Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz knyitogato #13197 üzenetére
A másik oldalon sajnos vannak gondok.
Legalábbis nekem azt mondják, hogy néha alig értenek.
Azt mondják, olyan mint ha recsegne vagy torzítana, de nem a hengerő miatt.
Kicsit halk, de recseg. Nem tudom mi lehet a gond, mert ezt 2.2.1 óta csinálta.
Azt hiszem / hittem ez ilyen. -
Barto
aktív tag
válasz thomasvold #13142 üzenetére
Köszönöm az ötleteket. Kifújtam sűrített levegővel, de továbbra is gond van. Rádugom, felismeri. Csatlakoztatom a háttértárként. Látja a gép. Megy, majd egyszer csak a Win jelzi, hogy új meghajtó van, dobálja a meghajtót, hogy mit kezdjen vele. Mint amikor egy pendrive-t rádugunk. Hogy nyissa meg mappában stb. Majd ezt még 2x-3x. Utána semmi. Teló leválaszt. Másik USB-be dugom, akkor vagy érzékeli a teló, hogy USB mód csatlakoztatva, vagy sem. De tölteni tölt. A tápom egy 500W-os, nem emlékszem, hogy milyen márka, de a középkategóriába tartozik. 3 éve 9000 ft volt.
Köszönöm a WiFi-s ötleteket, átmenetileg nagyon is megoldja a gondot. De ha majd 2.3-as droidot akarok, akkor lesz ez bibis. Van valamilyen teszter, amivel ki lehet mérni, hogy tényleg behalt-e. Vagy tegyek egy ROM cserét, és hátha az segít, mert csak meghülyült?
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
-
-
lafaty80
addikt
Ha van sd kártya a telóban, lehet hogy ő a ludas.
Próbáld meg egy másikkal, hogy csinálja-e.
Nekem így kezdődött, aztán amikor a pc kártyaolvasóba tettem átalakítóval, már le sem tudtam szedni róla semmit. Mint kiderült, valahol a közepe táján volt hibás rész a karin, amikor onnan dolgozott, teljesen lehalasztott mindent: telót, pc.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !!! A MIUI-ban hogyan lehet avi videót lejátszani ??
Nem ismeri fel az istenért sem !!
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz komoramazsi #13211 üzenetére
Esetleg a gyáritól eltérō lejátszó? Van pár a marketen
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
berczy03
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
bok92
addikt
válasz komoramazsi #13213 üzenetére
Moboplayer, Vplayer... Nekem ezek lejátszották.
-
bok92
addikt
válasz komoramazsi #13216 üzenetére
Nem tudom, mivel csak a gmailt használom.Próbáld ki a k-9mailt, az biztos,hogy jó.
-
trobi28
addikt
Az MMS üzeneteket letőlti s készülék ESGE-n is vagy csak 3G-n?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Barto
aktív tag
Hát valami nagyobb gond lehet. Este kikapcsoltam a telefont. Rádugtam hálózati töltőre, és bekapcsolt... Előszedtem az asszony töltőjét, azzal is bekapcsolt. A két próbálkozás alatt nem volt a telefon 12 mp-nél tovább töltés alatt, az aksikijelzés alapján 10% töltött.
Korrigálnék: most látom, hogyha rányomok a kikapcsolásra, akkor a telefon újraindul, nem kikapcsol. Ha van USB-ben valami, ha nincs... Kikészülök... Találkozott már valaki hasonlóval?"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
Barto
aktív tag
Lejárt a szerkesztési időm. Kivettem az aksit, majd vissza. Most kikapcsolt rendesen.
Egy Hard reset, vagy Factory reset segíthet?"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
lefkosia
őstag
Dark Core 2.9
Changelog 2.9:
Updated VoodooSound to v10
Enabled custom bootanimationsThe Truth Is Out There
-
Weeman1
veterán
válasz OnIces #13097 üzenetére
OnIces
Abban tudnál segíteni hogy hová másoljam pontosan
rootexplorer-rel a Settins.apk-t?
Mármint a témázgatáshoz,miután felraktam a WmyGezJVP.zip-et.
Ha esetleg más is tudja szívesen fogadom a választ.Bocs hogy ilyen láma vagyok,de Blade-em volt előtte,
ott meg Theme chooser-rel lehetett témázgatni,
vagy csak simán recovery-ből felraktam.Üdv
Xiaomi 11T Pro
-
Barto
aktív tag
válasz lafaty80 #13224 üzenetére
Nekem JS8 van fent, HoneyComb témával. Előtte Anzo JS8 volt. De a témacserét követően egyszer som bibi. Ez tegnap reggel óta van. Csak ez a látom, nem látom miatt félek, hogy ODINozás közben elszáll. Ez azért lenne fontos, mert ha vissza kell vinnem, akkor egy JPU-t, vagy korábbit tolnék vissza, hogy ne legyen bibi. Amit még a KIEs hivatalosan enged feltenni.
Te hogyan oldottad meg? CWM-ből toltál másik főzőtt romot?
Bárki: Egyébként mi van ha ODIN updatelés közben száll el? Tégla? Vagy csak fél tégla? No, ha szar az USB, akkor a 301 Ohm-os ellenálás dolog sekm biztos, hogy megy.
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13223 üzenetére
A system/app mappába másold...
(Figyelj arra, hogy "mounted as R/W" módban legyen a rootexplorer. Felül kiírja)Galaxyra is fel tudnád simán recovery-ből, csak kihagytam -sorry- a settings.apk-t a feltöltött témából és így lehet pótolni. egyébként a témával aegyütt menne. Még az is lehet, hpgy nem is kell feltenni az új settings.apk-t, ah működik a régi. Először próbáld ki ...hátha!
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
bigmasterg
addikt
Beléptem én is az SGS tulajok táborába.
Első lépésem azt hiszem a voodoo sound felrakása lesz.
(illetve előbb megyek az első hsz-.hez.) -
OnIces
tag
válasz Weeman1 #13223 üzenetére
...na...feltettem rendesen. Innen leszedheted és aztán CWM-ből (install.zip from sd...) SIMÁN mehet a telóra... és nem kell cifrázni
(ha a többi apk is kell -phone, contacts, Fmradio, Music/VideoPlayer ... akkor: [link] ..ezeket viszont már rootexplorer-rel kell bemásolni a systems/app mappába
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
titán
válasz bigmasterg #13230 üzenetére
Üdv a "klubban"
A K1000 alá nem lesz elég a kakaó, ne is álmodj.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
leroyclub
senior tag
Melyik ROM-ot ajánljátok mostanában? Nekem még egy 2.2.1 es DOC van. Már kb fél éve. Valami olyat szeretnék ami legalább ilyen stabil, és ha kell akkor 3 napot is elmegy. Szóval mit ajánlotok?
-
R2D20208
addikt
válasz leroyclub #13233 üzenetére
Igen, ez használatfüggő...Mint bármi, ami energiaforrást igényel. Ha nagyobb terhelés alatt van, nincs az a telo, ami egy egész napig kibirná...Ha egyfolytában nyomja az ember full video felvétel, játék, netezés stb NINCS az a telo amit egy nap alatt ne lehetni lemeriteni. Nekem normál használattal elmegy 3 napig a telom simán...
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Laccnow
csendes tag
Haló!
Haveromnak estefele megpróbálnék felrakni egy 2.3-as romot. Eddig csak KIES-el frissítettük mindig, tehát csak hivatalos úton nyúltunk hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy pontosan melyik 2.3-as romot rakjam fel neki? Úgy hallottam, a legtöbb rom esetében fennáll valamilyen battery drain bug, neki meg pont azért lenne szüksége a frissítésre, hátha kicsit többet bírna az akksija -
korpicschess
veterán
válasz Laccnow #13238 üzenetére
Nem fogja jobban bírni az akksi egy főzött, vagy akár sima JS8-as 2.2.1-es ROMnál mondjuk speedmod kernellel.
Ha 2.3 felett gondolkoztok (amit én megértek, mert sebességben sokkal jobb) akkor 2.3.4-es ROMot kéne feltenni, JVP-t vagy JVQ-t (itt nem jellemző már annyira a battery drain). Akár egy stock samfirmware-es is jó lehet, valami normális kernellel (semaphore, dark core, galaxian), hogy főzött ROM-ból milyet érdemes az pedig egyéni, sok készüléken másképp viselkednek a dolgok. Többet is érdemes kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Laccnow
csendes tag
válasz korpicschess #13239 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Neki igazából mindegy, nem a sebességgel van gondja, teljesen átlagos telefon használó, talán feleslegesen vette meg anno a galaxy s-t..
Az ő gondja inkább az, hogy konkrétan 1 napot bír csak az akku, ezt szeretnénk legalább 2 napra feltornászni. Szóval, ennek függvényében keresek neki romot, esetleg azt tudom elképzelni, hogy telefonálgatáson kívül néha munka közben a GPS-t használja. -
korpicschess
veterán
válasz Laccnow #13240 üzenetére
Hát nehéz kérdés. Akkor tényleg 2.2.1-es JS8 vagy JSD (utóbbi van akonyhában)+ speedmod jobb lenne. Vagy mindenképp 2.3? Sajnos olyan régen volt 2.2.1-em, hogy nem tudom mi a legjobb ott, talán idetéved valaki aki azt használ még, pont az akku miatt.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
g0dl
addikt
Megoldható, hogy hazai független telefonra megfelelő CSC kerüljön (XEH) egy JVQ mellé?
Egyáltalán van ennek jelentősége? -
g0dl
addikt
válasz korpicschess #13243 üzenetére
És egyébként honnan lehet ezeket letölteni? A samfirmware-n ilyen nincs
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.nektek nem szokott melegedni kicsit a keszulek ? nornal hasznalat es net melett a samu jelnel font es a hatlapjanal is font a kamera reszenel,mar kicsit zavaroan forro.ez a gyari rom atka esetleg ?2.3.3
-
g0dl
addikt
válasz korpicschess #13245 üzenetére
Arra, hogy a letölthető 3 fájlosban a csc nem tartalmaz XEH- CSC-t (ha jól értem )
Ezek a CSC fájlok mennyire köthetők verzióhoz, vagy szabadon cserélgethető?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest