- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
telya
aktív tag
válasz schawo #15299 üzenetére
eddig osszesen talan 2-szer csinalta, mindketszer pont azutan h egy hivasnak vege volt.. azt se tudom mire kene nyomni, ha nem zarom be a phone.apk-t, bizonytalan h idovel magahoz ter-e, ha pedig bezarom, elmegy a telefon funkcio es nemtom ujrainditason kivul hogy lehet visszahozni.. (vagy lehet h idovel magatol ujraindulna?)
-
bok92
addikt
Mikor lesz új Galnet MIUI?
-
b_daniel
tag
A szentháromság: „ZSJPE modem – Wifi driver – EDGE”. Ezzel a három dologgal, sokkal tovább fogja a telefon átlag használat mellett húzni. Ha internetezni akarunk, akkor pár kattintással vissza lehet állítani a hálózatot 3G-re vagy HSDPA-ra."
-ezeket érdemes megcsinálni stok jvqval is vagy ezek már abban javítva vannak ?
van valami új dolog ami régebben jött ki viszont azóta bevállt?odexedre lehet rakni kernelt vagy deodexelni kell hozzá ?(elolvastam 2x de nem tudtam leszurni a lényeget )
szerk: a jvq installal eltűnt a root, van olyan amit egyszeruen fel lehet pakolni rá?
elnézést kérek a helyesirasi hibakert de egy 5 eves laptop van nallam most kolcsonbe amin eleg sok billentyu hianycikk
[ Szerkesztve ]
-
AFC
csendes tag
Sziaisztok!!most kaptam 1 független Galaxy S-t,csak a legelső verzióval!
Leszeretném frissíteni,csak nemtudom előhívni a recovery mode-t és a download mode-t!
Mit csináljak?Nem találok sehol választ erre a kérdésre!Segítsetek!
Előre is kösz -
-
Klarsa
tag
Sziasztok! Swipe-hoz hol lehet letlteni magyarnyelvet?
-
VINIKOR
senior tag
Armani aksit érdemes venni? És hol lehet kapni?
Nagyon vad kérdés. A Galaxy Tab 4400 mAh aksija nem jó a Galaxy S-be?
-
VINIKOR
senior tag
Bocs. Téves.
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
Ennél van mostanság jobb , amire érdemes főzni? Ez most jól megy 1,5 napos merüléssel, gyors gps-el, néha FC, újraindul...
-
fo_di
őstag
tud valaki olyan hangtárcsázóról, amibe be lehet programozni a hangmintát? mert nekem a stock voice command nem jön be, nem ismeri fel a neveket tőlem
-
nggabi
félisten
most visszaraktam a talont... quadrant 2285 nem húzom a procit mert nem stabil 1200on...
erre most gyenge a gps
"szenyor dzsíííí"
-
FishSpine
csendes tag
Sziasztok
Én is beálltam a Galaxy s tulajok sorába
Melyik jelenleg a legjobb kernel és rom kombo, amit ajánlanátok nekem?
| Realme GT2 Pro 256GB |
-
glacious
addikt
Hali. Gyári PAN CSC-nél mi a teendő?
Mert én feltettem hétfőn egy multit (miután meghalt egy cache wipe után a full gyári állapotú 2.2.1-es firmware-es teló), de első induláskor azt írta:
Installing multi-csc
Can't accsess to /system/csc/PAN/system - nem fér hozzá
Succesfully applied multi-csc - mégis sikeres
Szóval van magyar billentyűzet, meg amúgy is az anysoftot használom.
A product code maradt PAN és nem választható más, kicst furcsállomSystem infonál:
PDA: XWJWH
PHONE: XXJVO
CSC: unknownOXXJV9 volt a csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
csabám: milyen ez a cm7??? használható? neked az van fent ugye?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
bok92
addikt
Azta, milyen lockscreen ez:[link]
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Galaxy S-t amin gyári 2.2 froyo van. A fejlesztés menüpont alatt nincs ott az ébrentartás töltés közben lehetősége. Van valamilyen mód arra, hogy ne kapcoljon ki a kijelző??
Navigációhoz fontos lenne(Amigo-ban sincs ilyen beállítás)!
Ha tudtok valamit segítsetek légyszi!
Köszi! -
Koga777
tag
válasz Kamikazeman #15335 üzenetére
Igen, Keepscreen. Ezzel beállíthatod programonként, hogy kikapcsolja-e a képernyőt.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Khelben
nagyúr
válasz Kamikazeman #15335 üzenetére
A navigáció automatikusan ébren tartja, nem kell hozzá beállítani semmit.
-
-
svili
tag
Sziasztok! Mi lehet az oka, hogy az alkalmazás ikonok között üres helyek keletkeztek? Minden műxik rendben, csak nem tölti ki a Touch Wiz a rendelkezésre álló helyet.
Előre is köszönönöm a segítséget!2.2-es Telenor-os Froyo van a telefonon
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Destr4ct
aktív tag
Most stock JVO rom van fent az SGS-emen, CWM-mel, cf-root-tal.
Kérdés, hogy lehetséges-e egyszerűen JVQ-ra frissíteni CWM-ből?What can change the nature of a man?
-
kutkut
addikt
Miui-sok! Gingerbreades bootloaderrel állítólag kevésbé merül... Nincs kedve valakinek kipróbálni? Asszem, utólag rá lehet flashelni. Viszont, azt tudni kell, hogy azzal nem ismeri fel a külső sd kártyát. Szóval, csak az próbálja ki, aki azt amúgy se használja.
Mindezt azért kérem tőletek, mert most JPU-n vagyok, amolyan clean install-lal megy majd vissza a MIUI, addig viszont rajtatok a sor!Egyébként, 3 óra 45 perc alatt tölt fel az aksi, gondolom, nem kell mondanom, milyen az üzemidő...
Meizu MX3 32GB
-
-FreaK-
veterán
válasz kutkut #15345 üzenetére
Az hülyeség.. nem befolyásolja az aksiidőt hogy milyen a bootloader.
Az a barom aki írta hogy neki elmegy 30 órát egy csomó beszélgetéssel meg data-val, linkelte is a statot amin látszik hogy 1: wifin volt, 2: a display fogyasztása 3% volt ami kb 10 se lehetett a sok óra alatt. Pont a kijelző fogyaszt túlzottan sokat, lókukit nem haszálta a telót.
Azt utána kezdték el mondogatni hogy gb bootloader, de semmi alapja nincsen.Erre az aksis dologra írt már valaki valamit? Amennyire én ismerem a rendszer működését az alapján szerintem a szoftver nem tudja "korlátozni" az aksi kapacitását, csak úgy ha a battstatban vagy a min vagy a max értéket kisebbre állítja be és ehhez mérten mér mindent.
Minden esetre több mint gyanús.Valaki linkelt itt pár napja valami radikális aksi kalibrálós módszert csak telóról nem volt időm megnyitni. Nincs meg véletlen a link valakinél?
szerk: asszem megvan[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25