- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Casoli #14348 üzenetére
Mint feljebb le írtam, arra kb. 1 perc videó fog hibátlanul rámenni(illetve ez a tapasztalatom).
Sinceritytrading-ről Az 5 ezerért rendelt 64-es samsunk kártya kóreai, vagy is eredeti ami tőle érkezett, viszont amit rendeltem 32gb-set(ugyan az, samsung....) annak a dobozán más felirat van, talán más a színük is, és nem is kóreai. De mint fent ezt is leírtam, már másfél éve nyúzom, 200gb videó már tuti "átfolyt" rajta.
-
veterán
válasz Casoli #14352 üzenetére
Szerintem akkor te használj cl 4-es kártyát ha elégedett vagy vele, mi inkább nem adjuk cl-6 alá "biztonsági" okokból. Én személy szerint pl csak cl-10-es kártyákat használok, a mai világban már nem egy nagy kiadás. Tehát szerintem kb a semmiről megy a vita.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
válasz sityupityu #14353 üzenetére
+1. Árban nincs is jelentős eltérés, maximum annak érdemes maradnia CL4-en akinek már van olyan kártyája, és nem akar újat vásárolni. Nekem mind a három kártyám CL10-es:
A második a régebbi az van az SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam-ben
A legkisebb tárhelyű is CL10- es az GoodRAM 8 GB-os, de alig volt használva, a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépemben van
-
törölt tag
Nos ellenőriztem az ereditséget a http://sjcamhd.com/safe/ oldalon
Kérdés: Lehet regisztrálni valahol a honlapon a terméket?
-
Micsurin
nagyúr
válasz #41133696 #14355 üzenetére
Csak ennyit tudsz csinálni mást nem!
Mod.: Többször tárgyaltuk már itt is, hogy legalább írhatná volt e már lekérdezve a kód stb....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz sityupityu #14357 üzenetére
Nem szakadnának bele a fejlesztők... csak annyi elég lenne, hogy a legelső lekérdezés dátumát elmentse, és visszadobja. Sőt... elég lenne csak jelezné, nem először volt kérdezve.
Még csak sok munka se lenne vele... Műszaki Szakgimiben az évfolyamunkon bárki meg tudná talán írni már most érettségi előtti évben....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
drjuris
csendes tag
Üdv. mindnekinek!
Nemrég vásároltam egy SjCAM SJ4000 Wifi-s készüléket. A menüjét böngészve van egy-két dolog amiről a user manualban sem találtam semmit!
LOGO Watermark
Szekvencia
FOV
WDRLégyszi valaki írja meg, hogy milyen funkciót takarnak ezek a pontok!?
-
Czimby
addikt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
törölt tag
A nem WiFI-s modell dobozára miért pakolják fel a WiFi QR kódját ?
-
tirdi
csendes tag
válasz drjuris #14361 üzenetére
Szia!
LOGO Watermark: Ha bekapcsolod, a jobb alsó sarokban egy SJCAM vízjel lesz a videón. (Ha van dátum, bal alsóba kerül.)
Tényleg, ezt a vízjelet nem lehet valahogy megváltoztatni egy sajátra?Szekvencia: Ahogy én tapasztaltam, fotózáskor sorozatfelvétel. Vagyis ha pl. 3-ra állítod, és fotózol, 3 képet csinál gyorsan egymás után.
FOV: Látószög, ha ki van kapcsolva akkor teljes, lentebbi opciókkal pedig egyre szűkíti (igazából csak levágja a kép szélét szoftveresen).
WDR: Wide Dynamic Range. Változtat a képen egy kicsit, itt egy teszt videó, hogy gyakorlatban mi is ez: https://www.youtube.com/watch?v=WirHTZ_XEk4
-
törölt tag
Nos szerencsére rákérdeztem, hogy jogilag mi a helyzet közterületen. A válasz az, hogy az emberek arcát, és az autók rendszámát ki kell takarni.
A magam részéről a felvételekből kivágom az autókast, és az embereket illetve Youtube-nál van ilyen opció:
http://blog.volgyiattila.hu/2011/09/05/kit-es-hogyan-szabad-kozteruleten-fotozni/
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Extrem shopban 24490huf a wifis sj4000 kamera. Ennél jobb árat tud valaki esetleg? Hétvégén rendelnék. -
törölt tag
válasz Micsurin #14366 üzenetére
Bár nem vagyok ezzel egyedül.
https://444.hu/2015/02/16/embert-fotoztal-most-meglakolsz
Milyen videószerkesztő programot használtok? Nekem a Windows Movie Maker megteszi, egyetlen az arcokat és a rendszámokat képtelen kitakarni, helyette vág A Youtube meg lassú
-
veterán
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A héten került hozzám egy SJ6 Legend kamera. Ismerkedünk.
Két kérdésem lenne!
1. Ha WiFi-n keresztül kapcsolódok a telefonhoz, akkor ugyebár a telefonon nincs net. De akkor, hogy lehetséges a firmware update appon keresztül?
2. Arra már rájöttem, hogyha felvétel közben megnyomom a Beállítás gombot (kis csavarkulcs), akkor zárolásra kerül az aktuális felvétel. Viszont ezt utólag is meg lehet tenni valahogy? Amikor visszanézek egy felvételt, vagy erre nincs lehetőség?A válaszokat előre is köszönöm!
+1. Aki autóban használja kameraként, az kiveszi előtte az aksit, vagy benne hagyja a kamerában?
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
lecso 100
csendes tag
SJCAM4000 WIFI-hez kizárt,hogy külső mikrofont csatlakoztassak?
Nincs valami trükk? -
Pikachu24
aktív tag
válasz Dolphine #14373 üzenetére
Aki autóban használja kameraként, az kiveszi előtte az aksit, vagy benne hagyja a kamerában?
Ez szerintem úgy működhet mint amikor az usb-re van kötve a kamera. miútán lehúzod a kamerát, a kamera nem hírtelen leáll, hanem szép lassan lekapcsol.
Vagy is gondolom hogy ennek autós módban is így kell legyen, sőt, ott még le is kell állítania a felvételt. Én nem venném ki belőle az akkut -
Dolphine
addikt
válasz Pikachu24 #14380 üzenetére
Először is köszönöm a választ!
Valóban úgy működik, hogyha dascam módban ráadom a gyújtást, bekapcsol, majd egyből indul a felvétel, ha leveszem a gyújtást, akkor egy kicsit késleltetve történik mindez.
Azonban az angol nyelvű használati utasításban ez van:
CAUTION: When using your camera as a dashcam, use a car charger cable and remove the internal battery to make sure it does not die out while you travel, and to avoid overcharging/overheatingA többi kérdésre esetleg tudod a választ?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Xarina
aktív tag
SJCAM SJ4000-t sok helyen már az új 2 inches kijelzővel árulják, de néhol még lehet kapni a égi kisebb kijelzőset 10-15%-al olcsóbban. Megéri az újabb változatot venni vagy a kijelző méretén kívül van más változás is?
-
veterán
-
Xarina
aktív tag
válasz sityupityu #14383 üzenetére
Valaki nekem olyasmit mondott, hogy a régiben még van Anti Shaking, a 2.0" kijelzősökben már nincs.
-
veterán
-
Pikachu24
aktív tag
-
veterán
-
regos
tag
Volt kérdés ,hogy miért hullámzik a kép teteje 4000+wifisen.
Úgy tapasztaltam,hogy a motor mikrorezgéseit veszi fel a kütyü és ha sikeresen összállnak (mint két kicsi legó) akkor hullámzik be a kép.
Mivel nem folyamatosan csinálja,visszanézve pár felvételemet , eléggé sebességfüggő, így erre gondolnék...
Viszont a megoldásról tippem sincs :-( -
veterán
Én amikor motorcsónakra rögzítettem akkor tapasztaltam ezt. De még a 4000 wifi-nél is ez volt. Motorozásnál épp ezért én nem is használom a vízálló tokot. Esőben meg motorozok. Ha meg valami külső sérülés éri akkor így jártam, de ez a vízálló tok csak elb@ssza a felvételeket és vele együtt a hangot is.
szerk: Ha nálad tok nélkül csinálja akkor viszont más a szitu, nálam nincs gond a felvételekkel ha nem használom, csak tokkal együtt tapasztaltam ezt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sityupityu #14390 üzenetére
"Esőben meg motorozok."
Ezt akartam írni: Esőben meg nem motorozok.
-
Pikachu24
aktív tag
Igen, ahogy írják is ez a jello effekt, drónoknál elég gyakori, múltkor a távirányítós csónakon tapasztaltam ezt, szer propeller miatt.
Valami ilyen esetleg segíthet. (Esetleg sj4000+ esetében a gyro is!)Anti shaking Néztem most egy videót, és azt írták alatta hogy ezt a képek készítésénél lehet használni. Gondolom valami elmosódás elleni dolog lehetz akkor.
-
Micsurin
nagyúr
Srácok, ezt már régen kitalálta a gyártó, és segít is a rezgésben.
Igaz, a V2-es blokk nálam még a gumialátétet is legyűri 3-5 ezres fordulat között. Mert ott úgy ráz mintha kiszeretne szökni a vázból.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
-
celafat
aktív tag
Az SJCAM SJ4000 mennyire használható fényképezéshez? Most elég olcsón lehet kapni, ezért felmerült bennem, hogy érdemes lenne beszerezni. Nagyon sokat utazom és még többet túrázom, de évente 8-12 nap előfordul, amikor eső miatt nem tudok fényképezni. Az akciókamerás része hidegen hagy, én kifejezetten esőben használnám fényképezéshez, mikor a rendes gépemet féltem elővenni.Esőben jóval kevesebb a fény is, ezért tökéletes minőséget nem várok el, de legalább használható legyen, ne legyen vele túl zajos, szemcsés a kép. Mennyire lenne használható ilyen célra?
-
Devil Smile
őstag
válasz celafat #14398 üzenetére
nincs viszonyitasi alapom mert meg csak par napja van meg a sj4000wifim az eken h9 meg uton van de olcsobban vettem a h9 4K-t mint a sj4000-t.. 15e vs 12e nem tudom mennyivel lesz jobb ha 1altalan jobb lesz..
lehet erdemes utanakerdezni az akciokameras forumban...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Pikachu24
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest