-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz hegylako01 #22952 üzenetére
Viszont sehol tüntetik fel az országot. Az X85Cmen a címkén Sony corp van és alatta egy tokiói cím van, az alatt meg a gyártási dátum. Én ebből azt gondolom, hogy otthon gyártják.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #22952 üzenetére
Köszi utána néztem Sony Europe in Nitra, Slovakia. Akkor az enyém is vajon innen van?
Mikor vettem a tv-t a Mediába kérdeztem az egyik eladót hogy a Samsung tv-t hol szerelik, azt mondja nekünk Magyarországon a magyarok és többségük a cigók szerelik.
Dolgoztam a tv gyárba velük 3 hónapot.
Hát gondolom nem hazudott mert ilyet csak nem találna ki senki.[ Szerkesztve ]
-
kets520
tag
Üdv a képen látható falra szereléshez meg kell vásárolni valamit külön? 808c hez
-
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #22956 üzenetére
Sehol nincs rajta, 2 címke van rajta annyi van az egyiken hogy Sony corporation Magyarországi fiók telepe.
Tv hátulján sincs semmi Made In honnan vagyok. -
K Norbi
addikt
válasz hegylako01 #22956 üzenetére
Annyira nem lényeg egyébként, csak kíváncsi voltam, esetleg más is megnézhetné. Hátha én vagyok vak.
-
kets520
tag
A SONY KDL-50W808C Android TV
melyik kompatibilitás-nak felel meg?csak azért hogy tudjam milyen fali tartóra szerelhető
VESA kompatibilitás:
VESA 75×75
VESA 100×100
VESA 200×100
VESA 200×200
VESA 400×400
VESA 600×200
VESA 600×400 -
K Norbi
addikt
Előhívtam a fejlesztői beállításokat, mit lehet itt mókolni?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Tegnap este volt nálam 2 Samsung tv buzi ismerősöm, elhívtam 2,5 hónappal ezelőtt is őket mikor megvettem az LG-t beállítottam mutattam nekik Full HD filmeket, HD csatikat, tekergették.. arra csak legyintettek és inkább nem véleményezték a képminőséget. Ami igen szíven szúrt..
Tegnap ismét elfáradtak nagyon megnézték a sonyt, hoztak magukkal FULL HD anyagot is azt hittem már lejárják, mikor fájó szívvel de elismerték hogy bizony nekik a Samsung tv-be nincs ilyen kép, másabb a színvilág le voltak nyűgözve! A képmozgás is jobb szerintük. És nem ám középkategóriás Samu tv van nekik azt hozzá kell tennem. Azt mondták ezzel kellet volna kezdjem.
Pedig még alig állítgattam a tv-t.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Látom én is egyre jobban a különbséget, SD adásokkal csodát művel, nagyon jól feljavítja az elektronika.
Mindig tv-n teszteltem TV2 RTLK, az LG be tiszta kockás volt. Néztem egyszer a tv-t és fura dologra lettem figyelmes, olyan volt mintha poros lett volna a kijelző, letörölgettem ugyan olyan. Maga a Panel volt a ludas, kijelző előtt mintha egy felhős fátyolréteg lett volna. mindegy mit hova tekergettem.
Na a Sony nál ezt nem látom tű éles kristály tiszta.
Teljesen más világ.[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Na ma megjött a billentyűzet is. Szinte már nem is kell a távirányító. A TV GO-t is frankon lehet vele vezérelni. Köszi a segítséget
-
Messss
csendes tag
Beléptem én is táborba!
Sony 50W755C
Ma este neki is esek, beváltja-e a reményeimet az android rendszer.
(biztos vagyok benne)Biztosan lesznek hülye kérdéseim, ezt nézzétek el nekem, új vagyok az okos tévék világában!
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony KDL-43W755C TV-ről?
Leginkább a képminősége érdekelne, és hogy pendrive tartalmakat mennyire jól játszik le (mkv, stb)[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
Sziasztok!
Valaki, aki falra szerelte a sony tvjet és emiatt nem használja a KRÓM (805/807/809) talpàt, esetleg nem cserélné el az én sima fújt (755/756os) talpammal?! Akár rá is dobok pár forintot!
Csak ezért sokallom a +30ezret ^ a 3D t egyáltalán nem használnám, de a króm talp nagyon bejön!!
Tudom kicsi az esélye ennek, de próba szerencse. -
misterazeko
tag
Sziasztok.
Lehet kicsikét nem ide paszol, de ha a laptop képernyőjét szeretném átvinni Sony Bravia TV képernyőjére, akkor ugye HDMI csatlakoztató szükséges. A notebookomban, és a TV-n is van ilyen csatlakoztató. Na most nem tudom, hogy a TV-hez kaptunk-e kábelt, de ha esetleg venni kéne, akkor milyen fajtát vegyek, ha a notebookot, és a TV-t szeretném összekapcsolni? -
Dareiosss
senior tag
válasz misterazeko #22972 üzenetére
Lehetőleg jó minőségűt: Audioquest, Kácsa, Hama stb. Továbbá olyan szabványút amilyenre szükséged van.
-
guppy
őstag
Utánajártam az euronics sony tv garancia ügyének, idézném a választ, másnak is jól jöhet.
"Tisztelt Vezetéknév Keresztnév!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2 évet a gyártó biztosítja a készülékre, amit tud közvetlen a gyártó szervizénél érvényesíteni, vagy lehetősége boltunk segítségét kérni, hogy a garanciát tudja érvényesíteni.
Amennyiben a jövőben a segítségére lehetünk, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!"
Hamarosan én is Sony TV tulajdonos leszek
Már csak arra lennék kíváncsi, automata fényerő szabályozás mennyire használható ? (külső fényerőhöz alkalmazkodó háttérvilágítás)
-
K Norbi
addikt
Nekem nem jött be, állandóan tekergette 1 műsornál akár 5 másodpercenként is. Maga a műsor ahol erősebb volt a fény, levette, ha gyengébb oda adta neki a kakót. Én azt hittem hogy reggel fasza világos lesz a kép, este meg leveszi sötétre. De nagyon nem így működik.
Én azt hittem a környezeti fényérzékelő van benne, nem műsörérzékelő
Speciális kontraszt javítás KI, tán még ez is beleszól.[ Szerkesztve ]
-
misterazeko
tag
-
bencsikgab
tag
válasz K Norbi #22977 üzenetére
Tapasztaltam én is - és nem igazán találtam meg,hogy hol lehetne ezt a funkciót kikapcsolni. Nem is vagyok benne biztos,hogy a környezeti fényerő alapján történő szabályozás okozza (szerintem az egy külön, ettől független funkció) - de hiába kapcsoltam ki a képmódnál az automata fényerőt, a jelenség nem szűnt meg.
Van valakinek ötlete,hogy hol lehetne kikapcsolni a tartalomfüggő fényerőt?
-
K Norbi
addikt
válasz bencsikgab #22979 üzenetére
Visszaolvastam ezt találtam:
Ez nálam is fent áll ki van kapcsolva és tekergeti tovább.
Itt a megoldás50W809C-es tv-m van. Hol lehet állítani, kikapcsolni hogy ne legyen automatikus kép sötétítés, világosítás? (Fényérzékelő ki van kapcsolva. Azt megtaláltam a menüben.) Nagyon zavaró filmnézés közben hogy néha kis mértékben ugyan de világosodik, vagy sötétül a kép.
Action menu
Kép
Speciális beállitások
Fényerőnél (ez jön be alapból) speciális kontraszt javítás KIW755-ön így kell, sztem nálad is hasonló lesz.
Dinamikus kontraszt , részletes kontrasztkiemelő, vagy valami ilyesmit keress (nem tudom a C-s sorozatban hogy hívják) és kapcsold ki a francba
-
K Norbi
addikt
Uraim kérdés: Ha bedugom a tv be a pentet bemenetek közt ott kéne legyen az USB?
Hol kell formázni a tv vel? És hol kell leválasztani?[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
hello kis infó kéne milyen tv a Sony Bravia 55S8005C kép minőségbe ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
dh66e
veterán
Melyik 4k modell ami ajánlott a sonyból?Olvastam régebben egyet amit itt dicsértek egyesek,de most nem találom.Egy cimborának kéne valamit ajánlanom és az enyém nagyon tettszik neki kép minőséget tekintve(829b),de az csak fhd ugye.Neki meg fontos a 4k.
[ Szerkesztve ]
-
hais42
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni! KDL43W755 170-ért, vagy W805 178-ért. A 3D egyáltalán nem érdekel, van-e egyéb, ami a 805 mellett szól, a nyolcezer Ft különbség nem igazán szempont.
Előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest