- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
legenda
válasz coldfirexx #44500 üzenetére
a recovery alól nem okés!
ami garantált; *2767*3855#Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tag
-
pzstm
titán
válasz coldfirexx #44502 üzenetére
pontosan.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
killerjohn
addikt
vóóóóóóó SpeedShoban megnyomkodtam a Note-ot, és meg is vettem azonnal. SGS2-t legariztatom, képernyőcsere, aztán adom el
Nem mondom, hogy kényelmes fogni. Nem mondom hogy nem néz ki hülyén telefonálni.
De mondom, hogy 2 hónap alatt kp 1 órát töltök az utcán, járva, ebből 10 percet telefonálok. Addig meg had röhögjenek rajtam. De mondom, hogy az S2-t is két kézzel használtam, úgy ezt is tökéletesen lehet. Ennyit a hátrányokról, és hogy azok valójában nem is hátrányok. Minden más csak előnye az S2-vel szemben Szóval így kilogikáztam, megvettem, root már fent van, CWM is, most megy fel az első ROM rá Azért nem tűnök el innen se, mert az asszony S2-je marad családtag, szeretjük majd őt is. Juteszembe, 15. kerületben nincs valakinek véletlenül egy JIG-e, hogy megcsinálhassam a teljes gyári visszaállítást gariztatás előtt? PÜ-ben -
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne hogyan tudom megcsinálni hogy total commenderből lássam a teló belső memóriáját?
-
JUmbozorzje
tag
válasz killerjohn #44504 üzenetére
Gratulalok!
En nagyon sokat telefonalok kozegben, bar nem is nagyon erdekelne, hogy ki mit mond/gondol.
A hatrany, hogy nagy es ez szamomra kizaro OK is egyben.De orulok, hogy orulsz
**Saumsung Galaxy S II**
-
Sógi
addikt
válasz DonDragonka #44496 üzenetére
Ez elég gáz egy siyah kerneltől....
Ezért nem is használom...
Lulzactive vagy lion, az már szinte mind1...(#44504) killerjohn: Gratula! Mikben különbözik S2-től?
Tudnál pár képet lőni róla S2 mellett + a kezedben, csak, h el tudjuk képzelni a méretet? köszi[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
Grat hozzá!jó dőntes volt,biztos nagyon szeretni fogod!A többi emberrel meg ne foglalkozz,hogy ki mit mondd!csak irígykednek!;-)
-
killerjohn
addikt
Köszi!
Hát most lőni nem tudok, mert 3 total commander ablakkal, 2 sd kártyáról vadászok össze dolgokat egy harmadikra, miközben ROM-ot frissítek, és közben dolgozok, meg Skypeolok, meg emailekre válaszolok és itt fórumozok egyben. Szóval, ezt találtam, teljesen valós az arány (egykezes fogást tényleg felejtsétek el, nincs ujjad amivel nyomni tudnád): kép
ja egyébként milliméterre pontosan olyan vastag, mint az S2 a 2000-es akksival.
Ha az alsó élük egy vonalban van, akkor az S2 készülék teteje van ott, ahol a Notenál a képernyő tetejéig még van 3mm (plusz fölötte még a samu felirat).
Szélességben: az S2 teljes készülék szélessége +~5mm a Note képernyőjének széle, plusz egy ugyanolyan széles keret mint az S2-őn.szerk: ja, amióta meg van a Note, az S2-őt olyan érzés fogni, mintha valami kis játék izé lenne. Kb olyan az arány, mint amikor a HD2-t (uakkora mint az S2) fogtam meg a Polaris (3.5") után
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Egyébként még annyit, hogy a Pen teljesen használhatatlan (nem mintha akarnám használni), semmi értelme, mivel van kb 1mp késés a Pen útja és a rajzol vonal között. Baromi nehéz kihúzni, macerás, szar. Mondjuk nem is emiatt vettem
Egyébként akinek az S2 mérete kell, annak erősen javaslom hogy maradjon az S2-nél. Nekem a mailezéshez, pókerezéshez, játékhoz, fórumozáshoz, webezéshez, jegyzeteléshez tökéletes. Mivel sokkal szélesebb és magasabb a képernyő, ezért amikor előjön a virtuális billentyű, akkor SOKKAL nagyobbak a gombok, gyakorlatilag tökéletesen lehet rajta gépelni, ráadásul extraként fölötte még is is SOKKAL több hely marad, hogy lássam, hogy mit és hova írok...
Emellé már csak egy Transformer Prime kell aztán hellohalló (nem tudja valaki, mikor jelenik meg?)
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Gratulálok a note-hoz! Később tudnál mondani véleményt akku idő, megbízhatóság, gps, stb.
The Truth Is Out There
-
happy555
aktív tag
Help!
Illusionban 1.4.2-ben miért kér állandóan hozzáférést a google fiókhoz a zene alkalmazás?Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #44510 üzenetére
Jó az a Prime, de ha ennyi pénzed van kütyükre, akkor nem lenne érdemes kipróbálni az ipad2-t? Vagy munka miatt vennél billentyűzetes droid táblát?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
veterán
-
pzstm
titán
ha már Prime, akkor megvárnám a FullHD-s kiadást belőle. Tudtommal már lehet kapni a sima-t
A Full HD-s is nemsokára jön, az már gyárilag ICS-el
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zelma
aktív tag
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
F-ECT$
titán
válasz C.Brigante #44520 üzenetére
Akkor lehet, hogy a google szerverekkel volt valami gebasz reggel?
Dive ever, work never.
-
agabe
addikt
grat a masinahoz
en otthon egy yp-g70-est hasznalok (wifi 5.0 a galaxy s sorozatbol) hasonlo okok miatt ami neked is tetszik...csak az nem telefon, bar sokkal olcsobb is.
valoban nehez elszakadni az 5coltol, de telefonban ha lehetne, akkor s2-es tudasu telo kene s1 - defy meretben es az 5colos kutyut is megtartanam tovabbra is. -
scapegt
őstag
Tudtok olyan appról, ami nem rootolt telón képes logolni egy adott időszakban, hogy mi indult el és mikor? Szeretnék rájönni, hogy éjszaka mi tartja ébren a telefont. A battery monitor írja, hogy mikor mennyivel merült a telefon, abból tudom az időpontot, csak épp azt nem, hogy mi indult el akkor. 7-8mA-rel merül éjszaka, de pl.: 23.19-kor valami 741 mA-rel merítette és jó lenne tudni micsoda..
-
JUmbozorzje
tag
Hol lehet e betutipust allitani?ne haragudjatok csak sehol sem talalom:S
**Saumsung Galaxy S II**
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #44515 üzenetére
nem akarok flamelni, de nincs az az isten, hogy apple cuccot vegyek... "pénzem"... cégem van, munkára kell. ha abba gondolok bele, hogy a note árát, ha magamnak ki akarom venni családi kasszába a cégből, akkor valójában 100e-be SE került ma ez a Note... pláne hogy munkára is használom, nem csak egy "dejóhogyilyenemvan" kütyü. Most pl megnéztem a remote desktopot és tátott szájjal bámulom - nekem ez hatalmas segítség a munkában.
a billentyűzetes tábla meg azért kell mert 1) médiafogyasztásra nekem nagyon jó, netezni, akár a projektort/gyerekek tv-jét arról meghajtani (eladom a francba mindhárom notebookomat), illetve tárgyalásra vinni billentyűzettel, jegyzetelni (azon is remote desktop játszik majd), bemutatót tartani a projektorral, stb stb stb stb
-
Sógi
addikt
válasz JUmbozorzje #44528 üzenetére
Beállítások-Kijelző-Képernyő
-
pzstm
titán
Siyah Kernel 2.6.6
Pda : I9100XWKL1
Phone : I9100XXKP8
Csc : I9100F0PKI1SiyahKernel v2.6.6
fixed the problem which is causing device turn on by itself when it is connected to a charger. (it was related with lulzactive changes in v2.6.5)
some more lulzactive changes
smoother “mr bones” playback in youtube
removed brazilianwax, interactivex, savagedzen and intellidemand governors.
fixed a nasty bug in interactive governor.
default governor is set to lulzactive
default i/o scheduler is SIO
XZ compression (this is not a feature but an explanation for smaller kernel size. I am sorry that I had to give up LZO because it gives me >8MB kernel image which exceeds the available kernel partition size)
(Possible)Tegrak overclock app support. although you may customize all the features with scripts, some existing tegrak overclock app customers may prefer to use it.Jar files in the system and complete framework changed
Png and other picture files in the framework apk necessary tools have been optimized.
Tw4.5 Changed the icon of the main dock.
Ics the shape of some of the sound system, translated into animations and other animations.
All of the previous errors have been fixed romlardaki
Ics in the form of the search screen dialpad and held at
The Calendar application wakelock fix was applied to
Yükseltildi.ve notifications iphone version 2.7 supports several languages. (Turkish characters have a proplem)
The best optimization for the system and the system was accelerated by the opening of
Phone.apk some changes were made to the file.
Looking for full screen
ics animation
Some system icons changed.
Blue screen, the default notification time
Translated into its original state with the Samsung Widget weather animations
Changed some of the application icons in the System.
Fix Browser User Agent
Note added by editing the Galaxy Gallery.apk percent.
Tune mDNIe Screen Mode standard mode settings are changed.
Tune mDNIe değiştirildi.Daha soft colors Screen Mode movie mode settings
mDNIe standard, dynamic, and movie mode by choosing between s feel the difference.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
milanmylo
aktív tag
Root exploreren kívül van valamilyen file manager amivel bele tudok nyúlni a rendszer fájlokba? Egyszerűen root explorerrel nem tudok fájlokat másolni a system mappába :S Valami ötlet?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Laraxior
titán
ismeritek Androidra a Where is my Car-t? Most találtam, de nem nagyon tudom beemelni a működési elvét..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
milanmylo
aktív tag
Egyikkel sem megy sajnos, hogy fájlokat másoljak a system könyvtárba Valami más mód nincs erre? A read only file systemmel van baj. Hogyan lehet beállítani, hogy írhatóvá váljon?
[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
rauley
tag
válasz C.Brigante #44466 üzenetére
Nekem is ezt csinálja,próbaképp én is felnyomtam most az 1.4.2-t.
A másik ami nem tetszik,hogy nem működik a *2767*3855# fukl reset kód.
És a harmadik dolog,ami nem tetszik,hogy az óra widget nem frissül a Go Launcherrel! Csak akkor frissül,ha a widgetre bökök.
Most visszatettem rá a TouchWizt,azzal viszont tökéletesen frissül.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Kapanyél
őstag
válasz killerjohn #44539 üzenetére
Agyfaszt tudok kapni a pentile-os vájtszeműektől. Ezek allergiásak lehetnek a Bayer-rácsra is... Nevezzük is el őket Foveonoknak! Keldor papa lesz a királyuk!
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #44539 üzenetére
Azért a Note-on "kicsit" nagyobb felbontással megy a pentile, mint az sgs-en.
Dive ever, work never.
-
Laraxior
titán
válasz Fail3D! #44538 üzenetére
Nem tudom Megcsináltam amit kellett, de nem jutottam vele szerintem semmire. Lakótársamnak van SGS2-je, meg tudom nézni, hogy van-e különbség, csak ahhoz le kell vennem a fóliát Úgyhogy inkább hagyom. Majd eladom úgy hogy "SGS2 with Bravia Engine"
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
agabe
addikt
válasz Kapanyél #44536 üzenetére
nem ugy probaltam olvasni a lapokat, hogy nem zoomoltam bele
ugyanakkora betumeretnel a sima lcd jobban olvashato mint az sgs1 kijelzoje.
az sgs2-e viszont mar ugyanolyan jo. kozelre igen jo a szemem, es pl a nexus s 9023-as verzioja is tok jol olvashato, mert abba "csak" sima lcd van nem pedig pentile.[ Szerkesztve ]
-
zelma
aktív tag
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
törölt tag
KK5 van jelenleg a telefonomon, de megsérült és újratelepíteném. KK5, KL1 v. KL3-at ajánlanátok inkább? Elsősorban a stabilitás és a smooth működés a lényeg. Tesztpontszámok, stb. nem érdekes.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest