aktív tag
Mert 42w828-at vettem. Ha IPS paneles lett volna meg sem veszem. Nekem a natív kontraszt és a fekete többet ér. Ha IPS és ilyen mély a feketéje és ekkora a kontrasztja akkor valamit nagyon tudnak.
krx21 Csak 42es jöhetett szóba mert nagyobbat nem tudnék elhelyezni, illetve azért az árak sem egy kategóriába mozognak.
-
krx21
nagyúr
válasz nightshadow #4860 üzenetére
De az meg már IPS... Ezt mondom... Meg hát a tesztek szerint nem is sikerült olyan jól...
[ Szerkesztve ]
-
fenyvesik
csendes tag
Nagyon vacillálok a 48W585 és 48W605 között. 30 ropi a különbség és tanácstalan vagyok melyiket válasszam. Igaz csak a 605-t láttam élőben de mind a kettő 50hz csak motinflow 100 vs 200 hz. Nem vagyok meggyőződve, hogy még 30 db ezrest megér pluszban a 605 az 585 felé hajlok.Esetleg egy 50w805 na de az meg + 73 ezres a 3D ért amit úgyis megunna az asszony meg a gyerek már előre látom én meg abszolut nem szeretem.Javarészt filmeket nézünk (mkv, m2ts) , meg az 5 éves kislányom mellet nyilván mese, mese és mese.Hangja nem számít az úgyis Denon 1611 erőlködő+ Dali hangfalakról fog szólni. Kíváncsi vok a véleményetekre.
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #4858 üzenetére
Mai MM látogatásom alkalmával mikor rákérdeztem az eladóra..."és Sony W829 van-é?"...azt a választ kaptam...ő még ilyet nem is látott. Gyanús, hogy nem árulják, bár őszintén szólva még egy üzletükben sem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
Bizony ettől tartottam én is, nem értem miért nem kapni ott, főleg, hogy nagyon fut ez a modell, a tesztek is oda vissza dicsérik; az lesz a végén, hogy megveszem majd az egyik sony üzletben a hangprojektorral, aztán megpróbálom eladni, úgy hogy 350-360 körül jöjjek ki...ha meg annyira jó a HTCT370 akkor megtartom, csak hát 430-at nagyon nem szántam led tv-re
-
nismoka
addikt
válasz Azurooandrew #4868 üzenetére
A 815 az MM dedikált modell, a 829 az sony boltos dedikált modell, ennyi.
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #4868 üzenetére
Részben bizony ezért toporgok én is egy helyben.
nismoka: Jól tudom, hogy a 815 az a 805 ezüst verziója?
[ Szerkesztve ]
-
fenyvesik
csendes tag
válasz viharkabat #4869 üzenetére
Amit a neten találtam aszerint az is smart.Igy már vonzo a 176 ezres ár.
-
superg
senior tag
válasz nismoka #4870 üzenetére
Köszi.Van egyéként képminőségbeli különbség az idei w6-7-8-ak között,ha mondjuk mozgásmegjelenítést kivesszük a különböző hz -ek miatt.Modjuk csak filmezéshez elég a w6(sőt még a tavalyi w655-öt is idevenném)
vagy adnak vmi plusszt a többiek.HDtvtest-hez beesik valamelyik tesztelésre mindegyik megkapja kb ugyanazokat a(kiváló) értékeléseket. -
nismoka
addikt
W605 más szín tónusú alapból vagy hogy fogalmazzak talán pirosasabb melegebb, (persze kalibrálni lehet de a normált veszem alapnak) mint a W7 és W8 ez utóbbi kettő nagyon közel van egymáshoz. A tavalyi W6 nagyon jól sikerült tv, kb W7 szint de fehérben kicsit elmarad tőle.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas töprengés után vettem egy 42W655-ös típusú tv-t, amit majd jövő hétfőn hoznak ki. UPC-nél van internet szolgáltatásom, most szeretnék tőlük kábeltv-t is rendelni. Kérdésem annyi lenne, hogy mi a különbség a box és a mediacard között? Mármint minőségbeli különbésg pl az adásban van-e? Eléggé laikus vagyok a témában, ezért is érdeklődöm.
Üdv!
-
luciferc
őstag
A kiterjesztett garancia megvehető úgy is, ha nem sony centerben veszem a TV-t? Ilyenkor hogy működik? Veszek garanciát a sony center honlapján, mintha termék lenne, vagy külön van a TV mellett valami papír, amivel megvehető?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz luciferc #4878 üzenetére
Szerintem ha hivatalos garanciával vetted a TV-t, bármelyik Sony üzletben vehetsz hozzá pluszba 360 napig. Én Sony boltban vettem a TV-t, és vettem (vagyis kaptam hozzá ingyen) egy 5 éves biztosításos garanciát, ezt külön megkaptam papír formájában, ha jól rémlik valami A4-es lapokat tartalmaz ez a garancia papír, és rajta van a készülékem gyári száma.
-
sullerj
tag
válasz B-L-A-C-K #4879 üzenetére
Én mediamarkt-ban vettem az öt éves akcióban: kaptam hozzá egy dvd-tokot, "hogyaszondja" extended service plan + 3 years, gyk volt benne egy serial kód , nekem kellett regisztrálnom vele a [link]sony oldalán + szerződést nyomtatnom, stb. Kaptam egy mailt is regisztráció után, hogy a két év után bármilyen nyígom van, mutogassam a kinyomtatott pdf-et. :-)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sullerj #4880 üzenetére
Gondolom nekem is kellett volna így, de már a Sony-ban megcsinálták. MM-ben sima 5 éves garit kaptál rá, vagy 5 év biztonságit?
luciferc: Igen lehet eltérő az üzletekben az ár ahogy figyeltem, az hogy mire mennyibe kerül meg szintén változó, szerintem úgy a legegyszerűbb ha felhívod a Sony centert. Az én 55W829B-re pl az 5 éves sima 10 ezer lett volna, az 5 éves biztonsági meg 28 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
fenyvesik
csendes tag
1xerüen nem megy a döntés az 48W585 és a 605 között. nem tudom lehet e más az elektronika vagy a panel. 605 is a Mm eladó szerint 50 hz csak motionflow 200
-
tag
Uraim. Az Euronicsban last minute akció van 3 napig. Be is sikerült szereznem egy 50w828b-t. Jó az ára: 268990Ft. Akit érdekel nézzen rá a honlapjukra.
-
luciferc
őstag
fektetve lehet ezeket a Sony csodákat szállítani?
-
bag78
csendes tag
Sziasztok!
A 42"-es méretben a w829b-nél van jelenleg a sony kínálatában 300k alatt képminőségre jobb alternatíva SD/HD tévéadás (sport is), HD filmek nézésére? 3D nem érdekel.
Írtátok, hogy a 100Hz túl van lihegve. Ez igaz mondjuk egy foci, vagy jégkorong közvetítésnél is?
A motionflow menü hiánya milyen gyakorlati hátrányokkal járhat?A szappanopera efektust mi okozza:
- a 100Hz (kikapcsolható?),
- a motionflow (kikapcsolható?)Első LED tv-m lesz, most már azt sem tudom, mire van szükségem
Köszönöm,
bagui: nismoka, köszönöm a választ a led tv fórumon!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz luciferc #4892 üzenetére
Azért ha vigyázol fektetve is haza viheted, szépen kivannak ezek támasztva hungarocellel. Én volt panámat így vittem...
Amúgy hol veszed? Nem viszik ki ingyen? Nekem kihozták (Sony centerből) sőt, felhozták, kicsomagolták, beüzemelték, azaz ki volt nyalva a seggem csúnyán fogalmazva...
-
luciferc
őstag
válasz B-L-A-C-K #4894 üzenetére
Megnéztem, elmegy állítva is, éppenhogy. MM-ben veszem, mert Sony szalon nincs a közelben, és ma még olcsóbb is. Egy hátrány, hogy netes vásárlás, mert így ha pixelhiba van, akkor nem tudom visszaadni. Szoktak ezek a Sony pixelhibásak lenni, vagy azért egy 50w8 nem az a kategória, ahol ezt engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest