- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
-
mike13
csendes tag
válasz motorhead #40450 üzenetére
Akkor tényleg FR, aztán a programok telepítésénél talán kiderül, melyik okozza.
Én a szabályossága miatt arra tippeltem, hogy valamelyik app szinkronizálni próbál határozott időközönként. Esetleg próbáld lelőni az időjárás, facebook, stb. alkalmazásokat kísérletképpen... -
motorhead
aktív tag
válasz tariattila #40455 üzenetére
Jah közben beugrott... Elsőre csak egy wipe cache partitiont nyomjak?
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
motorhead
aktív tag
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Lehet már volt, de: mi a különbség az AOSP, AOKP és a CM9 romok között?
Illetve a kernelekbe most honnan varázsoltak +40Mb ramot? Hol volt ennyi elbujt valahol?
Köszi
Laci
ui: ahogy látom az Infinitumosok szívnak a fordítással, lehet nem lesz holnap V2
[ Szerkesztve ]
-
Grind
tag
Új Elite Rom nem lehet rossz valaki próba?
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
( V )
veterán
válasz vitezlejszlo #40460 üzenetére
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
sixer66
senior tag
Jöhetne màr valami pöpec
kis rom.Vârjuk infitiumot.... -
vitezlejszlo
őstag
Bakker köszi! Ez a google vagy mi nagyon okos, megmondta nekem amit kerestem.. Hogy mik vannak ezen az interneten.. hihhetetlen..
AOSP = Android open source project.
source from google. Nothing added other then what is needed to make it work on the phone. (drivers)
AOKP = Android open kang project
Close to aosp but with many enhancements added behind what is needed to make it work on the phone.
Cyanogen mod would fall into the same category as AOKP.Hátha valaki mást is érdekel...
l
-
tariattila
veterán
válasz vitezlejszlo #40464 üzenetére
ezt jól kigúgliztad! kár, hogy azt már a gúgli se tudja mikor melyik a használhatóbb rilíz...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz tariattila #40465 üzenetére
Na a memória is megvan. Ez a google nagyon jó, nem is tudom hogy éltem eddig nélküle..
Szóval a memória többlet onnan van, hogy a telefon bekapcsolásakor az én párhuzamos univerzumi önmagam Szikszalagjának a memóriájával létesít egy kapcsolatot, amin keresztül megosztódik a szabad memória, ezért ezt a telefon többnek látja. Szóval ezért van több memória. ZPI. Bár a másik önmagam lehet szív, mert laggos lett a telefonja, és dolgozik az LMK, de nekem most jó, és jelenben élünk, és majd frissít egy újabb AOKP vagy AOSP vagy amire akar, és akkor majd neki is jó lesz. Vagyis nekem. Vagy nekünk. Ehh...
Köszönöm neked V ezt a Google csodát, fantasztikus! Éljen V! ÉLJEN V!
l
[ Szerkesztve ]
-
wozzy
tag
Neztem mar en is ezt az Elite romot. Eddig csak a CM9-et es CNA-t probaltam. Utso CM9-be egyelore nem talaltam hibat. Annyi, hogy lehetne meg jobban testreszabhatobb... Hajt a kivancsisag, szal legkozelebb talan kiprobalok egy Elitet. Vki mondhatna vmit rola...
[ Szerkesztve ]
-
paloczp
tag
Feltettem ezt a Weui 0.9.5 mod-ot. Bejövős. Persze nagyon még nem tudtam tesztelni. Egy fontos kérdés. Ebben ugye nincs magyar nyelv támogatás. Így akkor felejtős a gépeléskor a magyar szavak "tippadása" is? Nem akarnék külön feltenni most ezért más billentyűzetet.
Köszi, Pali
-
( V )
veterán
válasz vitezlejszlo #40466 üzenetére
látod megy ez neked! és ha legközelebb legalább ennyi időt töltesz utána olvasással mint ezzel az " ironizálással" lehet még a válasz is meglesz a kérdéseidre...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
manowarkill
tag
találkozott már valaki olyan problémával, hogy a kb3 romnál no service van? kf1-et előtte raktam fel, volt reboot is köztük, több rommal (cm9 nightly, elite), de nem adja meg magát a telefon. vodás vagyok.
-
daninet
veterán
Üdv!
Közel 5 hónapja nyúzom a galnet MIUI első ICS-re épülő romját és most elkezdett FC-zni (egy rom sem volt eddig a telómon ).
Ha nem veszitek személyetek elleni támadásnak, hogy nem olvasok vissza 40000hsz-t legyen valaki oly kedves, és világosítson fel mi most MIUI fronton a menő. Nagyon megköszönném.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bok92
addikt
válasz daninet #40471 üzenetére
Az igen!
Hát főleg ezt használjuk WeUi , csak várjuk hogy frissüljön a 0.9.5-ös verzió...
Vagy pedig ez: Andy -féle miui itt meg azt várjuk,hogy frissüljön a 2.4.6 v1-es verzió.
Előbbinél egyeseknél sok fc jelentkezett, igaz nálam pl nem, viszont hiányzik a galéria, meg az iránytű, meg egyebek...
Utóbbinál a videofelvétellel volt a gond meg a wifi tethering nem működött,ha jól emlékszem.
Legjobb stabil verzió még a galnetnál volt, viszont az meg sajna megszűnt...
Meg még van ez a multilanguage támogatta rom is, csak ez is frissítésre vár...[link]
Meg még van Euphoria meg Asnetmiui is, de azok nem menők...Remélem nem maradt ki semmi... Ja és remélem,hogy sikerült segítenem...
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Na infinitum varhato??
[LG NEXUS 5]
-
Weeman1
veterán
válasz radicspeter1 #40474 üzenetére
Csak holnap lesz belőle valami.
Update: Today, as decided we started syncing for b31 updates but we were too many syncing errors, many problems today. Also, purpletoxicity broke his sgs's screen(:'(). Then we had compiling errors..:'(. We are gonna retry syncing and compiling again tomorrow for a last time this week, of it doesn't work then I am gonna fork or mod compiled b31 released by aokp team, who h I really don't wanna do cause of those stupid apk manager errors. I'll try my best to get a rom for u guys tomorrow only.
Edit: if I have to mod compiled b31 then it may take some extra time as I will have to start again from scratch, adding all mods. Let's hope for the best.
Xiaomi 11T Pro
-
-FreaK-
veterán
[ROM][ICS 4.0.4] WeUI v0.9.8 (Updated: 4/10/2012) (MIUI4)
v0.9.8 (Data wipe needed for this release)
* Installer now remembers your last installation settings if using "Customize Previous Installation" feature
* Fixed incoming calls and RIL problems
* Signed missing apks which resulted in missing apps like Gallery, Car Home, etc
* Installer script changes and fixes
* Updated Semaphore to 1.0.0 (Captivate)
* Updated NStools
* SuperSU icon changed to Permission Manager
* Some other changes -
paloczp
tag
válasz -FreaK- #40478 üzenetére
Üdv,
Hogyan oldjátok meg a lokalizációs problémákat? Lévén nincs benne magyar nyelv támogatás. Helyesírás javítás pl. Az éjjel feltettem (kipróbálni) a CM9 nightly 4.0.4 modot, de ahogy ez kinéz, egy fostalicska
Tetszett/tetszik a WeUI nagyon, de lenne kérdésem:
- touchdial-ban keres az ékezetes nevekben?
- beállítható-e a címjegyzék listázásánál a Vezetéknév, Keresztnév sorrend?Köszi, Pali
-
daninet
veterán
Hát, mostanában nem volt sok időm, ez a rom pedig azt tette amit kell.. nem volt lassulás 5 hónapja.
fo_di: hónapok óta nem bántottam, 4-5 app van rajta egyszerűen normál emberré váltam aki normálisan használja a telefonját
most mindenelkezdett FC-zni, úgyhogy kipróbálok valami újat.látom most jött ki az új WeUi.
Milyen kernelt használtok hozzá?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Leejtettem a telefonom, és meghalt a home gombja. Először csak haldoklott, de nemrég végleg felmondta a szolgálatot.
Tudtok ajánlani szervizt, ahol korrekt áron és jó minőségben tudják cserélni Budapesten?Előre is köszi,
Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
-FreaK-
veterán
válasz paloczp #40480 üzenetére
Hogy mit? már írtam korábban is hogy számomra teljességgel érthetetlen hogy miért akarja valaki magyarul használni a telefont.
1: ha fel tudod rakni a romot akkor annyit tudsz angolul amennyi a használatához kell
2: alig van benne pár felirat, szöveg amit le kell fordítani, bárki meg tudja tanulni ha nem tudná
3: Ocsmány. Most komolyan hogy néznek már ki magyarul a szövegek?
4: az Android, Linux (meg úgy alapjában az informatika) nyelve az Angol.
5: Tényleg alig van amit meg kell tanulni... ennyit mindenki tud.Magyar nyelvű bill.-t tudsz marketről leszedni (szinte mindegyik tudja), szvsz a SwiftkeyX a legjobb.
A másik kettőre már válaszoltak.
-
Ricardo
titán
válasz -FreaK- #40487 üzenetére
" írtam korábban is hogy számomra teljességgel érthetetlen hogy miért akarja valaki magyarul használni a telefont."
Nem az a lényeg, hogy meg tud az ember ennyit tanulni angolul, vagy nem, hanem a telefonom tudjon már az anyanyelvemen. Ez ad egy bizonyos "komfort" érzetet.
-
berczy03
aktív tag
válasz Boonen007 #40490 üzenetére
+1!!!
Én IT-s vagyok (UNIX, Linux környezetben dolgozom), mondjuk hogy az englishez is konyítok egy csöppet, de komolyan, hadd használjam úgy a telefonom, ahogy nekem tetszik. És ha magyarul tetszik, akkor úgy!
-FreaK-: Lehet, hogy számodra teljesen érthetetlen, de szerintem nem is kell értened, csak fogadd el, hogy van aki így, van aki úgy!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
dbalazs123
aktív tag
válasz paloczp #40480 üzenetére
Szerintem igaza van -FreaK-nek és nektek is. Egyrészt érthetetlen miért ragaszkodik valaki a magyar nyelvhez, másrészt mindenki használja úgy a telefonját ahogy szeretné. Aki viszont magyarul szereti a telefont, ne fostalicskázzon le egy ROM-ot azért, mert nincs benne egy olyan nyelvnek a támogatása, amit a világ 0,14%-a beszél...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
scream
veterán
"3: Ocsmány. Most komolyan hogy néznek már ki magyarul a szövegek?"
Azért ezt egy kicsit erősnek tartom ... A magyar nyelvet beszéled, használod minden nap,benne nőttél fel majd jól leocsmányozod és a tetejében még csodálkozunk is ,hogy itt tart az ország (persze biztosan a tanulatlan politikusok miatt ...)
Amúgy nem tudom mit tartassz "ocsmánynak" ... ? Azt,hogy a Settings Beállításokként szerepel ? Vagy nem csak Data hanem Adatkapcsolat ?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Álj.
Egy szóval nem mondtam hogy ne használd, vagy ne úgy. Hol láttad hogy beleszóltam? (Boonen007)
Azt nem értem hogy miért akarod úgy használni. Ilyen környezetben természetesebbnek tartom az angolt. Ezért kezdtem kérdőjellel.Még egy ellenérv: csak az alap feliratok, programok lesznek magyarul, az egyéb feltelepített programok nem.
Oké ha ez valakinek kényelmesebb vagy tetszetősebb, de szerintem az angol megfelelője még inkább az (nekem tuti).babicsbalu:
Igen, pontosan ezeket. Ahogy fentebb is írtam, nekem természetesebb itt a settings, stb.Logikusabbnak tűnik nekem, több az érv az angol mellett
[ Szerkesztve ]
-
motorhead
aktív tag
válasz tariattila #40459 üzenetére
A tegnap este folyamán túljutottam egy FR-en, és azóta tökéletes a telefonom. Viszont szeretném megkérdezni, hogy a FR miért nem törli le azokat a könyvtárakat a gyökérből, amiket különböző programok hagytak ott? Pl. gameloft igo stb... Azt hittem egy FR az tényleg a gyári állapotot adja vissza.De ezek szerint nem.
-
motorhead
aktív tag
válasz tariattila #40496 üzenetére
Az oké. De én egy teljes kipucolást akartam. Mivel lehet azt elérni, van olyan, hogy formatálás vagy ilyesmi?? Sok program tesz a gyökérbe fileokat könyvtárakat pl. De ezeket már nem biztos, hogy fel akarom telepíteni újra.
-
paloczp
tag
Lehet, hogy csak én élek szatyorban, de úgy gondolom, hogy azért 2012-ben csak meg lehetne ezeket a dolgokat oldani. Főleg úgy, hogy az eredetiben - gugli által kiadott ICS - VAN magyar támogatás.
Eddig sem zavart az angol nyelv, csak az, hogy minden lófasz rendszer az OS nyelvezetéhez igazítja magát, a tárcsázó GB alatt sz@rt ékezetes nevekben keresni, stb.
Pl. Gmaps egyből "láb"-ban (így szépen magyarul) fogja neked a távolságot megadni. (Legalábbis "asztali" rendszeren tuti", hiába van a googlis profilodban a nyelv magyarra állítva). Lehet, hogy nem ez a legjobb példa, de azért ez elég gyenge indok, hogy az oprendszerek nyelve _angol_. Max szar a fordítás. És most nem téged, vagy azokat akarok ezzel bántani, akik szabad idejükből áldoznak fordításokra, leírások gyártására, stb.A válaszokat pedig nagyon köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest