Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz shield #28114 üzenetére

    Svarogot 2-3 különböző módon tudsz szerezni: Teljesítesz egy tudós küldetést Jupiteren a tudós bunkernél, és veszel Hermanntól egyet. ( EGYSZER LEHET CSAK MEGVENNI, ÉS AHHOZ HOGY TELJESÍTSED A KÜLDETÉST ( hogy "Szerezz egy Dió és egy Fúró képződményt) KELL! DE CSAK A SIMA SVAROG DETEKTOR JÓ! A FEJLESZTETT NEM!

    Vagy ahol a Zsoldosok főhadiszállása van Jupiteren, az előtt van egy kis bandita tábor, ott van egy kamion, és annak a "rakomány csatlakozójánál" van egy táska , ami azt rejti.

    Harmadik: Bagoly küldetésénél, amikor 3 Veles detektor kell elvigyél Novikovnak, és mivel szakáll és bagoly nem tudnak megegyezni, szakáll ad neked egyet, ingyen és bérmentve.

    Van egy 4.ik is, de azt nem sikerült még előhoznom, és azt majd elő kell hozzam... ( ugyanis én a vad barom állat, nem tudtam, ezt az egyszerű logikai dolgot, hogy kell egy SVAROG detektor, ahhoz, hogy megtaláljam a "Dió" nevű képződményt. Igen, ha nincs SVAROG detektorod, nem jön elő egy dialógus LOKI-nál a Jupiter-i Szabadság vezetőjénél, aki elindítja az egész folyamatot hogy megszerezd a Dió nevű képződményt. Ugye, milyen "játékos barát" és "egyértelmű"?)

    (5 perces káromkodás szünet jön. De nagyon csúnyán.)

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák