-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraki
tag
Sziasztok, SOS a kérdés!
Sony kdl48w605b tévém van, ami állítólag bekapcsolt (nem voltam itthon), majd azóta csak három villanást produkál a ledje. Utánaolvastam, hogy ez miféle hibakód, de nem lettem az angol szövegtől okosabb!
Ezt találtam: red flahes is bad main logic or power board, check for standby volts if ok replace main logic board.
Próbáltam egy ugyanolyan teljesítményű laptop táppal is elindítani, ugyanaz a három hibakód. Próbáltam a fellelt távirányító kombinációkkal szervízmenüt előhívni, de nem sikerül.
Ami a legérdekesebb, hogyha egyszerre dugom be a hálózati adaptert és nyomom a bekapcs gombot, akkor előjön a tévé közepén két egymás felé forgó nyilacska, pörögnek húsz másodpercig, majd a tévé újra kikapcsol és ugyanazt a három idegesítő hibakódot villogtatja. Ráadásul erről a forgó-morgó nyilacskákról abszolút semmit nem ír a net!
Ki tud segíteni?[ Szerkesztve ]
Az orvos azt mondta, hogy paranoiás vagyok! Na jó; nem mondta, de gondolta!
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
A mai nap folyamán szeretnék venni egy Sony KDL-32W705C tipusú TV-t.
Van közületek valakinek ilyen ? Mennyire ajánlott ez a TV ? Xbox ONE-al szeretnék játszani rajta és filmezésre használnám még.
Előre is köszönöm a választ ! -
blakey
titán
Melyik szolgáltatónál vagy? Egyik pillanatról a másikra is megtörténhet és csak akkor veszed észre ha valami nem úgy működik ahogy korábban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Haja
tag
válasz blakey #22754 üzenetére
UPC.
Tegnap este még nézegettem a net beállításokat. A Network Connection Details-ben mind az IPv4, mind az IPv6 connectivity-ra van internet kapcsolat.
A TV-n is van egy olyan beállítás, hogy IPv6 engedélyezése. Alapból nincs engedélyezve, a hálózat diagnosztika szépen kiadja, hogy hálózat/internet: OK/OK. Ha engedélyezem az IPv6-t, és után futtatom a diagnosztikát akkor külön megmutatja IPv4-t és IPv6-t, és mindkettőre OK/OK-t ír.
Net az van a TV-n, pl. youtube, Opera Store mennek, csak a Play Store-ba nem tudok belépni.
"Hiba történt az információk szerverről való lekérdezése során. [RH-01]"Amúgy másnak nem jött elő ilyen hiba? Akinek megy a progi, meg tudja nézni, hogy milyen verziója van a Google Play-ből? Nekem 5.10.32 leanback ha jól rémlik, de biztos nem a 6-os.
Gyári visszaállítást hogyan lehet csinálni?
Üdv!
Haja -
blakey
titán
Jó akkor a UPC-s eszközt router módban használod, vagy Bridge módban és saját routert használ(nál)sz? UPC-nél tesznek át ipv6-ra és problémák adódnak, pontosan a GPlay-jel is, többek között, tavaly engem is ipv6-ba tettek, nem ment a Bridge mód, betelefonáltam, visszaállították és 2 perc múlva visszajött az ipv4 és minden tökéletes lett.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Hívd, de le is tudod ellenőrízni, megpróbálod Bridge módba tenni, ha nem megy akkor ipv6-ot kaptál.
-
blakey
titán
Akkor egyszerűbb ha felhívod őket és megkéred, hogy nézzenek rá a dolgokra.
-
blakey
titán
Mond, hogy szeretnéd Bridge módba használni saját routerrel, emiatt lenne rá szüséged. Egyébként 2 percen belül átállítódik, ha megfelelő emberrel tudsz beszélni. Ha áttesznek ipv4-re akkor nem lesz gondod.
-
Iceman83
tag
Sziasztok.
Olvasgatás után le szűkítettem a kört 2-tvre
Sony 50W805C
LG 50LF652V
A 3d nem fontos passzív vagy aktív úgy is kevés a tartalom.
Kettő közül melyiknek szebb a képminősége?
Melyik jobb Smart-ba webezés gyorsaság, funkciókba,akár magyar programok ?
Köszönöm. -
Frisi
tag
Ma megérkezett a Sony HT-CT390-es hangprojektor,amitől nagyon féltem az a hang csúszása,szerencsére nincs ilyen problémája.Nem egy 5.1,de a saját hangszóróktól nagyságrendekkel jobb!Pluszba kaptam egy Blu-ray ajándék lejátszót!/Sony központi szalon/
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi
-
kets520
tag
Androidos tv-k tudnak Diablo modult kezelni 805/808/809 típusok
-
Haja
tag
válasz blakey #22762 üzenetére
Ez biztos? Mindenesetre a sima UPC rendszer visszaállítás nem segített. Amúgy mi a különbség az IPv4 és 6 között? Mi az, ami miatt mehet a 4-el, de nem jó a 6-al?
Ezt valaki meg tudja nézni?
"Akinek megy a progi, meg tudja nézni, hogy milyen verziója van a Google Play-ből? Nekem 5.10.32 leanback ha jól rémlik..."Üdv!
-
blakey
titán
Az ipv6-tal még nem kompatibilis minden eszköz, program, emiatt elég sok gond lehet, nagyon sok embernél segített az ipv4-re való visszaállás. Újra kéne indítani a routert, frissíteni kéne a google playt, ha a legfrissebb akkor állítsd alapértelmezettre az app-ot.
-
dh66e
veterán
válasz viharkabat #22750 üzenetére
Próbáld meg még az internetes tartalom frissítést ha még nem tetted meg.Nekem volt hogy gyári állapot visszaállítás után a problémák megszűntek,de lehet hogy azok fw frissítést követően jöttek elő főleg a hálözati dolgoknál.Szívás a csat lista miatt,de én penről betöltöm a lementett listámat és annyi.
fw frissítés...
Be van kapcsolva az auto frissítés a menüben?Az utolsó fw van rajta?(sony oldalán csekkold le).[ Szerkesztve ]
-
Messss
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok..... (sablon szöveg)
A lényeg, hogy érdeklődök a Sony tévék iránt is (48-55" 170-220k).
Az érdekelne elsősorban, hogy mit jelölnek a típusszámok.
Pl.: KD49X8005CBAEPEbből jelenleg annyit értek, hogy 49"-os.
De kiderül a típusszámból, mondjuk, hogy 2014, 2015-ös modell? Hogy UHD? Esetleg 3D? Vagy mondjuk azt hogy melyik kategóriába tartozik (alsó, közép, felső).Köszi!
-
L.C.S.
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy erről a tv-ről mik a tapasztalatok? Elsősorban konzol játékra és torrent sorozatok nézésére használnám:
Nagyobb méret már nem férne be, de ebben a méretben esetleg más ajánlat?
-
Dareiosss
senior tag
válasz Messss #22772 üzenetére
A B 2014, C 2015, D pedig a 2016 os típusokat jelöli.
Szóval a 498005C 2015 ös. Viszont ezt a TVt nem ajánlom neked, belépő kategóriás UHD, butítva ahol csak lehet.
Továbbá UHDt 55" alatt fölösleges, nem látod majd a különbséget. Még 55" nál is csak 1,5 méterről látnád (persze ha UHD filmet néznél ami még pl nincs nagyon.)
W755C W805C nézd ezek még bele férnek a keretedbe és jól sikerült modellek. -
kraki
tag
Köszi! Nem volt egyszerű: a számlát nem találtam és nem is tudtam pótolni. Az Electro Store nevű webáruházban vettem, ami idén márciusban, tulajdonosok letartóztatásával együtt ment tönkre, semmilyen elérhetősége nem él.
Egy szerviz elfogadta a levelezésből kimásolt megrendelést, ami 2014-es, még két éven belüli. Sajnos azon KDL48W585B van, míg a tévé 605B-re végződő típus. A fedélzeti (logikai, vagy hogy hívják) áramkört kell cserélni.
Eléggé csalódott vagyok, mert a képcsöves Trinitron (100kg-os, 86cm-es) Sony tévém gond nélkül ment 13 évet, ez meg kettőt sem bírt ki!
Tanulságos...[ Szerkesztve ]
Az orvos azt mondta, hogy paranoiás vagyok! Na jó; nem mondta, de gondolta!
-
Dareiosss
senior tag
-
Messss
csendes tag
válasz Dareiosss #22780 üzenetére
Igen értem mire gondolsz, de én másik D-ről beszélek sztem
Pl.:
SONY KD55XD9305BAEP
Ezt B-s ha jól sejtem, tehát 2014-es, de az XD-ben az X jelöli, hogy UHD, a D pedig, hogy HDR képes.
Sztem dobom az UHD-t és maradok a FullHD-nál... de az 55"-ból nem akarok engedni
Így ezeket elemezgetem:Sony Bravia KDL-55W756C
Sony Bravia KDL-55W805C
Sony Bravia KDL-55W809C -
Nova91
tag
Sziasztok! Az új "legjobb FullHD-s" Sony TV-ről lehet már tudni valamit (WD757)? Valami teszt a képminőségről vagy bármi másról? Neten nem nagyon találtam a specifikáción kívül semmit csak a wd600-asról.
-
Joshi
titán
válasz hyperspace #22790 üzenetére
Az érdekes, esetleg próbálj meg egy másik pendrivot, elég háklisak a TV-ék ilyen téren. Ha egy mód van rá akkor kis méretű pendriveot használj max 8-16GB-osat vagy kisebbet. Esetleg meg is formázhatod a TV-vel.
-
hyperspace
őstag
-
Joshi
titán
válasz hyperspace #22793 üzenetére
Csak ez miatt szerintem ne vegyél pendrivot mert semmi garancia nincs arra hogy jó lesz. A legújabb szoftver van a TV-én? Próbáltad a gyári alapbeállítást?
-
Joshi
titán
válasz hyperspace #22795 üzenetére
Igen.
-
szabessz
tag
Sziasztok
Sony 55W805C-nél honnét lehet tudni nem-e kiállított darab vagy vissza küldött példány?
Átvételnél lehet látni, fólia van tv kerete, lábon vagy valahol?[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Amennyiben nem kiállított darab, 449ért nem tűnik rossz vételnek ez a 65w857c.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest