-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz mikung #23503 üzenetére
Nekem 6 évre visszamenőleg minden kütyüm doboza megvan, ebből 3 tv-jé is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kets520
tag
Tudna valaki segíteni nekem az én problémámba?
-
amadeus11
senior tag
A SONY Központi Szalon futárcéggel szállíttatja a tv-ket, vagy posta hozza, mint a telefonokat?
There is a star
-
blakey
titán
válasz mikung #23510 üzenetére
Tárolóba, helytakarékosan, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
Azt tudja valaki hogy miért nem megy a Mindig TV app az Androidos TV-ken? esetleg hardveresen nem felel meg a Mindig TV követelményeinek? Vagy jogi okok miatt?
-
blakey
titán
Jogi okok miatt. Horizon Go sem megy androidos tv-n és boxon egyaránt.
-
guppy
őstag
válasz hegylako01 #23526 üzenetére
A kiegészítőn belül hol találni ?
-
blakey
titán
válasz lasse001 #23532 üzenetére
Felteszek egy kérdést, minek egy TV-re kötött lejátszóra TV GO, Horizon Go, stb.? Tudom, van olyan amikor ez megoldás, de nálam nincs létjogosultsága, cserébe nem is telepíthető. Egyébként My TV is működik.
-
K Norbi
addikt
válasz blakey #23535 üzenetére
Nekem is jó lenne TV GO! Kábel tv-t akarok köttetni mert van sok HD csati, no meg sávszél! SD csatornák jó minőségűek. [link] De ott nincs Discovery Ch, és SC, TLC, ezeket meg szeressem, és most 3 csatornáért fizessem tovább majd a UPC directet.
Ügyfélszám és jelszó kell csak, az a baj ismerőseimnek nincs T sat, se IP TV szolgáltatás, csak telefon ahhoz meg nem jár alapszolgáltatásként.
Lehet rá havi 3000Ft ért előfizetni de akkor már Mindig TV, vagy ki sem köttetem a UPC-t ez meg 4300Ft havonta.[ Szerkesztve ]
-
Pól2
csendes tag
Üdv az Uraknak !
Szeretném megkérdezni, hogy a KDL 43WD755,757 típusú készülék mennyire ajánlott, van valakinek már tapasztalata róla ? valamint megkérdezném, hogy a 755,757,758 között mi a lényegi különbség, csak a színében van ? T-homos parabola antennára kellene.
Tv csere miatt érdekelne. -
kukulec
őstag
hali, kéne egy 40-42 colos full hd buta tv, lehetőlég 200 feletti (csalt) képfrissítéssel. van ötletetek?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kets520
tag
látom kap itt választ mindenki csak én nem
-
Joshi
titán
válasz kets520 #23543 üzenetére
A #23496-re gondolsz? Próbáld meg a filmlejátszást egy pendriveról, lehetőleg ugyan azt a filmet ugyan abban az usb foglalatban. Ha arról gond nélkül megy akkor a hdd-vel nem stimmel valami, de az is lehet hogy kevés az 1db usb foglalat a hhd-nek.
(#23542) dualcore csak vicceltem ám.
[ Szerkesztve ]
-
malnafanta
csendes tag
55W805b beállításokat tudtok mondani? Órákat töltöttem el már vele de még mindig nem érzem igazinak... Annyi beállítási lehetőség van amiben nagyon el lehet veszni...
-
Tegla80
addikt
válasz malnafanta #23547 üzenetére
Sen-beallitasok-rendszerbeallitasok-takarekossag, Itt minden "ki" allason legyen sztem,kiveve az uccso ami tetszoleges.
Nah most,h nem varial ossze vissza a fenyerovel es kaptal meg plusz fenyerot kezdheted a beallitasokat. Ez tetszoleges sztem szoval bizz a szemedben es a neked tetszoben (vagy kalibralatsd a kijelzot kb 10+e korul es nezd azt ami lehet nem tetszik,de a szakik szerint franko.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző