- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Aktív témák
-
dbalazs123
aktív tag
válasz koxminator #40300 üzenetére
Nem a mobiledatára gondoltam, hanem az only 2g kapcsolóra. Van akinek ez működik?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
( V )
veterán
válasz tariattila #40347 üzenetére
jah...és szerintem ebből az 50 ezer hszből min 20 ezer olyan ami azért született mert nem tudják használni a fórum keresőt, avagy max 5 hszig (se) olvasnak vissza
(#40354) Boonen007
ezen már azt se tudom h sírjak vagy nevessek
inkább nevetek... kínomban...
édes Istenem...huh na jó... tehát:
Slim ICS - az egy rom. nem rom típus mint a cigiknél a slim vagy a king size. ehhez - tehát a Slim ICS ROMhoz készült a Semaphore S - itt hibátlanul működik a 720p lejátszás és felvétel. ugyanennek a kernelnek a BM verziója (big mem) tehát a Semaphore SBM - szintén működik a lejátszás (és még mindig a Slim ICS ROMról beszélek) de a 720p FELVÉTEL NEM!
MÁS romokhoz (infinitum, CM9, AOKP stb.) is használható a Semaphore S/SBM annyi különbséggel hogy a HD 720p LEJÁTSZÁShoz kell a HD mod patch, de lesznek videók (magas bitrátások) amiket a patchel sem fog lejátszani rendesen! és a BM nél pedig ugyanúgy NEM LESZ 720p-s FELVÉTEL![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Linkin
senior tag
válasz tariattila #40352 üzenetére
És melyik kernelt szedted le mert XDA-n van 3 féle 0.64-es nekem olyan kéne amelyiknél marad a 720p felvétel illetve lejátszás
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
scream
veterán
Esetleg JW4-et támogató Semaphore-ról lehet már valamit tudni,hogy nagyjából mikorra is várható ?
-
radicspeter1
őstag
Szerintetek felrakham most a szuz jvu sema parosra az infinitum v1-et vagy varjam meg a v2-t inkabb es majd azt szuzen rakjam fel .??
ugye mar szerdan jon ki...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #40363 üzenetére
de persze lehet hogy azért van mert rondán írok
[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A GPS melyik ICS-ben megy a legjobban?
Kinek milyen tapasztalatai vannak?Elég sokat használom és fontos lenne. -
bok92
addikt
válasz logarithm #40372 üzenetére
Na hát annak annyi az esélye,mint ,hogy én holnap nyerek a lottón...
Viszont azt nem értem,hogy mi is volt a konkrét indok,hogy abbahagyták.Mert említették,hogy drága volt a szerverek fenntartása stb.De akkor minek fejlesztettek olyan sok készülékre? A letöltési statisztikákon a hülye is látta,hogy messze a sgs, utána meg az sgs2 volt a legtöbbet használt, a többi meg szinte sehol... Elég lett volna ezekre fejleszteni, kisebbek lettek volna a költségek, pl: maradtak volna xda-n a romokat meg feltették volna boxra, vagy más ingyenes online tárhelyre és annyi...
És akkor így még a családjára is lényegesen több idő maradt volna...
Vagy én látom rosszul? -
logarithm
őstag
-
Boonen007
őstag
Devil kernel a Devil Kernel kedvelőinek. Természetesen új 65-ös.
-
Linkin
senior tag
A sema 1.1.0s között és a devil 2 kernel között vacilálok csak az a bajom a devillel hogy még 4.0.3-on szoftrebootolt tőle a cucc bár lehet az NStoolstól a sema 1.1.0s akkor fut Cm9-en ez jó az lenne még a kérdésem hogy melyik kernel az energiatakarékosabb?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Boonen007
őstag
Én most AOKP B31-et használok ami már 4.0.4 és Semaphore ICS 1.0s-t és minden hasít és működik rajta.
-
-
Linkin
senior tag
Akkor inkább Devil mint sema nekem eddig nem volt bajom a semával nem volt bajom de én szeretnék rámenni az akksiidőre és ahogy láttam a devil tulajdonságokat ott volt egy ilyen
BLX (Batterie Life Extender, I don't think we need it, but maybe one feels better by using itWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Boonen007
őstag
válasz Linkin #40385 üzenetére
Szerintem ezek a kernelek kb ugyanannyi aksi időt hoznak létre nem hiszem, hogy olyan sokban különböznének...Nekem most ez a Semaphore ICS 1.0s nagyon adja 387mb szabad memória és hasíít megy HD videó felvevés visszajátszás...
(#40387) ( V )
Devilhez elég az NS Tools+Voodoo Sound?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz D1L1ZS #40384 üzenetére
igen, közben nekem is leesett (#40379), de az írta a dev hogy utána néz lehet-e optimalizálni.
én meg azért (is) mentem át devilre mert 379mb ram ami bőven elég mindenre és működik minden HD720p kompromisszumok nélkül!!!(#40386) Boonen007
igen, elég[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
válasz Boonen007 #40386 üzenetére
Én a helyedbe nem raknám fel az NStools még 4.0.3-on emiatt szoftrebootolt a cucc
nah én is felraktam úgy ahogy mondtátok az andvance menüben töröltem azt a cuccot de azért egy kernel pucolót is lefuttattamWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
( V )
veterán
válasz Linkin #40392 üzenetére
csak azért, mert attól hogy felteszed az NStools appot még nem fog egyetlen rom sem loopolni. ellenben ha valamit rosszul állítasz be benne és a settingsnél bent marad a set on boot pipa akkor már igen.
"igaz akkor nem használtam kernel puculót meg nem töröltem semmit Recoveryben de az akkor a gyári kernelre ment fel"
nem is kell mivel ez csak egy app!
[ Szerkesztve ]
-
Twitch
tag
az megoldható valahogy hogy a fülhallgatón és a hangszórón is egyszerre menjen a zene?
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik