Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Srácok, tegnap lefekvés előtt nézegettem jutyúb videokat, újra átolvastam felületesen a topicot és rá kellett döbbenjek, hogy nálam a Storyline menetétől eltekintve nincsenek jelen a kitörések a játékban! :(

    Tehát azok a küldetések/pályarész unlockokkal járó kitörések amik úgymond viszik a storyt azok megvoltak, de ez minden. Az időről-időre ismétlődő, keress fedezéket missönnel egybekötött kitörések teljes egészében hiányoznak! Rákerestem nem csak itt a topicban és nem nagyon találtam arról infót, hogy ez másnál is előjött volna.

    Kérdem én, köze lehet ahhoz, hogy Argopromban beragadt a Segíts a stalkereknek missön, befejezhetettlen? :U Egyrészt nagyon hiányzik a kitörések feelingje, másrészről ugye nem elhanyagolható szerepük van az artifactok respawnolásában, ami pedig egyből magyarázattal szolgálna arra miért nem találok jópár darabot, mitöbb pár napja szinte csak ugyan azt a 4-5fajtát találom mindegy melyik pályarészen vagyok éppen.
    Ugyan azon a helyen még nem is találtam egynél többször, látszólag no respawn.

    Közületek jópáran elég nagy console zsonglőrök vagytok a korábbi Stalkerek okán, van netán bárkinek bármiféle ötlete hogy tudnám ezt a jelenséget fixálni?
    Inventory átírás kapcsán, keresgélés közben az egyik .ltx fájlban mintha láttam volna egy nagyobb blowoutokra vonatkozó részt, ám most nem találom.

    Esetleg el tudnám indítani a valamiért beragadt kitöréseket, netán manuálisan befejezni a beragadt missönt? :F

    :R

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák