- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
Srácok! Megtetszett ez a moboPlayer, de nem tudok egy mkv-ban váltani sem a feliratok, sem a nyelvek között, holott azt írja, hogy lehet. Látom is, kiválasztom a másik nyelvet, de a progi nem azt nyomja. Van erre valami megoldás?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
pap
senior tag
Mit szóltok ehhez? Itt valami susmus lesz a dologban? Szintem minden telefon fél áron van.
[link][ Szerkesztve ]
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Begi
senior tag
válasz Everman #15204 üzenetére
Nem azért hogy a pártjukat fogjam, mert nekem is gyanús, de legalább elolvashattad volna a vásárlási feltételekt:
Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás fizetésre, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.Mondjuk az ár is vicces:
Ár: 69.990 Ft(69.990 Ft +ÁFA)[ Szerkesztve ]
-
vagyula
senior tag
válasz tariattila #15215 üzenetére
Mondjuk van egy fasza effket a honlapon, amikor berakod a kosárba a terméket
Garanciális feltétetek:
Garanciális feltételek (MINTA!)[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
Leonardo91
senior tag
Kérdezzétek meg Wunderlich János urat
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
kutkut
addikt
Hoppá-hoppá MC2 a samsung appok között, ingyé'
Meizu MX3 32GB
-
Szögecs
csendes tag
Üdv! Ha rendeltem Go!Net S mobilinternetet a T-nél, akkor a telefonban kell hozzáférési pontot beállítani? Mikor megvettem a telefont, néztem, hogy be van állítva egy web'n'walk meg egy mms profil.
May the Force be with you!
-
Vic61
senior tag
válasz Leonardo91 #15221 üzenetére
...ráadásul mindent csak "előrendelni" lehet!!!!
Átverés az egész, be kellene jelenteni....Samsung Galaxy Fold
-
Bavid
senior tag
Ja egyébként tényleg gyorsan tölt a MIUI, 6%-ról 19%-ra komoly 7 perc alatt feltöltötte magát! Asszem kicsit megvan zavarodva
-
kutkut
addikt
Ja, azt nem néztem.
Bavid: Mire ebből lesz vmi... stabil...
Am, a samsungos appok csak akkor működnek, ha van samsungos twframeworköd. Régen volt a MIUI-ban, de többet ártott, mint használt, így kiszedték. Szerintem többek közt ezért nem olyan smooth egy gyári rom... 2 framework nem fér meg egy csárdában alapon.
Am, nagyon várom, mit tudnak alkotni.Meizu MX3 32GB
-
-FreaK-
veterán
A stabilitással már rég nincs gond tök jó megy igazából minden meg gyors is. Az aksiidő és a rádió hiánya az egyedüli ami probléma. Azt igazából erősen kétlem hogy a rom meg a framework hackelésével(vagy új készítésével) fognak tudni javítani az aksiidőn, ez még mindig a CM7 alapokon múlik szvsz, bár kicsit azért talán lehet javítani.
Van rá módszer a TW framework felrakásához ami a samsung apps-nak kell, de ezt inkább kérdezd xda-n vagy Galnet fórumán.
-
nggabi
félisten
2.3.5 lesz nekünk is? xance nexussán az van... de azon nincs 720p
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
sb
veterán
válasz vagyula #15185 üzenetére
Nálam volt 1-2 fagyás vele, de közel sem annyi, mint a 4.1-el. Viszont be-belassult és "nagyon" merült. Előtte a 4.1, utána a stock JVQ sokkal jobban bírja... de persze a Froyonál ez is jobb volt sokkal.
A 100%-os töltés meg szerintem nem romfüggő, nálam volt ilyen minden eddig romon... meg olyan is, mikor lehúzva rögtön elment a 2-3-4%.
[ Szerkesztve ]
-
htaos
tag
S.U.R.F.A.C.E. v2.2 Sam's Ultra-lite ROM Fast And Completely Expandable JVQ
Erről a romról van valakinek tapasztalata?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
VINIKOR
senior tag
Ilyen felület mivel lehet csinálni: [link]?
-
Bdanyy
addikt
Nekem otterbox van, ez elég jó masszív és kellemes a fogása. Két részből áll, egy szilikon meg egy merevtő ami mégjobban tartja a szilikont hogy ne tudjon lecsúszni még ha kézzel le akarod húzni akkor sem
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Moszkvics
tag
Egy kicsit utánanéztem a cégnek. Íme az eredmény:
Best Forest Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 12-09-007282)2618 Nézsa, Árpád utca 9. Asz:23297618-2-12
A Best Forest Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság adatai. Korlátolt felelősségű társaság 2011. március 30. Fakitermelés Megnevezés Összeg Pénznem Összesen 500,000 HUF azaz ötszázezer HUF. Wundelich János Brill Margit 1181 Budapest, Csontváry K. Tivadar utca 57. (an.: Brill Margit) 1181 Budapest
Ami érdekessége, hogy tevékenysége fakitermelésre szól, így elég csücskös a mobiltelefonokkal való kereskedés.
Szerintem kamu az egész.
Na pá!SGS - Forever!
Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest