- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Ebben az Infinitum Blue-ban az aksi kijelzést visszalehet valahogy alakítani blue lightning félére?ÁÁÁÁ úgy látom az egész módosított rusnya valami...
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz radicspeter1 #39103 üzenetére
A blue változat nagyon módosított az eredeti ICS-hez képest? Mármint külsőre.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz D1L1ZS #39100 üzenetére
Köcce, már töltöm is!
bok92: sikerül "kicsit" több szabad ramot kicsikarni a kernelekből, a semaphore-nál 399,3mb-ot ráadásul van egy patch ami a romot patcheli és a 720p-s videófelvétel is megy vele.
Perszehogy kipróbáltam MIUI alatt is azt jól hazavágta a rendszert a hugemem kernel.szerk.: megelőztek.
Valaki tud odinos ICS kernelről? akkor nem kéne törölnöm mindent.
[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
JW 4 alá van olyan kiegészítő ami kikapcsnál feldobja a recovery,download mod stb lehetőséget?
-
badmad
senior tag
válasz Steelheart2 #39058 üzenetére
Megpróbáltam a gamezt hát ......nekem nem jött be lagolt ,akadozott igy ment a levesbe visza a gyári 2.3.6 rányomva a jw4 mindez rootolva egy kis go launcher nekem ez így egyenlőre megfelel de ismerve magam nem tudok megmaradni ennél de igyekszem pár napig viszafogni magam
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Már megint cseszekedik a gépem vagy a telo.Nem tudom csatlakoztatni a gépre.Ezt irja ki:A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Már probáltam egy szüz windows 7 64biten is.Bármelyik USB re kötöm,változatlan.Már a divereket is ujraraktam.Reggel még ment.Most meg semmi.Lehet az hogy bedöglött a telo usb csatija?Csak tölti a telot.(#39109) badmad
Lagolt?Pedig annyira dicsérték.Na mindegy.Én is ki akartam probálni,de valami van a teloval.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
D1L1ZS
őstag
válasz -FreaK- #39108 üzenetére
Jah elvileg igen. De kell még egy modem illetve egy csc is a pit mellé sztem.
Viszont JW4re még nem nagyon vannak cuccok...Rutolt kernel már van de kb ennyiröl tudok...
Most gondolkozok h akkor ez csak gyaluláshoz kell; arra tökéletes lesz sztem.[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Feenyx
aktív tag
Ha csak a JVO-s modemet szeretném felrakni a telóra akkor az úgy jó ha letöltöm az egész JVO romot a samfirmware.com-ról és onnan veszem ki? Jelenleg a JVO romnál 3 fájl van, nekem a phone-t kellene betallóznom ugye?
-
Linkin
senior tag
Na felraktam a Romot most már csak azon gondolkodom hogy a semaphore kernelt is felrakjam e
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Cseri0058
őstag
Valaki aki ics-t használ segítsen!!!
Milyen rádiót használtok rá? (nem netes) -
Feenyx
aktív tag
válasz Steelheart2 #39115 üzenetére
Megcsináltam, köszi!
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Van már stabil 4.0.4?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
( V )
veterán
-
dbocskai
tag
fent van az első hsz-ben két rom.
az xwjvz és az xxjvu value pack.
mi a különbség a kettő között? mindkettőben van magyar nyelv?
t-függő telóm van, gyári 2.3.4-es rommal. ez lesz az első frissítésem, bármelyiket feltehetem?
-
D1L1ZS
őstag
Nah minden meg van (remélem) az esti ROMoláshoz.
- Végül a CM9 nightlyra tettem le a voksom (szeretem a stock közeli "érintetlen" dolgokat)...
- Legujabb Gapps
- Kernel cleaning script
- Sema 0.9.8sbm kernel + 720p patch
- KB3+KF1 modem (sztem KF1 rakom fel; mivel JVU alatt is jól muzsikál)Kérdésem is lenne; mégpedig h ha esetleg visszajönnék gingerre (remélem nem kell), mivel most ext4 en vok meg journal off stb; Mielött feltolom a nand mentést ext4re kell formáznom illetve journalt offolni kell stb? Magyarul csak ugyan arra az alapra lehet visszatolni a nand mentést amelyiken csinálva volt? Elöre is thx.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz dbocskai #39123 üzenetére
mindkettőben van magyar, JVU-ban vannak 1-2 ICS-s extrák (face unlock, képszerkesztő, stb.) a kártyafüggőséghez nincs köze, felteheted bármelyiket!
(#39124) D1L1ZS
szerintem a KB3-n jobban megy a mobilnet
és igen, amiről mentesz nandot olyanra kell is visszatenni (a journal nem lényeg, csak a partíció fs stimmeljen)![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Linkin
senior tag
válasz ZEN1TH #39129 üzenetére
Buggal még nem találkoztam kernelt még nem raktam fel de a semaphore 0.9.7 fogom az jó hozzá de a sima kernelel is jól muzsikál lehet húzni a procit governorsokat állítani az alap kernelel csak vodoo támogatás nincs
-
D1L1ZS
őstag
válasz berczy03 #39130 üzenetére
Nincs mit; de ahogy most olvastam a hsz eket a cucc topikjában lehet h rosszul ertelmezem; de ez nem müxik bigmem kernelekkel csak a hugeram kernelekkel...mert huge ram kernel 386 mega ram+13 mega a bigmem esetében=399mb....es bigmem esetében ugye a 720 p rovására megy...
-
Linkin
senior tag
de ennyi ramot honnan vadásznak le? nekem 327MB van és az is elég de ezek a kernelek is élénken érdekelnek
-
just
aktív tag
Biztos sokan kérdezték már, de most gyorsan kéne válasz hogy mivel tudom lementeni az sms-eket a gépre?
Two things what i hate. People that can't count...
-
MPeter87
őstag
-
-FreaK-
veterán
386mb ramom van így (kisöpörve az alkalmazásokat 295mb szabad.). De a semaphore kernellel elérhető 399is.
-
veterán
Üdv
A Semaphore kernelt felraktam.
Megnyitottam az appot és nem tudom a beállításokat megcsinálni.
Kérnék egy kis segítséget
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest