Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Lauda #4110 üzenetére

    elvileg az a headblobbing. OL alatt elvileg nincs. valamelyik sort át kell írni, asszem az nfoban le is van írva, hogy melyiket. mindenesetre Priboiban nekem ol után fura volt, hogy megint dülöngél.

    más: mesterlövész puska általában csak álló helyzetben pontos. ez teljesen reális. célzott lövésre találták ki, emiatt is lehet, h pl a Groza pontosabb célzás nélkül a Vintorez. viszont a fegyverek összehasonlíthatatlanul pontosabbak. Deus Exen edződöttek előnyben;>

    a Bloodsucker valahol tényleg ott van a swampban. nekem sem sikerült megtalálni, de alapvetően minden bokrot nem néztem át. térdiggázolás megvan, a víz gyönyörű, a tükröződés a fegyveren pedig tényleg realtime. az árnyékok már verik az OLt, nap visszaállítva. gépigény elviselhető marad valszeg. ezt mind úgy hallottam csak:) az AIt valszeg teljesen újraírják éppen (alpha alatt masszívan bugzott). Swampban tényleg el lehet tévedni, de mint állat. még anomáliák nélkül is para volt, nappal is. éjszaka vicces lesz esőben.

    zombik OLben tényleg vannak. és ha gondoljátok, linkelek be a rondábbakról is:DDD egyébként én mostanában már a föld felett is be szoktam rottyantani néha, de én éjjel játszok általában, és éjszaka a bloodsucker villageban kergetőzni a vámpírokkal nem túl vicces:D meg a macskák nemlétező ambient hangja miatt szoktam néha megugrani. avagy semmit nem hallasz, aztán egyszercsak krssst.

    *** Priboi ***

    mind1, átírom futóra az exot, kezd elegem lenni belőle. tele van jó ötlettel, de az egész cucc olyan, mint egy béta verzió. még OL2.0ánál, sőt Diablo2 hell .08nál (MSLE, diablo legendás fissureje) is jobban ingadozik a nehézség... a kulcskeresős fpseken nőttem fel, de azok nem véletlenül haltak ki, a labirintusaikkal együtt.

    aham... priboi 1.0 van fent, új map 1.2re ígérve. zseniális... akkor emiatt bugzik még mindig és ezért van pár fura feature

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák