Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz hurenzon #43301 üzenetére
de gondolom nyakadon maradt egy előfizetés is nemde?
egy multimédiás díjcsomaghoz meg nem ártana egy telefon, amit ki is tudsz használni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #43299 üzenetére
Úgy tudom, hogy még mindig a legsebesebbek között van
Akksi? Változó, használatfüggő. Ha egész nap buzizod, jobb ha estére feltolod 220-ra. Kapható mellé nagyobb akksi, hátlappal.
Sima mezei Samsung gari. 2év. ez a legtisztább.Hátulja tény, hogy műanyag, de az életbe nem fogod levenni azt a műanyaglapot
Hidd el a tudása vetekszik pár laptopéval"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pzstm
titán
válasz hurenzon #43305 üzenetére
júniusra valószínűleg, februárban pedig bemutatják MWC-n. Ár az passz. 150-nél alább nem hinném hogy lenne nyitóára függetlenül
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pro!Petya
addikt
Siyahv2.6.4-CWM.zip NEM ajánlom!!! kinyírta a 3g-met (nincs adatkapcsolat) ......
-
F-ECT$
titán
Műanyag, de szerintem a jobb fajtából.
Gyors.
Nem fagy.
Akksi: felhasználói szokásoktól, romtól, kerneltől, beállításoktól, használt progiktól függ. Sokat javult a kezdetek óta, gyári akksival, gyári rommal is elmegy 3-4 óra kijelzővel a nap végééig 3g-n. De pl ha csak filmet nézel rajta, azt bírja akár 6-8 órán át.
Bolti gari kuka, magyar az igazi.
Dive ever, work never.
-
hurenzon
senior tag
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
-
vtommy
aktív tag
Sziasztok, valakinek van már szervizes tapasztalata? Gondolok én itt a kijelző panel cserére.. ugyanis ha vigyáznak a telóra, és igényesen megcsinálják(tmobile) akkor lehet elszaladnék vele én is, mert nagyon zavar, hogy ismerős telefonja mellé rakva akkora különbség van a két kijelzőben az enyém sokkal sötétebb, mintha a sárgulás is jelentkezne rajta picit, az övé pedig, mintha 2x akkora fényerőn lenne mint nálam, a szürke sokkal világosabb, egyenletes mindenhol... stb ez most hogyvan..(oké voodo screen tuningal megtudom oldani hasonlóra az enyémet is, de nem hagy nyugodni hogy buhera nélk. nem tökéletes)
-
sippet
senior tag
válasz F-ECT$ #43298 üzenetére
"Ha sürgősen kell, akkor sajnos ennyi, de szerintem 2 hónapon belül ez lemegy 100 körülre (addigra lesz bejelentve az sgs3), és nyáron pedig 70-80 körülre"
tartok tőle, hogy ez csak vágyálom.
-
hurenzon
senior tag
Lehet az árfolyam miatt tényleg nem csökken le 100-ra :S
Mert még 2 hónapot tudnék várni . -
yoleeka
tag
Srácok/Hölgyek
Mostanában nem olvastam a totyikot, ezért kellene kis segítség, konkrétan, megy garanciára a telefon vissza a Tré-mobile-ba. Ezért kellene nekem egy gyári, garanciával megegyező T-mobile-os firmware! Konkrétan ez az amit nem nagyon találok már sehol sem. Jelenleg Türkbey van fent, ha azzal viszem be, hogy szaraxik a kijelzője, sztem úgy vágnak ki lábam nem éri a földet. Ezt valahogy nem akarom. Tudna linkelni valaki nekem egyet. Itt a fórumban nem találtam, meg a PFC-n sem.
Köszi
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
Pro!Petya
addikt
Naggyon remek elszállt az adatkapcsolat, a telón hiába kapcsolom be akkor sem csatlakozik , eddig minden f@szán ment vele..................................
-
Sanci789
aktív tag
Hogyha csak új rootolt kernelt teszek fel, akkor ugyebár megmaradnak az adatok a telefon tárhelyén? Engem a játékok mentései érdekelnek, tehát azok rajta maradnak és csak a játék apk-ját kell vissza telepíteni, és lehet folytatni a xx ideig elért mentést, és a játéknak se kell újra letöltödnie? De ha vissza telepítem az apk-t, nem fog felül írodni a korábbi mentésem? Mert hogyha így müködik a dolog, akkor nem kell my backupot használnom, ugye? :-) Köszi
-
Gergőkee
aktív tag
válasz yoleeka #43317 üzenetére
2-3 napja ment valakinek gariban vissza a t-s rom. Lapozz vissza kicsit, pontosan le van írva a menet (linkekkel).
Azért ez aggasztó, hogy egyre több a hibás sgs2. Úgy látom, hogy a kijelző és a mikrofon (halk vagy visszhangos adás) a gyenge pont.
Neked mi a hiba a kijelzővel?
Sanci, rootolj SuperOneClicke root programmal. Akkor kernelt sem kell feltenned (és sárga háromszög sem lesz indulásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
-
Pro!Petya
addikt
Van vakinek JIG-je 4.-ik vagy 13.-ik kerületben???? Fontos lenne THX
-
yoleeka
tag
válasz Gergőkee #43320 üzenetére
Elképzelhető, hogy megnyomódott a zsebemben, vagy kicsit "megfeszült" az egész teló, ezért megy vissza. Jobb oldalon egy függőleges oszlopban, nem működnek megfelelően a pixelek. A gyári teszt-et előcsalogatva, piros, zöld, kék tesztnél kicsit elüt a színe a pixeleknek a többitől, míg a fehér tesztnél nagyon látni, hogy ez a "sáv" világosabb fehér. Feketénél nem jelentkezik a hiba! Érdekes, nem tudom megmondani mi idézhette elő a problémát.
Olyan mint amikor elreped az üvegvágó hatására az üveg, teljesen egyenes, egy oszlopnyi pixelről van szó, a telefon tetejétől az aljáig!
[ Szerkesztve ]
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
Everman
addikt
A műanyagsággal ne foglalkozz, elég jól össze van rakva.
A sebessége változó (mint minden droidos jószágnak), de legtöbbször gyors.
Akksi kaka, ha kihasználod a készüléket és nem akarsz fél naponta tölteni, akkor érdemes befektetni egy 2k-s gyári aksiba, azzal már egész tűrhető.Gari a magyar gyári a jó.
"Iphonet, amúgy nem éri meg az árát. Főleg hogy mennyit kell még fizetni az alkalmazásokért"
Ha nem warezolsz, akkor droidon is fizetni kell, azonos appért ráadásul néha többet is.
[ Szerkesztve ]
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok. BUÉK Mindenkinek!
4 napos szilveszteri akciónk után mondhatom, hogy a telefon jól bírja a stresszt. Egyszer töltöttem, de sokat volt nyaggatva. (1216 méteren, -10 fokban fél perc alatt 11 műholdat kapott)
Látom van új Illusion, szerintem sokban nem változott, de próba cseresznye
KÉRDÉS:
Ha post-olok facebookra telefonról, miért nem jelzi azt se üzenőfalon, se képnél, hogy Samsung Mobile segítségével (legalább).
Szobatársam ChaCha-ja mindig szépen megjegyziIf you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Pityke78
őstag
Srácok, egy alap kérdés lesz.
Ha összedugom a telót a számítógéppel, akkor milyen programmal tudok átmásolni egy file-t a telóra? Nem jelent meg új meghajtóként a teló, mint a régi Nokiámon.Kell valamilyen programot telepítenem a telóra?
Ja, nincs SD kártya a telóban.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Everman #43332 üzenetére
custom rom-al már elszoktam tőle, és gyárival sem szembetűnő. Nyilván különböző widgetek és appok kiakaszthatják, ezt aláírom
-
R2D20208
addikt
Hali skacok ! Most ezt a kombót használom. Jó...De hogy lehet, hogy ennyit jelez akkuhasználatnál, és nincs android op rendszer jelzés pl, és internet sem (pedig félóra volt ) ebből az üzemidőben ? Most így áll a dolog [link] ha van wifi, megy a szinkron, 2 G - + G változó. Szóval hogyhogy nem jelez Android op rendszert, netet, zene, és kamerahasználatnál semmit ?
(#43289) tesopapa ez természetes Papa, nekem még nem volt Rom, amin minden tetsztett volna. Sőt a sajátomon sem Amúgy jövő hétre kidobok egy totál, minden appot átmoddolt Extrem Editiont valószínű ICS engem nem érdekel sajna...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Decemberben vettem egy T-s SGS2-őt. Az utóbbi időben sokan panaszkodnak arra, hogy alig hallanak, vagy olyan távoli a hangom, mintha egy gödörből beszélnék. Tapasztalt már ilyet valaki? Irány a szerviz, vagy lehet valahogy ezt diagnosztizálni, tesztelni? Lehet ROM probléma? Az az érdekes, hogy van, hogy mindenki panaszkodik rá, hogy nem hall, máskor meg nem mondják, tehát azt gondolom, hogy akkor rendben van a hang.
What else?
-
Kapanyél
őstag
válasz ATM_automata #43338 üzenetére
Ez a probléma mostanában jött elő sokunknál. Egy modemcsere megoldja. (amióta visszaraktam a KI4-et, ill. azóta a KP8-at, elmúlt a panaszkodás)
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz R2D20208 #43337 üzenetére
A te ROM-odat hol lehet megtalálni? Kipróbálnám szívesen
Amúgy kérdem mégegyszer, meglehet oldani, hogy ha telefonról teszek fel valamit fb-ra, akkor írja ki mindig, hogy telefon használatával vagy vmi hasonló?
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Kapanyél
őstag
válasz ATM_automata #43340 üzenetére
Mivel a KI1-gyel nem szoktak problémák lenni, ezért vélhetően a Tiéd inkább a mikrofon hibás szériából(?) való. Vidd vissza, cserélik a panelt.
Egyébként meg ODIN-nal ráflashelhetsz új modemet, azzal szerintem nem foglalkoznak (már ha KI4-et teszel rá, KP8 nyilván feltűnő lenne).Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
R2D20208
addikt
válasz kecsetihunor #43341 üzenetére
Az Illusion az sokkal jobb szerintem. Az enyém, egy összebarkácsolt "zagyvarom" csak, de szivesen elküldöm pviben leírást, linket. De helyedbe, megtartanám Illusiont. Neo egy nagy szaki, én meg egy lelkes amatőr vagyok, amit el is ismerek.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
adamos0606
tag
Sziasztok!
Visszakaptam a szervízből a telómat, sajna úgy érzem nem változott semmi... Térerőproblémáim voltak, és most is ugyanúgy vannak: sokszor nullán áll a térerő...
Munkalap szerint pedig amit elvégeztek: kalibráció, szoftvercsere, teszt és ami a legdurvább: érintő plexi + előlap + LCD csere!
Hogy tudom checkolni, hogy volt-e szoftver csere? *#1234# kódra ugyanazokat a verziókat adja, mint szervízelés előtt, és a build info-ban is szeptemberi dátum van....
Ezek szerint csak kamu pl a szoftverfrissítés???
Köszi az infókat! -
Mozee
csendes tag
Sziasztok!
Dec.15-e óta boldog tulajdonosa vagyok eme remek telefonnak.
Olvasok itt jókat és rosszakat(amiből igen kevés van).
Én csak dicsérni tudom a telefont.De egyedül azért a gps-el szenvedek.Tudnátok javasolni egy jó gps-t.Mert unom hogy a legtöbbhöz adatkapcsolat kell valamilyen módon.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
R2D20208
addikt
-
Mozee
csendes tag
válasz ATM_automata #43348 üzenetére
De igen arra gondoltam.
Mert ami gyárilag fel van téve navigáció,az nem igazán akar működni, csak ha wifit bekapcsolom vagy az adat forgalmat.
És én ezek nélkül szeretném használni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest