- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz #97544192 #15898 üzenetére
Hát ja. De úgy az egész rendszer be tud akadni, olykor elgondolkozik "fél-fél" mp-re... Szal, újra felteszem:
Galaxianon hogy lehet ext4-be konvertálni? A chainfire féle "tweaks" app nem megy. Pedig elvileg ezzel kéne. Azt írja, cf-root kernel és root kell neki - a roottal semmi probléma...
btomek: [link]
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
btomek
tag
Nagyon köszönöm!
Egyébként - bár tudom kinek a pap, kinek a papné - de a MIUI egy jó választás? Nekem "csak" annyira van szükségem, hogy megbízhatóan működjön a telefon. Vagy célszerűbb a a legújabb gyári romot rátenni 'oszt csókolom?
-
kutkut
addikt
válasz btomek #15904 üzenetére
Nekem ezzel a legújabb gyári rommal fc-zett a phone.apk... Most felraktam vmi javító zipet, meglátjuk. + felraktam hozzá egy kernelt, 1200MHz-en fut, és úgy meg tud akadni, hogy az nem igaz... És nem is olyan gördülékeny, mint a miui... Viszont, 12%-ot merült 1 óra netezésnél alatt. :/
Meizu MX3 32GB
-
rasky
senior tag
JVR-ODEXED-BatMod-ExtPowMen-AOSP-Lock.zip With AOSP Lockscreen!
-
kutkut
addikt
válasz Leonardo91 #15906 üzenetére
Mivan? 1 óra folyamatos netezés, kijelző on neked sz@r?
Am, megvan... Nem a tweaks app kell, hanem az ext4 manager.
Meizu MX3 32GB
-
rasky
senior tag
válasz Leonardo91 #15909 üzenetére
repülőbe lement nekem is 4-5%-ot, eddig 0-1 volt, de még várok vele, hátha beáll.
-
CHIPman
nagyúr
Hmm. Eszembe jutott valami. Ugyebár a Galaxian kernelben van hardveres UI gyorsítás, tehát elvileg tökmindegy, milyen órajelen megy a proci. Namost szarráunderclockolva elmenne akár két napot is, és a gyorsítás miatt elvileg nem lenne semmi észrevehető különbség. Ha van igény rá, kipróbálom, úgyis fel kell raknom egy JVR-t.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
kutkut
addikt
válasz Leonardo91 #15909 üzenetére
Itt valami nincs rendjén... Ennél a miui durván 2* jobb...
CHIPman: Máris próbálom.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
CHIPman
nagyúr
Tegnap olvastam valami eszmefuttatást xda-n, Nikademus próbálja eltüntetni a battery draint CM7-ről, eddig részleges sikerrel.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Dr V
őstag
válasz btomek #15904 üzenetére
Sztem jó választás, azon belül a galnet 5.2 Zenelejátszó szépen szól, akksi jól bírja, viszont a gyári romoknak jobb a kamerája a galnet miuira nem lehet feltenni a gyári kamera programot, de ha tévedek javítsatok ki.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Bavid
senior tag
Egy kis off, szükségem lenne erre a képre, csak nem csak erre a kivágott részre hanem az egészre (ez egy fekvő kép alapból), nagy felbontásban, esetleg valakinek ötlete?
Más: kicsit sok lett a reklám a mobilarénán...
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
A google már tud kép alapján is keresni! Feltöltöd a képrészletet és megkeresi mindet illetve a hasonlókat. Én is így kerestem. Parancsolj
[ Szerkesztve ]
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Help please!
Eltünt a default legalsó baromról az alkalmazások ikonon kivül minden.
Névjegyzék,telefon ,üzenetek.
De csak a default atw launchernél van ,ha launcherprora váltok akkor megvannak.
Van ötletetek?
Köszi előre is.
Volt reboot is.
Üdv. -
sb
veterán
Kérdeztem már, de nem jött válasz:
Töltőn az akksi csak tölt és a telefon a töltőről megy? Vagy ugyanúgy az akksit szívja?
Gyk az érdekelne, hogy érdemes-e töltőn tartani (mondjuk 100% után is) vagy nem. -
sgery
őstag
Üdv!
Továbbra is lenne egy hang próblémám. Kérem valaki segítségét!
pár napja vettem használtan még garanciális galaxy s-t.
Igazából nem néztem meg hogy az akkori rommal hogyan ment, de azóta már kb 5fajta (köztük a gyári) romot is felraktam, és az összesnél az alábbi gondom lenne:
a zene és a rádió úgy szól, mint ha pl. egy stadion effekt lenne betéve. Közben nincs, többször ellenőriztem, minden eq stb.. ki van kapcsolva. Próbáltam több zene lejátszóval, hasonló a gond.
Ami újdonság, hogy most a dark rom alatt az fm rádió jól szól. De az mp3 ugyan úgy szörnyű.
A jack dugót kitakarítottam, volt benne egy pamacs, de sajnos nem ez volt a gond:/Valami ötlet? Vagy ez már szervizes gond lesz?
Köszönöm annak, aki segít és válaszol
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
lefkosia
őstag
Most épp nyaralok, és most látom, hogy kijött a JVR. Tudnátok mondani véleményt, hogy jobb e a JVQ-nál?
The Truth Is Out There
-
sgery
őstag
Voodo contorolt felraktam, de nem ért el javulást.
3 féle fülessel próbáltam:
a gyárival egy sennheiser profi fülessel, illetve most rádugtam a sennheiser hd555 fejhallgatót, ezzel viszont az mp3 is jól szól.
Lehet valami ellenállás szállt el benne? vagy mi?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sb
veterán
válasz B.Ricsike #15928 üzenetére
De akkor az nem tesz neki túl jót gondolom... ha az akksit szívja és töltőn van akkor az azt jelenti, hogy ahogy fogy a nafta folyamatosan töltődik is az akksi.
Gondolom ha így megy, akkor sokkal kevésbé megterhelő, ha 100%-on lehúzza az ember és csak akkor tölti újra amikor kell.
De valaki írt olyat, hogy ilyenkor a töltőről megy, csak nem találom.
-
-FreaK-
veterán
-
bok92
addikt
Firstly, get ready to say hello to the next version of GalnetMIUI Twooey!
Here's a shortlist of the features of the rom:
MIUI 1.7.22 level of features: This has been found to be the most stable in our test builds so far.
Rom Base: The rom will be based on Gingerbread 2.3.5
Multi-Language Capability: Due to it being 1.7.22 equivalent, this will mean that the existing v6 Multi-Language pack will work with the next rom.
Battery Life: Outside of the current test I have been doing with the development version of the ROM I am using, Galnet has reported 48% remaining after 2 days (yes, 2 days) of uptime on the release ready version of the rom.
Brand New Boot animation
Brand New default theme: This is still a work in progress
LttlDvlVárom már!!Főleg ha ilyen jó üzemidő lesz....
-
munnergep
senior tag
Remélem 1-2 nap és kiderül, hogy a MIUI nem is merül
szerk.: ja, látom lassú voltam
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
sgery
őstag
No, akkor ötlet senkinek a voodoo soundon kívül? Ott hiába kapcsolok bármit is, nincs változás.
Mitől lehet az pl. hogy a nagy fejhallgatón szépen szól, míg az összes (kb 4db köztük gyáriak is) fülhallgatón csúnyán? Elment az ellenállás vagy valami a samuban?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest