Hirdetés

  • A hajlíthatók kedvence lehet a Dimensity 7300X 5G

    ma Átcímkézés helyett csíkszélességet váltott a MediaTek, népszerű Motorolában debütálhat.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Nálam a Shadow of Chernobyl volt ilyen, sétálok a szép életveszélyes kiszáradt bokros anomáliás réten és behal, folyamatosan, bárhol, bármikor. Ha futok, mindig megakad, mert lassú a gép a betöltéshez, ilyenkor fel kell engedni a gombokat, mert azonnal kifagy. Az antennaizé részt át se tudtam vinni, mert akármerre próbáltam menni kidöglött, szóval mentést kellett csórnom, de az meg egyből az erőműhöz vitt. Kimaradt egy rész, meg nem a saját felépített profilommal mehettem tovább, cseszhettem a játékélményt már csak azon volt a hangsúly, hogy elérjek a végére bogarak nélkül. :(((

    CoP soha nem csinált ilyent, ezzel nyugodtan futhatok, megáll pár másodpercre majd megy tovább, végig lehet nyomni. Tulajdonképp stabilitási buggal nem is találkoztam, csak ilyen ugráló, falon áteső, meg beakadó, ajtón átlövő jelenségek voltak.

    A legidegesítőbb az össze-vissza futkározó szörnyek, ki a rosseb tudja azt követni, bár lehet a 20 FPS kevés már hozzá. De mikor csutkára felém jön végig piros a célkereszt a fején, belenyomok egy tárral és továbbjön és megöl, na az. :U Azt nem mondom, hogy CoD féle célzórendszere legyen, mer az meg unalmas, de ha már legkönnyebben tolom akkor legyen már olyan is, és ez a szint meg lehetne a másodiknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák