- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Egyik ismerősöm szeretne a lányának venni egy SJ4000 kamerát. Ahogy néztem az eredeti SJCAM márkájú kamerák 20.000 Ft-tól kezdődnek. Ennyit nem szeretne kiadni érte, láttam ebayen már 5-6 ezer forintért hasonmásokat. Mennyire használhatók ezek?
SJ4000 Waterproof Sports DV Action HD 1080P Camera Camcorder Car DVR Hot 12MP GW
SJ4000 Mini Sport Camera 1.5" LCD 1080P FHD 12MP 140° Wide Angle 30M Waterproof 1.5h Battery Life
vagy esetleg ez, bár ez már 11500
WIFI wireless SJ4000 Waterproof Sports DV 1080P HD Video Action Camera CamcorderEzekről az olcsóbb verziókról mik a tapasztalatotok, véleményetek? Meg lehet ezeket venni vagy olcsó húsnak híg a leve?
-
fclub
tag
Sziasztok!
Fotózásnál 12 megapixel a legnagyobb választható...ez ugye interpolált felbontás?
Ha igen, mekkorából? -
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Pár hete rendeltem ezt a terméket: Original SJCAM SJ4000 Action Sport Camera 1080P 170° Wide Angle Lens 12MP Sensor
Tőle rendeltem: cyberstorepro
Eredetit kaptam és kb 17000 Ft volt.
Ráadásul csak kb. 2 hét volt az átfutás. -
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
A pár hete vásárolt sj4000-es kamerám ha wifire állítom akkor a telefon kijelzőn elmosódott, darabos képet mutat, meg jó sok másodpercbe telik mire reagál, ha mozgatom a kamerát.... mi lehet az oka? Eddig tökéletesen működött, semmit nem frissítettem a kamerán, úgy van ahogy vettem.
-
cukisub
csendes tag
üdv mindenkinek.....sikeresen frissítettem az sj4000 wifi kamerámat "V1.6"-ra és sok új beállitási lehetőséget kaptam...FOV, vizalatti, rendszám, LOGO......segitséget kérnék, hogyan lehet a összekötni a kamerát a TV vel ?
továbbá létezik e wifis távirányitó a kamerához...köszikeSamsung Galaxy S Advance 4.1.2 JB
-
MacGyver98
csendes tag
Sziasztok!
Leteszteltem a kamerát egy másfél órás edzés felvételével, de nem voltam benne biztos hogy 1080p-ben végig bírja, így 720p-vel és 60 fps-sel vettem fel.
Nos a kép olyan szemcsés, hogy az még barátok között sem 720p...
Ezen a linken láthattok egy részletet a videóból:
https://www.dropbox.com/s/czbe2gp7hvrqv1s/r%C3%A9szlet.mp4?dl=0
A képminőségre vonatkozó beállításom 'Normál' volt, mert nem tudtam hogy a 'Finom' az a legjobb-e vagy a legrosszabb, neve alapján a legjobbra tippelnék, de olvastam egy hozzászólásban hogy valamelyik új firmware frissítésnél ez a két beállítás megcserélődött, és ellentétes lett a jelentésük, viszont nem tudom eredetileg melyik melyik volt.
Szerintetek a beállítással lehettek gondok, vagy ettől nem is lehet többet várni?
Szerk.: Élességre 'Éles' van beállítva, és a firmware V1.5 Nov 24 2016.SJCAM SJ4000 WiFi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz cukisub #13909 üzenetére
"segitséget kérnék, hogyan lehet a összekötni a kamerát a TV vel ?"
Ezt milyen formában szeretnéd, Lejátszani akarsz róla anyagot, vagy esetleg mást szeretnél?
Nincs wifis irányító. Ja, de van mégis, a telefonod.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Próbáltam frissíteni a firmware-t, mert kaptam kölcsön egy 32gigás memóriakártyát és ugyanúgy csak kb másfél órát enged felvenni, mint a 8gigás kártyával, gondoltam egy firmware frissítés nem árt. Hát ártott, ugyanis azóta a kijelző full sötét, nincs kép. Működni működik, az látszik, ledek világítanak, még talán rögzít is a kamera, de a kijelző nem működik. Nincs véletlenül valakinek egy korábbi verziós firmware, amit visszatölthetnék rá? SJ4000 és 1,5" kijelző. Nem tudom, mi lehet a gond, mindent a leírtaknak megfelelően csináltam... Köszönöm előre is a segítséget!
-
hunluigi
senior tag
válasz MacGyver98 #13910 üzenetére
"Olcsó" kameráknál a nagyobb framerate szinte mindig zajosodást eredményez pláne ilyen gyenge megvilágításnál. Az okát talán az autós kamerák topicban kitárgyaltuk ha érdekel.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
Biztos nem a 2"-hoz tartozó firmel kínáltad meg véletlen? Csak mert jelenségre pont ezt szokta ilyenkor csinálni...
Verziószám?[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
veterán
-
Olcsi
senior tag
válasz sityupityu #13916 üzenetére
Nem, sima sj4000 és 1,5" kijelzővel. Most sikerült épp feltennem egy működő verziót egy youtube-os videó alatti linkből. Szerintem valami régi verzió lehet, de legalább működik. Viszont ami aggaszt még, az pedig az, hogy mi a francért csak másfél órát enged felvenni, miközben 32 Gb-os memóriakártya van benne??? Igazából emiatt erőltettem a firmware frissítést...
-
hunluigi
senior tag
Nem a felvétel hossza a limit, hanem a file méret.
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/what-is-the-maximum-file-size-fat-fat32-ntfs-file/1663db6b-490e-4021-9e36-f7a6976ac0c0A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
veterán
-
hunluigi
senior tag
válasz MacGyver98 #13920 üzenetére
Gyenge megvilágítás mellett 30 fps-el rögzíts.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Mivel ez tűnik az egyik legfelkapottabb topiknak a témában, így batorkodom itt feltenni a kérdéseim az action cam-okról
Azok közül a specifikációk közül, amiket pl. Gearbesten látni az egyes készülékéknél (night vision, anti-shaking, auto-focus, etc.), melyek azok, amelyeket erősen érdemes figyelembe venni bármely modellnél?
Illetve, az auto-focus felelős azért, hogy felvétel közben az eszköz zoomoljon a különböző távolságban levő tárgyakra? (Ez lehet egy elég amatőr kérdés, azért merült fel bennem, mert az olcsóbb készülékéknél "No" szerepel, pedig én elég alapnak tartom, hogy ne csak egy adott távolságra "lásson" élesen.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Csimpifon88
újonc
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy sj5000 wifit. Használgattam itt-ott és egyszer miután leesett a fejemről tokostul egy esésnél a wifi funkció megszűnt. Miután szétszedtem láttam, hogy a wifi gombja a panelről letört.
Tudna valaki segíteni, hogy honnan szerezhetném be a nyomógomb típusát? Felforrasztani fel tudom, csak a típusát nem találtam még meg. Hátha tudja itt vki..
Köszi!
-
Anacat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy a SJCam-mel felvett MOV fájlt hogyan lehetne tömöríteni pl.: MKV-ba, úgy hogy a minősége azért elfogadható maradjon. Nem csak a program érdekelne, hanem, hogy milyen beállításokat kell használni (úgy hogy a méret min. fele de inkább harmada legyen).
Előre is köszi a segítséget. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy első generációs SJ4000-em van, amelynek nem akar feltöltődni az akksija hiába töltöm egész nap. Honnan érdemes venni hozzá viszonylag olcsón minőségi darabot?
-
Szoles
senior tag
válasz stracker06 #13930 üzenetére
Ment egy PÜ.
-
regos
tag
Most már csakazértis én is kérnék egy PÜ-t. :-)
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Vettem a gyermekeimnek egy SJ 5000 sport cam.persze az Ebay-rol. Gondoltam először ez is jó lesz.A gondom,hogy a számítógép nem ismeri fel!/ Az USB-eszközt nem lehet felismerni!A windows nem ismeri fel! /Ezt írja!
Milyen program vagy driver kell hozzá és honnan tudom letölteni??Előre is köszi! -
hunluigi
senior tag
válasz sunsun2 #13938 üzenetére
Első körben tisztázni kéne, hogy eredeti-e. Az sj cam oldalán mintha lenne erre vala i módszer. Az 5000-es szérián nem tudom hogy van, de 4000-nél csatlakoztatás után a kamera rákérdez, storage vagy webcam módban csatlakozzon. Drivert külön nem kér. Esetleg másik kábellel próbálkozz, ha nem megy így sem, megnézném másik gépen is. Ha semmi eredmény akkor írni az eladónak, ha nem juttok düllőre akkor indulhat a complain és refound.
-
KisTé
tag
Sziasztok!
SJ4000 Wifi-hez microUSB-n ha csatlakoztatok egy adapterrel mikrofont úgy vesz hangot vagy van esetleg más megoldás fasza sztereó hangot felvenni vele ??
-
hunluigi
senior tag
A 4000-es széria alapból nem kezel külső mikrofont. Némi átalakítással 3,5 jack beépítés, kis forrasztgatás után átalakítható külső mikrofonosra, de tapasztalatból mondom, nagyon háklis a mikrofon minőségére, mert a firmben nagyon fel van tolva az érzékenység a konstrukciós hibát kompenzálandó. Ellenben ekkor is "csak" mono marad.
-
Attila444
aktív tag
Elkészült egy újabb összehasonlító videó, ezúttal nappali fényviszonyoknál:
https://www.youtube.com/watch?v=dMLvWTv62fgA tesztben szereplő kamerák:
GoPro Hero 5
Xiaomi Yi 4K
SJCAM SJ6 Legend
SJCAM SJ5000X Elite
SJCAM M20
Eken H8 ProA korábbi videókat itt tudjátok megnézni:
ExtremShop - Youtube channel -
hunluigi
senior tag
Gyönyörű sztereo hang - nem túl drágán... na az nem fog menni.
Kompromisszumos megoldás:
https://www.olympus.hu/site/hu/a/audio_systems/audio_recording/stereo_recorders/ws_852/index.html
Majd hangsávot cserélsz vágó programban.
Amúgy meg nincs rossz képe a 4000-nek, de "gyönyörű" hangsáv nem indokolt mellé. Nem tudom mi a felhasználás célja, ami minőségi hangsávot igényel, de akkor komolyabb kamerában kéne inkább gondolkodni.
Nem mondom, hogy megbántam a 4000-est, mert ennyi pénzért bőven jól teljesít, és nekem még éppen elég (egyenlőre) de mai ésszel mást vennék.
-
KisTé
tag
válasz hunluigi #13946 üzenetére
Aha hát ez nem olcsó na meg hova teszem a zsebembe vagy mi, ott hall mindent.....akkor más a GoPro az vesz hangot is sztereóba faszán, vagy ahhoz is kell valamit rádugni? Melyik a legolcsóbb jó GoPro vagy kamera amihez nem kell semmit külön venni és veszi a hangot is sztereóba tisztán ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs