Aktív témák
-
-
kaisers
aktív tag
Androidmeda v5-öt valaki próbálta már? Vélemények?
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz pana0017 #43110 üzenetére
lehet, hogy a szamlan szereplo garit is nezik, mivel samu szerviznek nem csak a garilevel, hanem a szamla is kell.
a linken csak annyit irnak, hogy 24 ho gari.
ha barhol nem gyarit adnak es nem 2evet, ott nem erdemes megvenni, mert ennyiert mar elvarhato, hogy 2even belul javitsak ingyen ha baja van. -
R2D20208
addikt
First official release.
Based on the official stable XXKL1 firmware (Android 2.3.6) from Samsung.
Breathtaking stability & speed.
Deodexed & zipaligned.
In other words: fully themeable & optimized for speed & less RAM usage.
Comes with the usual DarkyROM Hacks (OpenVPN, Bash etc.).
Fully pre-rooted.
Clean DarkyROM HD Theme.
Gingerbread CRT On / Off effect.
Custom Flip'N'Fly Animations.
Preloaded with Superuser, DarkyOTA and the 3D Gingerbread Launcher.
Fully compatible with DarkyOTA (ROM preinstall options & OTA).
Fully editable extended powermenu (edit via DarkyOTA App).
Fully working multi-toggle dropdown menu (11 toggles).
Original DarkyROM sounds already preconfigured.
Fixed GPS for Europe.
Custom DarkyROM APN list for instant Internet & MMS access.Na mindenképp bepróbálom
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
nbukta77
addikt
Itt használ valaki CM9-et?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Fail3D!
addikt
válasz Leonardo91 #43124 üzenetére
levan pecsetelve... de pl nincs alairva... de ugyvoltam vele, hogy kivan tolve minden vna 1 pecset is... fuggetlen a telo, nagy baj nem tortenhet... de akkor igyekszem nem elrontani, de hogy meg szamla is kelljen...
-
R2D20208
addikt
válasz Cybertrone #43126 üzenetére
Nézd a Darkyoldalon a telepitést, mert ez ugyanúgy,mint i9000 en, nem csakúgy feldobom. Kell Marketből a darky Ota App.[link]
(#43131) SzlobiG az előző, az Base volt. Ez most az első hivatalos Darky. Én kiváncsian természetesen felrakom.
(#43129) F-ECT$ Darkynak i9000 óta nincs XDA, ezért van a saját honlapjuk. Amúgy linkeltem.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
72mviktor
senior tag
válasz R2D20208 #43132 üzenetére
Biztos hogy hogy nagyon stabil.De minek, mikor ott a tied?
(#43128) nbukta77
Kb 1 órája nem Küzdök még a másikkal,bár nem nevezném küzdésnek,többé kevésbé műxik
Kali
Ezt mondom én is...de nem hiszik
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
legenda
válasz 72mviktor #43134 üzenetére
mondjuk aki gányolt verziót húz fel, vagy "gyárit", de azt rosszul (például re-partition nélkül) és/vagy nem csinál előtte és utána teljes nullázást, annál elképzelhető hiba...
nálam frankó megy tegnap óta, ha így marad, akkor a következő újabb verzióig már nem is teszek vissza régebbi verziót - pedig igényesnek tartom magam, nem használnám csak azért, mert ics, ha probléma lenne vele!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djapor96
senior tag
a krómozott keret cserélhető? fogta magát és 3mm -en lepattant a zománc.... gari szerintetek?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Leonardo91
senior tag
Aki Illusion-t használ megtudja mondani hogy van értelme az 1.2.1 est 1.3 ra lecserélni?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
pzstm
titán
kíváncsiságból megnyitottam a KIES-t és frissítettem is. Ezt írja ki, így már azért biztonságban érzem magam, hogy a KIES nem ronthatja el legalább a telefonomat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
djapor96
senior tag
válasz C.Brigante #43143 üzenetére
ettől tartok én is.... vajon a keret a képernyő része?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
csabicska
senior tag
R2D20208
Romjáról egy linket adnátok?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
törölt tag
KK5 ROMot tettem fel, amiben KI4 modem van. Az a gondom, hogy alig jelez GSM térerőt ott, ahol más telefonon tökéletesen van. Volna valami más modem, amivel erősebb lehet a vétel?
-
törölt tag
válasz C.Brigante #43149 üzenetére
Természetesen. Swipe data és dalvik megvolt. Akkor mi lehet még a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest