Aktív témák
-
zelma
aktív tag
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
DonDragonka
őstag
Üdv népek!
Mi most a legjobb modem?
Ha lehet linket is dobjatok már.
THNXA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
-
Rotate
veterán
új saját rekordom született 3 óra 51 perc kijelzővel ami főleg twitter volt, és net wifivel... hozzátartozik az igazsághoz, hogy a net-et csak akkor kapcsoltam be, amikor épp használtam is szerintem nem rossz eredmény gyári rommal jah, 2Ah aksi
[ Szerkesztve ]
-
vadalma65
tag
Szolnok környékén van valakinek eladó JIG e ?
-
Sógi
addikt
Widget lockerral megy a noled, marad ez, ehhez is van egy csomó téma, de majdnem rámentem erre az egészre már
-
Rotate
veterán
akkor mégis kapcsold be a homehelper-t is, vagyis azon belül is mindent, most néztem nekem is így van ami érdekes, hogy eddig nem így volt mindegy, a lényeg, hogy most jó a homescreen és a lockscreen is, akkor állítsd be te is így
ja és a rendszer asztala ne a WL Homehelper legyen, hanem a TW indító, vagy amit használsz így lesz jó
-
markose
csendes tag
Sziasztok segítséget kérnék. Van egy ilyen telóm és az elmúlt napokban dobálja le a hálózatot, és mobilinternetre se csatlakozik a telóm. Próbáltam, hogy más romot teszek fel rá, de úgy sem működik a mobilnet és dobálja le a hálózatot. Most CheckROM RevoHD V4 van fent, előtte lightening rom volt fent. Valami ötlet? Vagy tegyem vissza a gyári szoftvert, jiggel állíttassak vissza minden számot, tünntettessem el a kis háromszöget és vigyem vissza a készüléket telenorba? Hátha javítják? Mert ma beszéltem velük, valamit frissítettek a telóban, azóta nem dobott le a hálózatról, de mobilnet még mindig nincs.... :S segítségeteket előre is köszönöm.
-
F-ECT$
titán
válasz markose #43877 üzenetére
Ez könnyebb
Letöltöd az adott modemet zip kiterjesztéssel, felmásolod az sd-re, elindítod a telefont recoveryben, wipe cache, wipe dalvik, és az install zip from sd card-ból kiválasztod a modem zip-jét.
szerk: Én cache és dalvik wipe-ot szoktam csinálni, ezzel semmilyen adat/beállítás nem veszik el. Tehát ártani nem árt (persze lehet, hogy nem is használ), így én meg szoktam ejteni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
markose
csendes tag
valami linket tudsz hozzá nekem dobni? Nem találom őket sehol... Nekem mindegy melyik az a 3 közül. Csak működjön végre.
-
pzstm
titán
nem kötelező, de ajánlott, bármilyen cserénél, CWM-ből akármit telepítek zip-el szoktam wipe cache-t előtte és utána is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sógi
addikt
válasz Rotate #43872 üzenetére
Csak van még egy dolog amit nem tudok beállítani...
Ha zár módban vagy és az egyik feloldási lehetőségnek pl. az üzenetek van megadva, be is lépek oda és ha nyomok egy visszát, akkor zár módba ugrik vissza...Itt a visszánál nem a főképernyőre kéne ugrania? Vajon ezt lehet állítani? -
Rotate
veterán
igen ezen én is gondolkodtam, van egy tippem, kipróbálom, és ha sikerül, akkor megosztom veled
szerk.
egyelőre a Vissza gombra nem találtam megoldást, viszont ha a HomeHelperben kikapcsolod a Home gomb elkapást, ez a legalsó beállítás, akkor a Home Gomb a főképernyőre visz vissza, viszont minden ugyanúgy működikkapcsold ki a Home gomb elkapást, és akkor a widgetlockerről indított alkalmazásokból feloldás nélkül visszajutsz a homescreenre nem vissza gomb, de jobb mint a semmi, és nem befolyásolja az eddigi működést, minden más marad ugyanúgy próbáld ki, sztem alternatívának nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
srácok I9100XXKL1_I9100OXAKL1_OXA rom-hoz, jó ez a root -> CF-Root-SGS2_XW_INU_KL1-v5.0-CWM5.zip?
és mennyire érdemes KL1-et feltenni, mert nagyon megoszló a vélemény.. jelenleg KP8 van rajta, csak hát sok esetbe fagyogat és pl.: Viber esetén újraindítja magát..
-
iSonic
addikt
Leonardo91: Lehetséges, hogy az lesz és akkor semmitől sem kell aggódni
C.Brigante: Köszönöm
-
nbukta77
addikt
Kerdes. KK5-re a hollo rarakhato?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
egyébként én is ritkán használom a Home gombot, csak akkor ha épp valamiért ki akarok lépni egy programból, hogy valamit elvégezzek, és utána egyből vissza akarok lépni oda és folytatni amit addig csináltam nem is értem azokat, akik mindenből mindig Home gombbal lépnek ki
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Az történt, hogy egymásra tettem az Illusion ROM-okat, az 1.0.2-töl kezdve, nem volt factory reset, csak wipe es dalvik cache.
Minden szép volt, de az 1.4.0-nál olyan problémám akad, hogy megfagy a telefon, és semmit nem lehet kezdeni vele, csak hosszan tartva kikapcsolni, majd vissza, és megy.
Különösen onnan jövök rá, hogy karácsony erejére egy live wallpapert tettem fel, és az is megfagy...
Reparttal remélem megoldódik a probléma
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
cundeyy
tag
Hali!
Török 30,1-el vannak valami gondok? Érdemes feltenni, vagy inkább maradjak még a 26-nél?
Eddig ez volt a legstabilabb, meg amin működött is nekem minden.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #43897 üzenetére
Reparttal (+utána wipe) meg kell oldódnia, mert hibátlanul fut az 1.4, se reboot, se fc, pörög mint egy állat
Mindig teljes wipe-al tedd fel a romokat, hidd el megéri az a +pár perc visszaállítás[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest