- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
most nézegetem xda-n az "új" sláger romokat és ezek tényleg KL1-esek már.... haljon meg a lovam én azt hittem a kk5-ös romokat pofozgatják tovább kedvükre. biztos csak én nem látom ennek értelmét....
bár Sógi ha azt mondod gyorsabb, akkor biztos az. mindig eljátszok a gondolattal, de túl stabil a romom...
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Sógi
addikt
válasz C.Brigante #44152 üzenetére
Ha stabil és neked tökéletesen megfelel, akkor felesleges váltani + checkrom az egyik legjobb és nagy kedvencem is, elég sokáig azt használtam
Mindenki használja azt ami neki a megfelelő..Én senkire nem erőszakolok rá semmit, szabad világ van Csak a tapasztalatokat osztom meg
Persze, h gyorsabb és jobb, bár ez nem mindig igaz az újonnan kifejlesztett stock romoknál... -
Richard!
addikt
kernelt fel lehet tenni cwm-ből?? /nekem úgy rémlik.../
Ma kezdődik életed háralévő része
-
No.01
őstag
Sogi;
Olyan reg jartam itt, h mar azt sem tudom, h kell ROM-olni Ajanlj v.mit
-
Sógi
addikt
Ajánlataim: Checkrom v4 (KK5), Illusion 1.4 (KL1) és a krinyo féle slimrom (KL1), ez utóbbit most tesztelgetem, de tök rendben van..
Vagy még a stock KK5, ha nem akarsz custom romot!(#44155) richie900812: Persze, ha zip, akkor igen, ha tar akkor odin vagy mobile odin, de azt még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
-
Rimbri
tag
Na én kiléptem a klubból. Lehet ha kijön az ICS hivatalosan megint veszek egyet
-
iSonic
addikt
valakinek erről vélemény? [link] megéri feltenni vagy más jobb, aminek nincs csicsás kinézete..
-
Sanci789
aktív tag
Értem. Szóval wipeolni kell. Nem értek annyira a Mybackuphoz meg a titaniumhoz. Ugyebár az adatok nem fognak törlődni, szóval valamelyikkel megoldható, hogy úgy mentse le az adatokat, hogy azokat ne kelljen visszapakolni, hanem egyből fent legyenek ikonostúl? vagy ilyen progi nem létezik? ne nézzetek le, tényleg nem értek hozzá.
ui: látom itt a titaniumban is vannak ilyen wipe-os opciók, azokkal nem szüntethető meg az a szaggatás?
Szerk.: meg akkor már valamilyen másik kernelt nem ajánlotok, amit feldobhatnék? mert most csak sima cf root van.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
SamMobiles
"We think #ICS for #SGSII in February / March. And yes we will release couple of more roms somewhere in January. (Nothing planned)"ez azért nem hangzik rosszul
-
szabee49
csendes tag
Sziasztok!
Ismerős gyári KF3 romjára tettem fel a samfirmware-s XXKP8-t odinnal (.PIT + PDA + PHONE + CSC )
A boot után az új rendszer fogadott, de a régi képek,könyvtárak megmaradtak. Recoverybe volt wipe data/factory reset - wipe cache, ezután is meg volt még minden...ez után gépre rádugva akartam törölni a megmamradt dolgokat, ami sikerült is, de a galériában még mindig ott vannak a képek, de értelemszerűen a törlés miatt megnyitni nem lehet őket, de valami miatt érzékeli a teló. A kamera alkalmazása is behalt a félig törölt, de mégis ottlévő adatok miatt. Szeretnék csinálni egy teljes törlést, hogy egy tiszta alap rendszerrel induljak, ha jól tudom ezt clockwormod alól tudnám megcsinálni ( nekem galaxy ace-m van, ott az alap recovery-ből flash-elem a cwm-t)? S II -n hogy tudom ezeket elérni: - wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- advanced - wipe dalvik cache
- mounts and storage: format cache + format system + format data?
Illetve ha ezek után sem javul a telefon, akkor melyik az utolsó gyári ROM, amit érdemes feltenni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
lefkosia
őstag
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Már többször is megfigyeltem, hogy amikor felveszem a telefont és egyből beleszólok, akkor a másik fél nem hallja hogy köszönök. Ha várok 1-2 másodpercet felvétel után akkor jó. Ezt mi okozhatja?
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
tomi6600
tag
válasz kecsetihunor #44140 üzenetére
Szia!
XXKL1-re ajánlom Darky új romját mert az is xxkl1esÜdvözlettel: Tamás
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Most egy htc desire készülékem van, de elkezdtem érdeklődni ez iránt, mert használtan már lehet elviselhető áron kapni. Érdeklődnék, hogy akinek dézije volt és váltott erre, milyen tapasztalatai vannak. Egyértelmű, hogy sokkal erősebb, de hiányzik-e neki valami a sense-es készülékből. A desire-em rootolt, és olyan rom van rajta amiben működik a hívás rögzítés is. Ennél van olyan megoldás amivel működik?
Valószínűleg olyan készüléket fogok venni ami szolgáltató függő. Látom a root megoldható, de pl. ha szervizbe kell vinni, visszaállítható az eredeti állapot?
Használtan venném, mire kell odafigyelnem a vásárlásnál, hogy ne palizzanak be valamilyen hibával? Köszönöm a segítséget.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
R2D20208
addikt
Na szasztok ! Vszinu estere kesz van KL1 v5.0 - om, pici ICS beütéssel(témában) Sok változással. Elvileg még stabilabb. Ha vki felnyomná, No Wipe elvileg, és nyomjon egy PÜ - t Changelogért. Na szép napot !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
legenda
válasz delbarta #44182 üzenetére
minden visszaállítható, hiszen szoftveres beavatkozásokról van szó!
a szolgáltatós telefonokkal csak óvatosan, a t-mobile például tiltja a készüléket, ha nincs fizetve a részlet/számla! lehet írni egy szerződést, hogy tiltás esetén x összegért visszavásárolja az eladó a készüléket, de ez is csak egy hosszú pereskedéshez jó, ha mégsem teszi, ellenben több, mint a semmi!
a *#0*# kóddal leelnőrizheted a kijelzőt (színek, esetleges pixeles hiba), a hangokat, a kamerákat, a szenzort, érintés szempontjából a kijelzőt...stb!
az imei számot ellenőrizd, legyen azonos az akumulátor alatti cimkén lévő azzal, amit szoftveresen kiír; *#06# - bizonyos firmware verziók esetén szeret elmászni az imei szám, és efs mentés hiányában, nem mindig egyszerű/lehet visszaállítani![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
F-ECT$
titán
válasz delbarta #44182 üzenetére
-Hívásrögzítés van.
-Visszaállítható az eredeti állapot.
-Ha garis, akkor semmilyen hibával nem tudnak bepalizni. Nézd meg a kijelzőt (dead pixel test), hívasd fel magad (néhány esetben hibás a mikrofon, és rosszul hall a másik fél), futtass le 1-2 tesztet, hogy minden ok-e (pl smartbench 2012). Inkább azzal tudnak beszivatni, hogy részletre vették, és nem fogják fizetni, ezért letiltják majd. Ja és nézd meg az imei-t is.
Dive ever, work never.
-
delbarta
senior tag
kali, F-ECT$: Köszönöm. Akkor a függő teló felejtős, ha részletre lett vásárolva. Ha függetlenként veszem, mi a biztosíték, hogy nem házilag lett függetlenítve? Ez kiszúrható valahogy, ha nincs számlája?
Volt HTC Desire-es tapasztalatai továbbra is érdekelnének.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Pityke78
őstag
Srácok, hogy tudom megnézni, hogy adott időszakban, hónapban mennyi adatforgalmam volt a mobilhálózaton, vagy wifin keresztül. Lehet ilyet?
Köszi
-
legenda
válasz Pityke78 #44188 üzenetére
ics esetém már van számláló, szépen konfigurálható is, korábbi firmware verziók esetén viszont csak külön - előre telepített - alkalmazás segítségével!
delbarta; szolgáltatós telefont - főként t-mobile -, csak megbízható személytől szabad venni!
a házi függetlenítést sajnos nehéz kiszúrni, mivel a product code egyszerűen módosítható, esetlegesen a nem hazai szolgáltatók előfizetői sim kártyái nyújtanak segítséget, mivel azt gyakran nem fogadja el az a készülék, ami hazai szolgáltatós, de szoftveresen függetlnítették![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
válasz delbarta #44187 üzenetére
szamla nelkul 99% , hogy nem gyari fuggetlen, es meg az is konnyen elofordulhat, hogy szolgaltatonal reszletre vasarolt.
ha az elado elmondja, hogy fuggo, vagy reszletre vasarolt telo volt, akkor is nagy bizalom kell hozza, de ha szamla nelkuli fuggetlent arul...hatHa viszont (most igy belegondolva) a garilevel eredeti hivatalos magyar , hologramos matricaval, akkor vegulis van esely a valodi gyari fuggetlensegre, mivel szolgaltato nem olyat ad, es ez esetben talan a szamla sem letkerdes...de ha valaki talalkozott mar ilyen atveressel is az szoljon, mert akar valahonnan hozzajutott eredeti ures garilevelhez, es o toltotte ki.... de ez mar szerintem tulzas. asszem eredeti samus garilevellel en megvennem.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Ha wifin van a telefon, akkor egész hosszú ébrenlétet jelez az akku. Fogyasztani nem fogyaszt (9 óra alatt evett meg 7%-ot), de szinte végig ébren volt. Másnak is?
Dive ever, work never.
-
Soound
tag
Browser Swap: Set Default Browser For Wi-Fi/2G/3G & Websites
valamelyik nap, valamelyikőtök hasonló programot keresett, nemde?
-
Sanci789
aktív tag
Void echo vagy siyah 2.6.6?
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Lehet kicsit hülyének fogtok nézni, de szeretnék majd venni (remélhetőleg) egy ilyen telót.
(Na nem ezért lennék h...e )Szóval nekem még sosem volt sem érintősöm, sem android, sem szifon, semmi.
Full zéró tudással vágnék bele (mint minden kezdetkor mindenki).Az elején nem szeretnék sw-t frissíteni (max ha wifiről ő maga felajánlja), főzni-sütni, kezdetben még fizetős appot sem szeretnék. Most abba ne menjünk bele, hogy minek nekem ilyen telefon...ez legyen az én bajom.
Free appokat telepítenék marketről a telóra, gps-t használnám fizetős net nélkül, filmeket néznék, youtube, netezés, wifi, zene, valami mutatós live wallpaper....meg amiről még nem is hallottam.
Ez megoldható?
Symbian-om van, de ezt is hellocarbidozni kellett, hogy lehessen valamire használni.
Végtére ennél is az lesz majd idővel, hogy rootolás nélkül nem tudom semmire sem használni? Itt is van ilyen idióta tanúsítvány, meg "azért sem telepítem, mert kék a szemed" típusú appok?
Vagy amit találok marketen free cuccot, az fel fog majd települni?Bocs a lámaságokért, tudom, hogy itt komoly társalgás folyik bonyolult romokról, meg kernelekről, amiknek a jelentését sem értem, de inkább előre szeretném tudni mi várható, mint, hogy megint vegyek valamit, aminek nem olvastam el a kisbetűs részét.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest