- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Aktív témák
-
Gabesz11
tag
Szisztok nekem eddig illusion volt fent,most gondoltam kiprobalom milyen a turkbey. hát nem tudom de nekem az akksi idővel kell valamit kezdenem mert nagyon gyöszös
-
knyitogato
őstag
6000-ért rendeltem új Otterboxot, már alig várom, hogy megjöjjön
-
[DE2JAY]
senior tag
Mi most az itthoni elismert firmware amit fel lehet dobni független telóra?
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
csabám
addikt
válasz Leonardo91 #44709 üzenetére
- kikapcsolod a telót
- Jig bedug, vár míg bejön a download mód
- kész is
- jig kihúz
- kikapcs gombot hosszan nyomod míg újraindul a teló„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
válasz Leonardo91 #44711 üzenetére
Ha így csináltad és nem tűnik el, akkor nem jó a jig. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
legenda
válasz Leonardo91 #44711 üzenetére
download módba tette a jig a telefont kikapcsolt állapotból?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csabám
addikt
-
dekanov
tag
Sziasztok!
Bootloadert hol kell, hogy kell cserélni? Hogy tudom megnézni milyen épp az aktuális?
Nekem is volt már custom romnál, hogy első indításkor megakadt a bootanimnál.Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2
-
csabám
addikt
válasz Leonardo91 #44714 üzenetére
Csak a régivel lehet nullázni. Odinba a bootloaderhez betallózod, teló dl módba rakod és start.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
agabe
addikt
bizony-bizony. régi.
-
legenda
pont a minap ütköztem ezen problémába - le is írtam -, hogy egy ismerős csaj telefonját nem tudtam nullázni xwkk5 alatt, csak a régebbi bootloader felhúzását követően!
az a gyanúm, hogy akik leírták itt, hogy például xwkk5 alatt is működött a jig, azoknak olyan - módosított - firmware verzió volt fent, amiben már alapban kicserélt - régi - bootloader van!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
a régi bootloaderrel is megy elvileg bármelyik...ha mégsem, akkor feltolod a régi bootloadert az újra odinnal, de nem indítod újra a telót, majd kikapcsolod.
kikapcsolt állapotban JIG bedug -> nullázza a számlálót meg eltüntei a 3szöget, telót hagyod download módban, és feltolod odinnal az új bootloadert.
így lesz egy új bootloaderes romod 0-ás számlálóval 3szög nélkül.[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
-
Rotate
veterán
Sammobile twitteren: "New #ICS #SGS2 online at 14:00 Netherlands Time. More details soon."
-
pzstm
titán
válasz Rotate #44723 üzenetére
én is épp most láttam. Már csak két óra
Kíváncsian várom ez milyen lesz. kali: fel fogod rakni egyből vagy elég volt KP8?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
ezzio
tag
Én nem magyarország élek, igy hát a telefon sem magyar szolgáltatós. A szolgáltató külön boot animációt rakott a telefonba. Hogyha ezt leakarom menteni, ha esetleg visszakéne tenni majd, akkor hogyan tudom megtenni?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
9100XXKPA Waiting topic http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=3066
I9100XXKPA / I9100OXAKPA
Nem számok lesznek a firmware végén ezentúl?
I9100XXKPA_I9100OXAKPA_OXA
PDA: I9100XXKPA
PHONE: I9100XXKPA
CSC: I9100OXAKPA[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Eddig még csak gyári ROM-ot tettem fel. Most szeretném kipróbálni a Darky és a- Turkey Romokat. Szeretném megkérdezni, hogy melyiket ajánljátok, és hogy Recovery vel kell e mind a kettőt feltenni? Biztos le van írva, de most nincs időm visszaolvasni.
Köszi a választ.
Üdv. -
sippet
senior tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Vettem újra egy JIG-et, ez most olyan, hogy nincs semmi szál ami meg tudna szakadni.
Kérdés: Milyen típusú billt ismer fel? Van két USB-s billünk is, de egyiket sem ismerte fel...
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
agabe
addikt
válasz kecsetihunor #44747 üzenetére
hát ezt most nem értem
a JIG nem ismer fel billenytűzetet.
Vagy összevontad a két infót (legalábbis az én olvasatomban), és az egyik, hogy van JIG, a másik meg, hogy nem érzékeli a teló az USB-s billentyűzeteket ?
Nem próbáltam még (bár jó móka), szal nem tudom milyet kéne felismernie....ami USB-s azt simán. ha nem ismeri, akkor lehet, hogy az átalakító csatlakozóval van a bibi.
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kupon kunyeráló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest