Aktív témák
-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segtséget kérnék Szeretném visszatenni a legutolsó hivatalos magyar rom-ot a telefonomra (elég fura dolgokat művel 2.3.4-el, meg a gari miatt is érdemes lenne visszaraknom a hivatalos magyar rom-ot)
A készülék független, nem szolgáltatótól vásárolt.Van valami egyszerű megoldás arra, hogy a hivatalos magyar rom kerüljön a telefonba (mondjuk odin-al?) Honnan tudom letölteni a legutolsó updatet?
CSC, Modem update is a hivatalos kell legyen, mert szervizben ezt is nézik (és azzal dobták vissza amikor beadtam, hogy nem hivatalos rom van rajta, és meg sem nézik, *#1234# -ről még screenshotot is csináltak -
battag
aktív tag
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy darky 10.1 van a telomon és amikor figyelem az akufogyasztás akkor a térkép (google map) 29% fogyaszt az aksibol és nem tudom kilőni!Választ előre is köszönöm!
o/
-
GáborG
tag
Sziasztok!
Valaki tudnak egy gyors leírást adni GingerCriskeloV76Final telepítéséről, hogy előtte mit tegyek fel mire húzzam rá?
Köszönöm előre a segítséget!
NE itt hirdess!
[ Módosította: stevve ]
GáborG
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
A segítségeteket kérném, de kicsit OFF a téma. Nekem Galaxy S-em van, de a barátnőmnek Galaxy 3-a. Már írtam abba a topikba, de ott nem kaptam választ.
A következő lenne a probléma:Adott egy Telenoros Galaxy 3. Frissítettem Kies-el, 2.2-re. Elég gány. Beragad a Galkéria, merül azt akksi, képeket nem lehet rajta nézni, szóval úgy gondoltam, hogy a samfirmware.com-on van egy frisebb májusi 2.2 release, felteszem azt. (XXJPQ)
Le is szedtem, kitömörítettem, vannak benne file-ok. Van köztük egy logo.png. Abba van beleírva hogy GT-I5800 meg alulra h samsung. A file mérete 4kb.
Hogyha manuálisan átszerksztem a logo.png-t, és teszek bele egy ábrát, akkor 4-ről 16kb-ra nő a mérete. (illetve nem lesz átlátszó a progi szerint, bár én eddig sem láttam átlátszó részeket a telefon indításánál megjelenő képben, mi szükség lehet rá? )
Nos ez a méretváltozás okozhat problémát az új firmware feltöltése közben? Esetleg MD5 alapján ellenőzi a firmwarefrissítő a a logo file-t is?Szerintetek érdemes ezt az XXJPQ-t kipróbálni, vagy inkább toljam vissza rá a 2.1-et?
-
Kapanyél
őstag
Sürgősen OFF segítsegre van szükségem!
Akarok venni egy olyan androidos telefont, amibe átrakhatom a SIM-et, ha éppen beszarna a SGS. Max 35 rugót szánok rá, de inkább 20-at... Ez ilyen fióktelefon lenne, de nem szívesen mondanék le az androidról akkor sem, ha épp átmeneti készüléket használok.
Amiket kinéztem:- Galaxy 3
- Xperia X8
- LG optimus valamelyik...
- ZTE Blade (khmm...)
- egyéb?Melyik a legjobban támogatott, akár főzött ROM-okkal is?
Véleményeket előre is köszönöm!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
P3TR!CK
senior tag
Hali,
Letöltöttem a Dark Core kernelt "DarkCore_2.8_JVQ.tar". Ezt az ODIN-ban melyik részhez kell berakni ? Pipák melyikek legyenek benn ?
-
DanielK
addikt
válasz Kapanyél #12558 üzenetére
Ha SGS-ed van, akkor én SG3-at vennék. Az SGS-em előtt ilyenem volt. Én nagyon szerettem. Ugyanaz a menü és kinézet, csak kicsiben. Szinte mindent tud, amit a "nagytesó". Kivéve azt, amihez gpu gyorsító kell, mert az nincs benne (illetve flash - de azt a többi sem tudja). De ebben pl n-es WiFi és 3.0 BT van, úgy mint az SGS-ben. Ráadásul van rá 2.2.
A Sony-ra csak 2.1 van és nem is jön frissítés. Nekem ez nem jön be annyira. (Volt a kezemben.)
LG-ről és Blade-ről nem tudok semmit mondani.#12563 (Yany): csak azt nem tudja megvenni 2 év gyártói garanciával 35-ért. Az MM-ben is 35.000 Ft a SG3.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Akkor már inkább a Gio-t.
[Galaxy Gio @ argep.hu]Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Kapanyél #12545 üzenetére
szia!
én odex JVQ-nál nem tapasztaltam eddig se phone fc-t, sns jól szinkronizál (FB-ba belép, vagyis nem kapcsolt le eddig), nem fogadottakat is jól kijelzi, és a fényszenzorom is műxik...kop-kop-kop! ja és a böngésző is úgy műxik, ah kell, húzza az oldalt, ha rajtatartom az ujjam.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz JockeyEwing #12557 üzenetére
A logót nem fogod sehova feltenni(már ha CODE, MODEM, OPS és CSC fájlok vannak mellette). Szerintem próbáld ki, és felrakás után tolj egy wipeot.
korpicschess: Csak merül, mint a tehén. De én is azt választanám.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
berczy03
aktív tag
Srácok, Cisco Anyconnect-ben tud valaki segíteni? VPN-ezni akarok, minden okés, de amikor már csatlakozna azt írja, hogy TunTap drivet could not be located. Erre tud valaki megoldást? Azt olvastam, hogy tun.ko file kell, és azzal kell hekkelni, de nem tudom mit!!!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Reorx
tag
Üdv,
Van egy 2 hónapos SGS-em 2.2.1-el (pda: xwjs8, phone: xxjpk, csc: xxjs5) és abszolút mód meg vagyok vele elégedve, szép, gyors, nem fagy, nem akad, nem drain-el és GoLauncherrel úgy néz ki ahogy csak akarom
DE olvasom ezt a gonosz fórumot és folyamatosan csak azt látom, hogy ezt próbáljátok ki mert jó meg azt... és elgyengültem. Elég sokat olvastam már róla így magával a technikai részekkel sztem nem lesz gondom, viszont tanácsot kérnék, hogy melyik romot ajánlanátok. Amit szeretnék, mindent ami eddig volt, tehát jó kamerát, szaggatás és fagyásmentességet valamint a drain sem hiányzik. De ahogy itt olvasom a fórumot nem nagyon van olyan opció amibe ezek beleférnének MIUI van akinek szanaszét fagy és mindnekinek drain-el.. pedig ő volt a szimpatikus kb 2 nappal ezelöttig amíg nem jött a nagy MIUI szapulás. Így most már samfirmware-en gondolkodom és nem a custom rom-okon... Ugye 2.3.4-re szeretnék váltani ext4 meg hasonlók miatt. Várom az ötleteket, előre is köszi
Reorx
-
Kari1
aktív tag
Ha van egy olyan Galaxy s amin nincs download mod akkor ha jig-gel előhozom a download mod-t és felteszem pl a legújabb gyári romot akkor lesz rajta recovery és download? Ha nem akkor egy + kernel cserével lesz-e esetleg rajta clockworkmod reconery?
Azért kérdezem mivel most nekem is kell majd egy olyan telót frissítenem amin nincs recovery és download mod viszont valaki írta hogy nem sikerül előhoznia ezeket és brick-kelte a telefont azért szeretném tudni hogy érdemes e ezzel kezdeni és ha nem sikerül akkor jig vagy lehet ezen telefonoknál egyből jiggel próbálkozni? -
DanielK
addikt
válasz tariattila #12574 üzenetére
Az SGS2-n már nem RFS fut.
-
CHIPman
nagyúr
1: Kerneltől még nem lesz, van leírás, hogy hogy lehet visszavarázsolni.
2: Ne szedd szét még JIG-gel, ha bekapcsol a cucc, akkor adb-ből, vagy terminal emulatorból(root kell) is be lehet menni downloadba, onnan fel tudod tenni a megfelelő dolgokat, hogy meglegyen a gombos recovery, és aztán ROM-olhatsz. De ha van JIG, akkor nem is kell feltenni, csak indítsd downloaddal adb-ből és csináld, aztán majd ha elromlik, akkor előveszed.hardverapro.hu/tag/chipman
-
berczy03
aktív tag
Melyik kernelt ajánljátok most stock JVQ alá? Van most jobb, mint a DarkCore 2.8?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Yany
addikt
válasz tariattila #12574 üzenetére
Valószínűleg ezt értettem félre Reorx tollából:
"[...]Ugye 2.3.4-re szeretnék váltani ext4 meg hasonlók miatt. Várom az ötleteket, előre is köszi "
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
JNSK
aktív tag
Harmadjára is megkérdezem, mert nem válaszolt senki :S (lehet hogy nem vettem észre, bocsánat ) Szóval, bezke 4.2-alá van olyan kernel ami támogatja a Voodoo Colort?
-
R2D20208
addikt
Na van egy fura kérdésem, de remélem tud valaki segíteni(pl Kali ? ) A helyzet a következő...Olaszban élek , van egy Indiai kollegám. Meg szeretné venni a telómat(nekem ott az sgs 2 ) és jó árban. 280 Eurót kapnék érte, amiért el is adom.. De. Hogyan lehet rávarázsolni Hindi nyelvet? Samfirmwareről kéne letölteni , vagy hogy tudnám indiai nyelvvel adni neki? (megígértem) És ha indiai szoftwer van rajta, akkor neki itt olaszba működik minden oksa? Ha valaki picit ért ehhez, megköszönném a hozzászólását ! Köszi !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
-
legenda
válasz R2D20208 #12583 üzenetére
nincs jelentősége, hogy melyik országban milyen nyelven/lokalizációval használod a telefont, be is tenné a kiskaput, ha csak azért más régiós/nyelvű firmware verziót kellene felhúzni, mert valaki külföldre utazik, és ott is használni kívánja a telefonját...
a megfelelő nyelvű/régiós ázsiai firmware verzió letölt (például samfirmware), és telefonra felhúz, indításkor megfelelő nyelv beállít, és kész! szükség esetén product code megfelelőre beállít (*#272*imei#), és nem lesz gond!
ja, ekkora módosításnál a 3 + 1 állomány és a re-partition szükséges, illetve ellenőrzni kell a pit milyenségét, mert ott tényleg nem minden esetben jó az 512 verzió![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
R2D20208
addikt
válasz DanielK #12585 üzenetére
És ha fekrakom az ázsiai mondjuk legfrisebb rmoot, akkor abban benne van az iindiai nyelv? ( de akkor nem tudom neki rootolni stb stb, mert teljesem más fw...) Mi erre a megoldás?
ui: De jó hogy itt vagy Kali
Nyelvcsomag külön, olyan nincs szted ? Mondjuk akkor legalább tudnék adni neki egy rootolt stabil készüléket(nem ismerem az ázsiai romokat)
Azon parázok, felrakok egy ázsiait, és tök fc lesz majd és visszaadja...
3 + 1 állomány? Tehát háromfájlos samfirmwares igy gondolod...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Eszembe jutott valami...Mi van akkor, ha jól emlékszem Linux romnál olvastam arab nyelvpakettel. Lehet jobban járna.... de az arab nem hindi, asszem az indiaiak ugy beszélnek ehh...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz R2D20208 #12587 üzenetére
Angol nyelv mindegyiken van. Azt meg úgyis ismered.
Ez az indiai sgs lapja. [link]Samfirmware-n mindegyik mellett ott van, hogy milyen pit kell hozzá.
És még ezt javaslom megnézni. [link]
Esetleg tőle is kérj segítséget, hogy fórumokon kérdezzen rá, mert a samfirmware szerint van egy pár code Indiában. Ezek közül meg nem mondom neked, hogy melyik a független.
India.
HFC = INDIA
HYA = INDIA
INA = INDIA
IND = INDIA
INU = INDIA
IMS = INDIA
REL = INDIA
TAT = INDIA
INS = INDIAPéldául ez itt a magyar:
Hungary.
PAN = HUNGARY
VDH = HUNGARY
WST = HUNGARY
TMO = HUNGARY
XEH = HUNGARY
TMH = HUNGARY
Ebből ugyebár a XEH a független. De hogy Indiában mi van, passz.[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz DanielK #12589 üzenetére
Köszi a segitséget! Dehát ha bármelyiket letöltöm, mindegyik független lesz , mert nem a rom lehet lezárva, hanem a teló nem? Vagy szolgáltató is le tudja zárni fw keresztül a telot?
Az itt linelt oldaladon AW magyarország, nem xeh?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz R2D20208 #12587 üzenetére
a nagyon eltérő régió miatt, szerintem nem lenne jó ötlet a csak nyelvcsomag ráhúzása a jelenlegi rendszerre, ha lenne is olyan...
a régión belüli nyelvjárást...stb szerintem kérdezd meg tőle, hátha képben van, hogy zs, zx, dx,dd...stb kell nki!?!?
firmware verzión keresztül nem lesz lezárva a telefon, ha eredetileg is független volt, még szolgáltatós firmware által sem!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
DanielK
addikt
válasz R2D20208 #12591 üzenetére
kali írta ezt: "szükség esetén product code megfelelőre beállít (*#272*imei#), és nem lesz gond!" Erre írtam, hogy a product code-ból van bőven, csak nem tudni melyik kell neki, ha kell. De ha független a teló, akkor a telefon független és nem a rom.
Egy kicsit lapozz lejjebb a samfirmwaren és keresd ezt: "Samsung official letter code." Ott vannak azok, amiket én soroltam fel.
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem add neki "szűzen". Ha kell neki root, makd feldobja ő. Vagy elszórakozik vele.
kali #12595: +1
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz R2D20208 #12593 üzenetére
én tisztán adnám át, aztán miután kifizette, csináljon vele azt, amit csak akar...
DanielK; a(z) adott/használt csc függvényében dől majd el, hogy milyen product code támogatás adott, az is lehet, hogy egy, a letöltött csomagban lévő csc alatt a felét sem kínálja majd fel a sok lehetésges/felsorolt product code azonosítónak, ez sajnos csak a gyakorlatban derül majd ki - illetve ellenőrizgethető lenne, de ahhoz idő és türelem kellene; minden csomagot letölteni, kicsomagolni, és külön belenézni minden szükséges állományba...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
R2D20208
addikt
Vett a haver egy HTC Sensationt. El akarja cserélni velem, sgs 2 re...Nem tudom melyik milyen árban van otthon, de nagyon bejön a sense 3, meg a teló is. De az sgs 2 is,. Hümm mit tegyek...Kali?
Kali, Daniel köszi gyors segitségeteket! (NIncs gépe neki, tehát ő nem fogja tudni megoldani, de szűzen adom neki sztem is....)
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Hy meghalt a giroszkóp a sgs-emben ilyenkor mit csinál a samsung szervíz helyben javít vagy felküldi pestre vagy add egy újat? Köszönöm a válaszokat
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest